I got a lot on my mind!

Jag har så många tankar, känner mig stressad och på nåt sätt kränkt. Jag vet inte vad de är med mig men, något har förändrats. Jag vill bara lägga mig ner och gråta. Jag älskar mitt nya jobb, min familj och vänner men, ändå så känns inget bra. Idag är en sådan dag där allt bara är fel! Allt jag gör är fel, även fast jag tycker att jag gör rätt.
Jag tar åt mig när folk säger saker till mig, vare sig de är bra eller dåligt. Jag grubblar mycket och tänker alltid på hur jag ska vara eller hur jag ska bete mig när jag är runt vissa människor men, jag är bara mig själv och att vara det är alltid så fel! Det är alltid jag som ska ändra mig, ingen annan, bara jag! Jag ska väl inte behöva ändra den jag är?! Någon ska väl kunna älska mig för den jag är, inte för den jag "borde" vara?!


8 April 2013

Hej! Blev inte mycket till uppdatering i fredags men på mötet fick jag en fråga om jag kunde jobba på kvällen, vilket jag självklart sa ja till, så efter mötet åkte jag hem och lagade mat och vilade mig ett par timmar innan jag åkte till jobbet :) gick jättebra och kvällen gick fort men fan vad trött jag var när jag kom hem. Gick o la mig med en gång men gick upp efter att Peter kom hem efter en träff i stan och vi myste lite i soffan innan vi gick in och la oss i sängen igen. I lördags var vi barnvakt till finaste Lukas i ett par timmar. Vi gick till lekplatsen här i närheten och sen busade vi här innan hans föräldrar kom och spelade kort med oss innan de åkte hem. I söndags tog vi en liten sovmorgon och tvättade mellan 13-17 sen åkte Peter och tränade medan jag pluggade lite.

Annars idag ska jag fixa iordning här hemma och sen laga mat någon gång ikväll.

Ha en bra dag, puss!


5 april 2013

Godmorgon! 
Sitter och ska äta frukost. Vid 10:30 ska jag på möte i stan och sen blir de hem och plugga på medicinen :) 
ikväll blir de Kinamat och en bilträff här i stan. Ska dock åka fyrhjuling dit så lär kundkretsar röven av mig ;). 
 
Hörs mer när jag kommer hem! 
Puss

Torsdag

Hejhej, sitter här och försöker komma på vad jag kan skriva.
Var ju på läkemedelskursen imorse och den va väldigt intressant.
När den var slut, gick jag en runda på stan innan jag tog bussen hem och jag hinner inte ens in genom dörren så ringer mobilen och de va ett nummer jag inte kände igen, men de visade sig vara TimeCare, som är ett bemanningsföretag som jag bokas via när jag ska jobba, så imorgon ska jag dit på ett möte och lära mig hur jag blir bokad och hur jag gör mig tillgänglig :)
 
Nu längtar jag tills jag har min delegering så jag kan börja jobba :)
 
Puss

4 April 2013

Godmorgon!
 
Idag är jag mer död än levande och hade gärna legat kvar i sängen, men måste man gå upp så måste man.
Jag är redan klar och redo att gå till bussen men den går inte förräns om en timme så kan ta de lugnt och vakna lite innan de är dags att gå.
 
Vet inte vad som hänt, men mitt sug efter att blogga verkar inte vilja gå över, haha! Kanske lika bra de? Jag tycker ju faktiskt det är väldigt givande och roligt att skriva. Inte alltid man känner så, så de är ju skönt att man inte är en känd bloggare och måste skriva hela tiden. Man behöver ta en eller annan paus då o då och de verkar ju vara över för min månadslånga paus ;)
 
Hörs senare, puss!
 
 
 

3 April 2013

Hej, jag kom precis ut ur duschen och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till jobbet för att gå första delen av en läkemedelskurs. Måste gå denna kursen för att få min medicindelegation till jobbet så jag kan börja jobba. Fick detta beskedet idag och de känns bra.. Ska ta med mig ett anteckningsblock  ifall att vi behöver de, man vet ju aldrig ;) 
 
Nu ska jag borsta och föna håret samt borsta håret innan jag myser ner mig i sängen! 
Godnatt! ❤ 

Dagens

DAGENS PLAN: Städa och plocka iordning här hemma och sen ta en dusch Sen blir nog resten av dagen lugn.
DAGENS KLÄDSEL: Linne, tjocktröja och mysbyxor (ett måste om man bara ska vara hemma)

DAGENS HÅR: Nersläppt, men ska nog sätta upp de när jag ska städa :p
DAGENS SMINK:  Inget än så länge

DAGENS ACCESSOARER: Min förlovningsring och mina glasögon, om de räknas?

DAGENS VILL HA: En mammakram
DAGENS LÅT: Just a fool - Christina Aguilera ft Blake Shelton
DAGENS LÄSNING: Alla bloggar jag följer
DAGENS TV: Kollar på våra bästa år just nu..
DAGENS INKÖP: Nada
DAGENS SAKNAD: Min lillasyster, min mamma & mormor
DAGENS ORO: Inget för stunden
DAGENS DROG: Musik.  
DAGENS ILSKA: Inget, today is a good day!

DAGENS FULASTE:  Jag ;)
DAGENS FINASTE: Peter :)
DAGENS GODIS: Popcorn
DAGENS HUMÖR: Otroligt jätteglad. Kan inte sluta le, och de känns underbart!
DAGENS JOBBIGASTE: Att jag inte kunde somna om efter att Peter hade åkt till jobbet.. Låg dock kvar till 8.

DAGENS BÄSTA:  Känner mig bara överdrivet glad :D


Godmorgon!

Ligger fortfarande kvar i sängen fast jag har vart vaken sen lite innan 6. De är irriterande att vakna så tidigt utan anledning och sen inte ha nåt att göra idag, fast jag tar nog och städar lite här hemma.

Nu ska jag upp och ta de lugnt en stund innan de blir frukost och sen blir de städning för hela slanten!

Puss!


Överflödigt bloggsug!

Känner sån inspiration att blogga men har ingen aning om vad jag ska skriva.
Skrev mitt första inlägg, på en månad, innan idag och nu vill jag bara skriva utan att tänka mig för.
Om vad och varför vet jag inte.
 
Känner en sån lycka inom mig. Jag älskar livet! Jag är nöjd med vad jag har åstadkommit de senaste åren och hur jag har vuxit som människa. Jag har från att bott hemma hos pappa och varit en sur tonåring till att hitta mitt livs kärlek och blivit sambo. Jag har ändrat mina tankar kring livet och insett att allt de negativa som har varit, har gjort mig till människan jag är idag. Klart jag tänker tillbaka ibland och blir ledsen av vad som hänt, men de är i de förflutna nu och jag kan inte gå bakåt i tiden, hur mycket jag än vill.
 
Jag var alltid sur och negativ om allt när jag var tonåring. Det var min väg eller ingen väg och jag kom och gick när jag behagade. De slutade med att jag gick ut med 60 poäng i 9an. Inget jag är stolt över och hade jag kunnat gå om skolan så hade jag gjort allt annorlunda. Men everything happens for a reason.
 
Jag är nöjd med den jag är och jar inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker. Jag tänker mig dock för innan jag yttrar mig om saker och ting.
 
Hörs imorgon, puss M

It's been a long time!

Hejhej hallå!
Har inte hänt nåt särskilt under månaden jag har varit borta förutom att jag har fått ett jobb. Hemtjänsten här i stan närmare bestämt. Har gått bredvid tre gånger så nu ska jag bara gå en läkemedelskurs så jag får min delegation och boka ett möte med timecare så kan jag jobba sen :) ska bli jättekul!

För ett år sen hade jag aldrig kunnat se mig själv jobba med detta men jag trivs verkligen och jag tycker verkligen om äldre och att kunna hjälpa dem och anpassa mig efter deras önskemål är ju bara ännu roligare! Att få se de nöjda och glada är bara ett plus i kanten :)

Innan sommaren blir jag timanställd om de behövs och i sommar blir jag semestervikarie. Ska bli så kul! De bästa är att man cyklar överallt då jag jobbar i innerstan så man behöver man inget körkort.

Nu ska jag vila bort huvudvärken!
Puss, M!


RSS 2.0