31 Augusti 2012

Godmorgon!
Sitter i soffan och har precis ätit frukost. Ska strax byta om, sminka mig osv sen blir de ut och söka 4 jobb. Har lovat Peter så jag får ju givetvis hålla de. Ska cykla så detta kommer gå fort. Nej men nu är de bäst att jag sätter igång, annars kommer jag aldrig iväg! Puss

Myser i sängen

Godmorgon!
Idag gick jag upp vid åtta för enligt planerna skulle jag åkt till knislinge idag, men de blev inställt då min vän inte mådde skit. Så jag satte mig i soffan, åt frukost och bara tog de lugnt.
Nu har de börjat åska och blixtra oxå.. Eller ja, de har de gjort en stund.. Så jag har krupit ner under täcket och ska fortsätta läsa min bok.
Hörs sen, puss <3


29 augusti 2012

Hej, hur är de med er? Själv ligger jag i soffan och vilar magen. Har ju magsjukdomen IBS för er som inte visste de. Har varit rätt lugnt innan men sen i fredags har de varit katastrofalt! Jag har inte kunnat äta nåt alls utan att behöva springa på toa direkt efter.
Jag hade tänkt att jag skulle städa här hemma idag men smärtan gör mig trött och orkeslös..
Hörs en annan dag, puss


I was here, I lived, I loved

 
 

26 augusti 2012


Whatever!

Hej!
Ja, jag lever! Är bara inte så aktiv i cybervärlden längre och har faktiskt börjat tröttna på att alltid sita vid datorn. jag har ju Iphoneappen men den är inte alls lika bra som på datorn. händer inte allt för mycket i mitt liv just nu heller så jag har inte nåt att skriva om direkt..
Annars blir de jobb i helgen. Har inte jobbat sen i lördags förra helgen så ska faktiskt bli kul!

Nu har ni fått lite uppdatering!
Puss!

11 augusti 2012

Hej! Sitter i soffan och ska snart bege mig mot jobbet. Jobbar hela helgen :) Annars är de bra med mig, har sovit lite halvdåligt men de gör jag typ varje natt. Uppdaterar nog ikväll igen om jag hinner annars hörs vi i morgon, puss!


10 Augusti 2012

Insåg precis att jag och peter "firar" 2 år och fem månader idag :) Tiden har verkligen sprungit iväg, men jag är lika kär än. Visst har vi haft vår dåliga och våra bättre dagar, men så är de i alla förhållanden vare sig man vill eller inte. Dock älskar jag han mer än livet!

Nu måste jag springa!
Puss

Word!


RSS 2.0