2013-01-23

Grubblande är del av mig har jag kommit på. Jag tänker på allt, och då menar jag verkligen allt. Till o med saker som inte angår mig. Jag tänker på saker som har varit och saker som kanske kommer att hända. Olika händelser jag drömmer om, kan komma att skrämma mig i verkligheten fast jag innerst inne vet att de aldrig kommer (hoppas på) att hända. Ibland kan jag bara ta mina tankar och sitta där , i min värld, bland tankar och funderingar i timmar.

Jag har en viss tendens att oroa mig i onödan.. Om jag tex ringer Peter efter jobbet och han inte svarar så kan tanken på "trafikolycka" komma upp i huvudet. Sinnessjukt jag vet men man kan inte styra sina tankar(?). Jag kan alltså ringa en person i mitt liv tills dess att personens, i fråga, mobil dör!
Jag vet inte varför detta oroande är eller vad som har gjort att jag har blivit sån men de stör mig och folk i min omgivning.

Det kan tyckas att jag behöver någon att prata med men de känns samtidigt så "för personligt" att prata med en psykolog eller liknande, för de finns grejer jag tänker på som ska hållas inom familjen, även fast jag vet att de har tystnadsplikt.
Mamma vet jag att jag kan prata med, fast de känns som jag belastar henne med mer problem än vad hon behöver och P lyssnar nog inte så som jag vill att han ska lyssna utan tycker nog mer att jag är löjlig och "för omtänksam" för mitt eget bästa.
Allt detta har kommit att förstöra min sömn. Jag kan alltså, ha så mycket i mitt lilla huvud, att jag inte kan sova. Kan ligga i timmar och bara tänka på allt medan P ligger och snarkar bredvid.

Jag kan ärligt säga att jag inte kommer ihåg senast jag sov en hel natt utan att vakna en ända gång. Sömnproblem utan dess like alltså ;)

Nä nu ska jag sova!
Godnatt <3


2013-01-15

Godmorgon!
 
Har precis ätit frukost samtidigt som jag kollade på min Facebook lite snabbt.
Somnade rätt sent igår. Låg och läste ett par timmar. Läste ut Carolina Gynnings bok "Vanessa, flickan i glaskupan". Tyckte verkligen om den boken. Längtar tills nästa kommer.
Lånade en ny bok igår oxå. "Torka aldrig tårar utan handskar" av Jonas Gardell.
Den har ju fått skitbra kritik vad jag har hört så jag började på den igår och kan ju erkänna att början var lite seg men de känns som om de kommer släppa snart.
 
Annars idag ska jag sitta vid datorn och söka jobb och/eller skriva in mig på olika bemanningsföretag, precis som jag gjorde igår. Fick ett ryck på alla mina papper igår. Massa gamla Cv:n och liknande så de har jag oxå rensat ut.
I eftermiddag ska jag och P åka runt till olika affärer där jag ska söka jobb. Om han orkar vill säga.. You´ll never know with him!
 
Nu ska jag sätta igång här!
Ha en bra dag!
xoxo, M ♥
 

2013-01-11

Hej!
 
Gick precis upp ur sängen efter att ha somnat om vid åtta imorse. Gick upp vid sex i morse för jag var för pigg så nu är jag vaken och redo för denna dagen. Eller ja, ska ju äta frukost först.
Idag ska jag söka lite jobb och sen blir de lite städning här hemma. Vad vi ska ha till middag idag har jag ingen aning om och de vet säkert inte min kärlek heller.
 
Annars blir kvällen lugn, vad jag vet. Finns inte så mycket att göra i denna stan.
Take care!
 
xoxo, M ♥

2013-01-06

 
Hej!
 
Vill passa på att önska er god fortsättning på de nya året och jag hoppas att ni har haft en jul och nyår som va bra!
Själv var vi hos Peters pappa och firade jul med hela släkten plus lite andra folk utanför släkten såsom min syster mfl. Åt god mat, spelade julklappsspelet, delade ut julklappar, kollade på kalle anka (tradition) och bara satt och myste. Med oss hem fick vi oxå Peters ena systerson Joakim, som stannade i två dagar.
I julklapp fick vi ett par grytlappar, en hushållsassistent, ett ljus (kostade typ 600 kr) och en ask med choklad.
Är jättenöjd även om vi inte har hunnit att använda assistenten än, men de kommer väl!
 
På nyår var vi hemma hos Sabina & Johan samt deras barn. Åt trerätters fast vi spelade kort samtidigt som vi smälte maten. Drack inte så mycket då jag inte alls känner suget för de. Peter har varit ledig i 12 dagar och började jobba igen i onsdags som var. Själv har jag varit förkyld och legat med feber i 2 dagar men är nu helt fri från den. Härligt!
 
xoxo, M
 
 

RSS 2.0