25 September 2013

Hej!
 
Har inte jobbat sedan i måndags och igår låg jag med migrän hela dagen och idag har jag "bara" huvudvärk. Inte ens i natt när jag sov blev jag av med den.. Inte ens migräntabletterna hjälper! Jag ska testa att ha i bettskenan i natt och hoppas att de hjälper annars får jag gå till läkaren för så här kan jag inte ha de.
 
Har mycket tankar och jag vet inte vart jag ska bli av med dem. De finns så mycket jag har fått gå igenom de 3-4 senaste månader att ni inte kan gissa vad de är. Still to fresh to talk about.
Det gör så ont och de finns inte många jag kan prata med om detta. Jag önskar så att man kan få gå genom saker men ändå hitta någon som faktiskt bryr sig och faktiskt lyssnar.
Det går inte en dag utan att jag tänker på de och jag vet inte alls vilka jag kan prata med.. Vissa säger att de alltid finns där men när de väl gäller så blir de sura/arga och tycker att all den smärtan man bär på är självförvållad.
Jag väljer inte hur jag ska må varje dag, för hade jag kunnat de så hade jag älskat livet, alla personer i min omgivning och älskat mig själv. Jag kan inte säga att jag gör de - att jag älskar mig själv alltså.
Det har jag aldrig gjort men jag försöker lära mig att acceptera mig själv och de går.. Kanske inte jättebra men all you can do is try.
 
Jag försöker att drömma om ett liv där jag mår bra, där jag vill gå upp om morgonen och åka till ett jobb jag älskar och ha allt tillsammans med min kärlek men vägen dit är lång och jag känner att jag knappt har gjort nåt vettigt av mitt liv. De finns saker från mitt gamla jag som fortfarande har kvar sina klor i mig. Jag sover knappt och när jag väl är vaken så är jag alltid trött. Även om jag har sömntabletter så tar jag de inte för jag tycker inte om hur jag mår dagen efter, av dem.. Man känner sig bakfull och vissa säger att man ska akta sig för att äta de för mycket, för man kan bli beroende och de är de sista jag vill.
 
Försöker ha en hobby och vill ut i naturen och fotografera, och har hittat ett nytt objektiv som jag blev jättesugen på och har försökt övertala P att jag faktiskt kommer bli bättre på att fotografera om jag får ett bättre objektiv men han vägrar tro på mig.. Vet inte hur jag ska göra för att få han att gå med på de..
 
Well well, ha de så bra!
Puss

23 september 2013





Godmorgon! 
Sitter o försöker få i mig lite frukost innan de är dags att jobba. Blir rätt lång dag (7-16) men sen blir de hem å färga håret. Har inte färgat de sen i april, så ni kan ju tänka er hur jag ser ut i huvudet efter denna sommaren. 

Nu ska jag fixa de sista innan de är dags att sticka till jobbet! 

Btw, uppdaterade min iphone igår och ni har den nya designen ovanför :) love it! 

Ha en bra dag, puss! 

20 september 2013




Godmorgon! 
Är som sagt ledig idag & givetvis vaknar jag tidigt då.. Ska bara ligga i sängen hela dagen så hoppas jag somnar vid några tillfällen. 
Finns inte mycket mer att skriva om, så vi får se om jag skriver nåt mer idag.. 

Om ni undrar nåt får ni mer än gärna fråga så ska jag svara på de så gott jag kan! 

Puss

All you need is love!

Är på jobbet och jobbar röven av mig. Rätt gött att jag ändå älskar mitt jobb men, jag är verkligen helt slut! All I want to do is jump in my lovely bed and sleeeep! 😴😴😴 


Vi hörs igen när jag kommer hem, puss

19 september 2013

Godmorgon! 
Är otroligt seg idag och fryser hela tiden.. Vill bara sova men idag blir de jobb 7-16 & imorgon har jag tagit min tillgänglighet så jag kan få sova ut.. Trust me, I need it! 

Hade varit kul att veta ni är!? 
Varför läser ni min blogg? 

Hörs senare, puss




18 September 2013




Har precis kommit hem från att ha varit på mitt livs första hockeymatch! Kristianstad-Halmstad! Blev 8-4 till Kristianstad.. Ska lätt gå på fler matcher! Loved it! 

Nu ska jag läsa lite innan de är dags att sova.. Klockan ringer 05:30 imorgon.. Jobbar 7-16 imorgon så vi hörs när jag kommer hem! Puss så länge

Vilken dag!

Vilken dag! 
Vaknade vid 6:30 imorse och vid 6:50 får jag en jobb förfrågan om jag kan jobba 7-15. Jag hoppade i mina kläder och slängde ihop mina saker och min fina Peter körde mig så jag var på jobbet ca 6:55! Det där kallar vi snabba ryck! Väl på kontoret, så upptäcker jag att jag inte har någon mobil med mig och kommer ihåg att jag la den på hallbyrån! Så jag har vart utan den hela dagen. Kände mig helt tom & handikappad typ! 

Nu ska jag strax in i duschen för lite senare ska vi iväg på hockeymatch! 
Ha de bäst, Madelen! 

Just nu


Sitter just på Peters jobba sen lite över 14:00.. Ska snart hem o städa lite och sen kommer ett par kompisar på kaffe. Har ingen middag planerad så vi får se vad de blir.. 
Imorgon är jag änsålänge ledig men de kan ju ändras när som helst. Annars så blir de att tvätta och städa hela lägenheten. 

17 September 2013

Klockan är bara 05:45 än så länge och jag ska snart tvinga i mig en macka. Börjar jobba kl 7 och jag känner mig faktiskt att jag hellre hade legat kvar i sängen och snarkat, men de får jag förhoppningsvis göra imorgon! 
Tack o lov så jobbar jag bara till 14 idag så förhoppningsvis så går dagen, fram till dess, hyfsat fort. 
Tänkte dela med mig av mina sommar via bilder, enjoy! 












Så nu ska jag fixa frulle och sen åka till jobbet! Vi hörs igen när jag kommer hem! 

16 September 2013

Hej!

Det var ett bra tag sen jag uppdaterade, men jag har verkligen haft fullt upp i sommar. Har jobbat 100% hela sommaren & jag har lärt mig såå mycket! Kan oxå säga att jag trivs sjukt bra med både mina kollegor och de gamla. Trodde inte jag skulle få vara kvar efter sommaren men har fått en massa tider & jag är så tacksam & glad för de! 

Har hänt en del i mitt privata, som ännu är för färskt för att prata om. Under denna jobbiga tiden har jag verkligen fått veta vilka som är äkta & vilka som inte är de! Det är inte många som vet om de utan bara de närmaste och så kommer de förbli, då jag inte tänker mitt privata med människor jag vet att jag inte kan lita på. Har försökt jobba så mycket möjligt för att inte tänka på de och de har gått bra, även om tankarna kommer ibland.. 




Vi hörs snart igen! 





RSS 2.0