4 Mars 2013

Goddag!
 
Jag har av nån anledning vart vaken sen kl 06 imorse + att jag har sovit skiiiitdåligt hela natten. Varför vet jag inte, men de finns inget att göra åt de nu.
 
Måndag idag och, som vanligt har helgen gått för fort. I fredags tog vi de lugnt i soffan fram till 21:30, när en av Peters kompisar ringer och vill ha med han ut och köra fyrhjuling.. Sagt och gjort, han var hemma vid 23-23:30.Var även hundvakt till pappas hund Tindra. Vaknade vid 10 på lördagen och gick ut med Tindra innan de blev frukost och sen mys i soffan. Sen kom pappa och hämtade tindra, medan vi gick hem till svärmor och tjabbade lite.
Peter jobbade på kvällen så jag hade bakat chokladbollar och hade de mysigt för mig själv och igår vaknade jag vid 10, slappade lite i soffan innan jag la mig och mös med peter i sängen igen. Tvättade mellan 13-17, storstädade lägenheten, renbäddade sängen och vädrade i sovrummet + att vi storhandlade. När vi kom hem, hämtade jag tvätten och vek medan peter åkte och tränade. När han kom hem, lagade vi middag.. Blev en väldigt sen middag, 21:30, men så blir de ibland.
 
Idag vet jag inte vad som händer.. Känner mig seg och har ont i magen så funderar på att sova ett par timmar och sedan ta tag i disken.
 
xoxo, M
 

RSS 2.0