30 Juni 2102

 
Godkväll!
Har inte orkat uppdaterat pga att jag har jobbat. Dock var jag ledig igår, men jag slöade bara hela dagen.
Idag har jag jobbat och det gör jg imorgon oxå, sen ledig måndag och då blir de en lååååång sovmorgon! brukar dock bli att jag vaknar sjukt tidigt när jag säger att jag ska sova ut. Men så är det!
Ska snart sova innan jag somnar i soffan.
Peter jobbar ikväll så jag är ensam hemma, han ska dock köra mig till jobbet imorgon, då min cykel står där. Stack till grahn och grillade direkt efter jobbet så jag hann inte cykla hem.
Nu ska jag spela lite på mobilen sen soooova!
Ha de bra, puss!

You will never get so close again

 
 
 
 

26 Juni 2012

Har tidinställt ett inlägg till er för att jag kommer antagligen sova bort hela dagen idag.
Har som jag skrev igår, inte fått mycket sömn pga att jag har jobbat mycket och sen sover jag alltid jättedåligt när jag väl sover. Ligger mer och halvsover och vaknar stup i kvarten och vaknar av minsta lilla ljud.
Har varit så, så länge jag kan minnas.
Kanske dags att göra nåt åt det?
 
Kanske hörs senare, om jag orkar!
 
Annars får ni ha en bra dag, puss ♥

25 Juni 2012

Blev lite fel med förra inlägget. Skulle publicerats i lördags men jag kom åt någon knapp så allt förutom bilden försvann och jag hade varken tid eller lust att skriva om allt. Såg dock nu att blogg.se hade sparat det för att de var oanvänt. Så nu är de publicerat, bara 2 dagar försent
 
Ska snart cykla mot jobbet. Jobbar hela dagen idag. 9:45 till 19:30, men imorgon är jag ledig och jag har inte fått mycket sömn alls den senaste veckan så imorgon ska jag ta en välförtjänt sovmorgon. Sen på onsdag blir det att tvätta för min del.
 
Men nu ska jag fixa de sista innan jag drar mot jobbet!
Puss ♥

23 Juni 2012

 
Godmorgon, kära ni
 
Mår ni bra idag? Hade ni kul igår?
Jag mår både bra och hade skitkul igår. Drack inte så är inte alls bakis eller nåt, lovely!
Ska ju jobba idag så det är därför jag inte drack igår. Har lika kul ändå.
Jobbade iaf till 15 igår, sen kom Peter och hämtade mig, för att det regnade ute. hade tänkt att grilla men det sket sig ju totalt. Sen tänkte vi äta kinamat men de hade stängt så, tro mig eller inte, vi åt.... MCDONALDS!!
Personalen kollade lite konstigt på oss när vi kom in
Efter vi ätit åkte jag och Peter till Öllsjo och hälsade på hans bror. Hela Peters släkt var där så vi pkte dit för att säga hej. Vi skulle oxå varit där egentligen men Peter ville hellre dricka med Grahn, så så fick det blir.
Åkte hem och gjorde vid här hemma och vid 18 kom Grahn med hans kompis Julle.
Under kvällen blev Julle så full att han däckade i vår soffa i ca 3 timmar och sen spydde han som en kalv. Jag gav han mat och massor av vatten. Ronja, Bella och Joel kom även en runda men de va här i typ en halvtimme innan de stack vidare.
 
Nu ska jag snart gå till bussen då min cykel är på jobbet, så nu ska fixa de sista innan jag går.
Ha en bra dag!
 

21 Juni 2012

 
 
Godmorgon!
Sitter i soffan och slöar lite. Ska snart äta lite frukost och sen ska jag fixa mig inför jobbet.
Skulle varit ledig både igår och idag men blev inringd pga sjukdom.
Goa pengar, så jag klagar inte!
 
Fyller ju år nästa månad och ska ha ett kalas här hemma, helgen efter jag fyllt år. Mamma, hennes kille och min lillasyster Emma kommer ner från Borås då, så ska bli jätteroligt! Mamma och hennes kille bokade hotellet igår och mamma ska ringa och boka biljetterna till tåget idag.
Har aldrig träffat mammas kille och jag har inte träffat min mamma eller syster sen i feburari, på mormors begravning. Detta året är min första födelsedag (fyller 25) utan mormor. Kommer bli tufft, men vad ska man göra?
Jag vet iaf att hon har det bättre nu och dansar omkring med morfar, var hon/de än är.
 
Nu blir det frukost!
Ha en bra dag!
Puss ♥

Tisdag 19 Juni 2012

Godkväll!

Sitter i soffan med datorn i knät, halvkollar på fotbollen och myser i min nya onepiece. Läser bloggar samtidigt som jag gör allt det andra, haha..

Har inte gjort allt för mycket idag, har mest legat på soffan och tagit de lugnt. Vid 16 börjde jag förbereda middagen och diskade lite innan jag ringde Peter för att kolla var han va. Brukar göra så när han jobbar och jag är hemma, så maten är klar när han kommer hem.

Har även planerat lite idag. Fyller ju år nästa månad och ska ha ett kalas här för ca 20 personer så har beställt smörgåstårta och lite sånt. Så lite nytta har jag allt gjort idag, hehe.

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar, men vi hörs imorgon!
Puss

18 Juni 2012

Godmorgon!

Har precis duschat och ska snart platta håret och sminka mig, samt äta frukost innan det är dags för mig att bege mig till jobbet. Jobbar 12-19:30 sen ledig i 3 dagar och sen jobbar jag både fredag och lördag.

Nästa vecka sätter mitt schema verkligen igång! Då har jag 4-5 dagar i veckan hela sommaren, iaf semesterperioden. Goa pengar!!
Efter semesterperioden vet jag inte alls vad som händer, vi får se helt enkelt.

Men nu har jag inte tid att skriva mer!
Ha en bra dag, puss!

Forever alone

Sitter här igen. Fortfarande ensam. Uttråkad. Peter är iaf på väg hem nu, men först ska han till statoil, för att handla lite gott. Sen hoppas jag han kommer raka vägen hem.

Ja, just de ja! Jag har inte berättat om vad som hände igårkväll/natt.
Jag jobbade på dagen och slutade 19:30, gick in och handlade och precis när jag skulle gå in på ICA, kom Peter och Rille på fyrhjulingarna. Vi bestämde att jag skulle handla och sen höra av mig när jag var hemma så jag kunde följa med. Först åkte vi till Rilles morbror och sa hej och sen fortsatte vi ut på A3, som är ett gammalt militärfält utanför stan. Väl där körde jag lite och stack iväg lite på egen hand, efter en liten runda åkte jag tillbaka för att kolla om killarna va kvar där jag lämnade de, men kunde inte se dom, sen när jag skulle åka och leta efter dem, tutade Rille på mig. De hade gömt sig uppe i skogen. Blev lite sur, då jag trodde att de bara hade stuckit, så jag körde en runda till. Hittade nästan inte tillbaka, hahaha. Småbråkade med Peter lite, ingen stor sak. Åkte iaf hem till stan efter en stund, och jag blev avlämnad här hemma medan Peter och Rille lämnade fyrhjulingarna. Väl hemma började jag laga mat och ringde Peter för att kolla när han skulle komma hem och han sa att han strax skulle köra. Sen gick det en timme och då hade han fortfarande inte kommit hem, och jag blir ju så jävlig nojig när sånt händer så jag ringer, men han svarade inte. Ringde säkert 10 gånger utan att han svarade. Till slut ringer jag Rille och frågar om jag kan få prata med Peter, men får då ett svar att han inte är där. Han hade kört en halvtimme tidigare. Så både jag och Rille ringde men tillslut fick jag nog. Ringde hans mamma och frågade om han var där, vilket han inte var och hon började oxå ringa. Jag ringer även hans bror, alla hans vänner, folk inne i stan men ingen hade hört av han eller sett han. Till slut kommer hans mamma och hämtar mig och vi kör runt för att kolla om vi kan se bilen eller han, men inget. Rille kör upp till hans pappa i Mjönäs och kollar men där är han inte heller. Ringde akuten ifall han hade råkat ut för en olycka men som tur va var han inte där heller. Pia (hans mamma) och jag kommer fram tillslut att vi ska ringa polisen, så de gjorde jag. Så han var efterlyst i hela nordöstra skåne. Men inte ens de hittade honom. Till och med hans syster Marina, som bor i Skånes fagerhult, va på väg hem för att leta.

Till slut ringer hans bror till en kollega till dom och frågar om han har sett Peter. Som tur var, va Peter hos han. Hans bror ringer mig och säger att han har fått tag i han och att han är helskinnad, tack gode gud! Ringer till alla jag varit i kontakt med under kvällen och berättar att han är återfunnen och helskinnad. Sen stod jag så jag såg när han körde in på parkeringen, måttligt oroad och arg. Mötte han nere på parkeringen och skällde ut han för att jag hade varit så orolig, men samtidigt glad för att han var hemma och okej. Sen kom Rille och då fick en till avhyvling, sen ringde vi alla igen så han fick förklara sig och även där fick han många utskällningar, hihi! Men nu har han lovat att detta aldrig ska hända igen och vi avslutade kvällen med att prata ut ordentligt, vilket var väldigt skönt ochjag somnade till slut i han armar

Life´s chenges, and so are you.

Har precis bytt min plats i soffan till Peters plats i sängen. Har ju dvdn här inne och det var inte ett skit på tvn, så slog igång Disneyfilmen "Upp" istället. Älskar ju Disney!

Skulle på personalfest ikväll med jobbet men skiter i det. Orkar inte av olika anledningar. Peter är i Göteborg med sitt jobb och kollar på STCC eller nåt sånt och han kommer inte hem förrän ikväll.
Så jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Ringde Sabina & Johan för en stund sen och frågade om de ville komma på en kopp kaffe men de skulle precis köra till Sibbhult, så vi sa att vi skulle höras av senare och se om de blir någon fika eller inte.

Måste gå till Netto egentligen men jag orkar inte. Så de får bli imorgon istället.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen,
ha de bra,
puss

Äntligen fredag!

Usch, vad denna fredagen, och övriga veckan, har gått långsamt! Har bara jobbat 2 dagar denna veckan så det kan ju vara därför. Just nu sitter jag iaf i soffan och kollar på fotboll och smälter maten. Var ute med Grahn och Peter innan och körde fyrhjuling. Gjorde de inte så länge då det var rätt kallt ute, sen har vi nästan kört alla milen vi får innan servicen imorgon. Annars imorgon ska Peter till Göteborg med sitt jobb. Själv ska jag ta de lugnt och sen blir de personalfest med mitt jobb. Fick idag reda på att vi ska bowla. Jag som är sämst på de. Jaja, man får bjuda på sig själv ibland.

Nu ska jag fortsätta heja på Sverige!
Hörs imorgon, lovlies ♥






15 Juni 2012

Godmorgon!

Sitter och försöker vakna till liv här. Har sovit dåligt i natt och jag ville fan inte gå upp när alarmet ringde. Men ska man jobba så måste man, tyvärr.  

Jobbar kväll på jobbet, så kommer hem strax innan 20 ikväll och jag lär vara rätt så trött. Imorgon ska jag sova länge, sen blir blir de personalfest med jobbet
. Ska bli kul fast vissa människor är otroligt löjliga...

Well, nu måste jag göra vid mig och äta frukost osv.

Puss


Livet

Jag funderar rätt mycket. Speciellt när jag är ensam hemma. Idag har vart en dag då många tankar har kommit hela tiden och de får mig att tänka till extra mycket.

P verkar inte må så bra just nu. Han har jobbat rätt mycket de sista veckorna och inte fått sova sina timmar. Den sista tiden har han humör vart förjävligt, men vi har sagt att vi ska ta en dag, bara han och jag, utan mobiler eller vänner, för att prata ut. Jag vill ju finnas där för han, göra så att han mår bättre. Jag älskar han mer än något annat och att se han så här, det gör ont i mig!
Jag vill även visa han att han kan prata med mig, att jag faktiskt förstår, mer än han tror.
Jag säger inte att han inte får må dåligt, det gör vi alla någon gång men jag vill bara bevisa för han att jag, som hans flickvän, oxå kan komma med tips och råd.

Vi har gått igenom en del, båda två och de är inte alltid lätt. Jag tar åt mig av saker, mer än han som bara borstar av de och går vidare. Men de kommer ikapp och det tror jag att det har gjort på han nu. Tyvärr. Men jag ska göra allt jag kan för att få han att må bättre igen!

P - du är mitt allt! ♥


Lesson in life


12 Juni 2012



Godmorgon!
Sitter redo & klar för dagens jobb!
Skulle egentligen varit ledig idag, men jobbet ringde igår & behövde mig idag,
så det kan man ju inte tacka nej till!
Jobbar kväll, vilket innebär 12-19:30.
Härligt med lite mer pengar nästa månad än vad man trodde.



Igår var vi på elgiganten här i stan och köpte en ny tv. Till sovrummet denna gången.
Jag har ingen aning om va d de är för tv, men den är 42" och har skitbra bild och ljud, hahaha!

Nu ska jag förbereda de sista innan jag ska cykla iväg.
Ha en bra dag!


11 Juni 2012

Hej!

Sitter i skrivande stund i sängen. Peter och Rille sitter och kollar på fotboll ute i tvrummet och är allmänt irriterande, så avreagerar mig här istället. Vaknade vid 8 imorse och var rätt så pigg, gick in och duschade coh sen satt jag i soffan ett tag tills jag blev uttråkad av all energi jag hade i kroppen så städade hela lägenheten. Inkluderat soffan denna gången, får ju passa på med den nya dammsugare, som förövrigt är super! Sen tg jag det lugnt en stund, kollade på OTH och sen ringde Linn och hon kom på kaffe. Lagade även mat till mig och Peter, sen blev det en sväng till Mediamarkt där vi köpte en tv till sovrummet (ÄNTLIGEN!!). Var även på elgiganten där Peter köpte skyddsplast till sin mobil och jag köpte mig en epilator. Fyf**n vad ont det gör, men klart värt det. Dock tar det längre tid än jag trodde, vilket är ett liten minus..

Blev inringd till jobbet förut, så jag jobbar imorgon 12.19:30 :) Göött!

Nu ska jag fördriva tiden lite innan det är dags för sängen!




Rädda liv!



Gå in här http://juliaresan.se/insamling och skänk pengar till barncancerfonden och gör skillnad!
25 kronor räcker för att rädda liv! Kom igen nu!

Fredag 8 Juni 2012



Godmorgon!
Redan fredag, helt sjukt hur fort veckorna går!
Iaf, idag blir det jobb 9:45 - 18:30, sen hem och bara ta de lugnt.
Peter jobbar inatt oxå så han sticker ca en timme innan jag kommer hem och han ligger och sover nu,
så vi ses inte förrän imorgon. Skönt att det inte är så många dagar kvar.

Nej, nu ska jag plocka in frukosten sen packa en väska.
Hörs kanske ikväll ♥


7 Juni 2012

Sitter i skrivande stund i soffan och tar det lugnt efter middagen. Lagade kycklinggryta och ris. Brukar bli asgott men idag blev jag bara lite nöjd.. Men så är det ibland! Annars idag har jag tvättat, annars har jag bara tagit de lugnt. Gick och la mig efter jag tvättat (var lat och tvättade bara peters jobbkläder till ikväll) gick jag och la mig igen och sov till ett, tror jag. Skönt men hela dagen dagen blir ju knas då. Åt frukost vid tre så middagen blev inte så sen. Hade ju kunnat skita i att äta överhuvudtaget. Ska snart lägga maten i matlådor och sen blir de sängen rätt tidigt då jag ska jobba imorgon.



Middagen idag.




Musiktips



Rita Ora - R.I.P. ft Tinie Tempah



Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe



Jennifer Lopez - Dance Again ft Pitbull



David Guetta - Turn Me On ft Nicki Minaj

Deppdag

Jag varnar er nu. Detta kan bli ett inlägg som blir gnälligt och negativt, men jag behöver få ut mina känslor och jag vet inte vem jag ska prata med för jag vill inte verka jobbig och töntig, även om jag är det.

Jag har en klump i magen. Jag vill känna hur tårarna rinner längst mina kinder och jag vill hyperventilera så jag nästan inte kan andas. Jag vill känna Peters armar runt mig när jag gråter, jag vill känna hur han torkar bort dom fast han inte förstår varför jag är ledsen. För detta går inte att förstå. Ångesten blir som en bomb, som bara växer ju längre tiden går och till slut exploderar den! Jag behöver en vän, som jag kan prata med. De behöver inte ha gått igenom samma saker eller förstå men att finnas där, är det som räknas.


Just another night on my own

Låter kanske negativt men ibland är det skönt att bara vara ensam med sina tankar.

Jag mår bra nu. Jag trivs med mitt liv även om mormor fattas. Jag tror på andar och spöken. Jag har sett mormor och ca 2 veckor efter jag började jobba så drömde jag om henne. Jag träffade henne och fick chansen att berätta allt som har hänt sen hon gick bort. Det jag minns starkast av den drömmen är att jag sa att jag hade fått ett jobb och hon svarade: "Ja, jag vet och jag kan inte vara mer stolt över dig!" Efter det sa vi till varann att vi älskar varann och jag kommer svagt ihåg hur jag berättade att jag uppskattar allt hon någonsin gjort för mig.
Min mormor kommer alltid och vara någon jag ser upp till. Hon var omtänksam, vacker och hade ett klingade skratt som alltid gav en ett leende på läpparna. ♥♥♥♥♥

image descriptionimage description

Mitt liv är så himla bra nu, även om jag skulle kunna må bättre i mig själv. Peter, min kärlek, gör mig till en bättre person. Han vill förstå mig även om han inte alltid gör det. Han tröstar mig och får mig att skratta när jag är ledsen. Han finns där för mig när jag är vilsen och inte vet vart jag ska gå. Hans kramar och pussar är bland det bästa jag vet och jag blir knäsvag varje gång han ser på mig med sina underbart fina ögon. Hans leende får mig att, efter snart 2.5 år, fortfarande känna fjärilar i magen! Han är mitt ljus, min luft, mitt allt! ♥♥♥♥♥

image description

Sen har vi såklart min mamma, min bästa vän! Jag och mamma har ett band som ingen någonsin kommer att förstå sig på. Vi är så lika! Vi skrattar åt samma saker, vi har (nästan) likadan musiksmak, vi älskar skor och väskor. Dock svider det jävligt mycket att vi bara ses en gång om året! Hon bor ju i Borås med sin kille och jag i Kristianstad med min kille. I och för sig så pratar vi i telefon varje dag, men det är ju inte alls samma sak!
Fast no matter what så kommer min mamma alltid att vara min bästa vän! Älskar henne lika mycket som alla stjärnor på himlen!


Tumblrs





4 Juni 01

Godmorgon!

Hur är det? Jag mår bra, men är otroligt trött. Somnade vid halv ett inatt och vaknade vid 8 imorse, knappt trött eller? Dock har jag sovit rätt bra fast jag har vaknat ett par gånger. I o för sig gör jag det varje natt så jag är van. Annars idag ska jag inte göra så mycket. Skulle nog bli en båttur med en kompis sen men vädret är inte på vår sida idag så får se om det blir av eller inte. Diska ska jag väl göra oxå annars har jag inte något planerat!

Så vi hörs väl senare? Skulle nog tro det iaf!
Puss



Denna är till er som inte har något bättre för er än att snacka skit!


3 Juni 2012

Hallå!

I skrivande stund sitter jag och kollar på filmen "Ryktet går" som visas på kanal 5 nu. Har aldrig sett den, men den verkar lite små seg.

Har jobbat hela helgen och nu är jag så trött att jag somnar vilken sekund som helst känns de som. Imorgon tänkte jag ta en lång sovmorgon eller bara ligga i sängen om jag inte kan sova länge.

Som ni ser har jag ändrat design med. Va så trött på den gamla och då är man ju inte särskilt motiverad till att blogga och de designerna de har här på blogg.se är ju så urtråkiga nu så jag spyr snart.
Hade tänkt att byta för ca en vecka sen men mitt virusskydd hade tagit slut så jag har haft Peters dator sen dess och jag fick inte ladda ner nåt på den, så nu fick han äntligen tummen ur och fixade min! Så nu har jag en seg men bra data, som inte laggar sönder!

Ska nog ta ut täcket och min ena kudde ut till soffan nu och lägga mig och kolla klart på filmen, om jag inte somnar då!
Ta hand om varandra!



RSS 2.0