Mormor ♥

Jag önskar så att jag kunde ta bort din smärta.
Jag önskar så att jag fick vara hos dig.
Jag önskar så att jag fick ge dig en kram.
Jag önskar så att du visste hur mycket du betyder för mig.
Jag önskar så att cancer inte fanns.

mormor, jag älskar dig! ♥



Lördag

Godkväll!

Jag sitter ensam hemma och kollar på Gladiatorerna. Peter är och jobbar ikväll så jag passar på att vila. Var tillbaka på sjukhuset vid 8 imorse. Satt och väntade i ca 1-2 timme/-ar innan Peter körde och köpte frukost på Mcdonalds. När han kom tillbaka fick vi gå till ett annat väntrum där vi satt i ca en halvtimme innan gynekologen kom. Pratade lite innan undersökningen och jag fick konstaterat att jag har en cysta på vänster äggstock. Hon tryckte lite och jag fick även lämna urinprov och blodprov. Gynekologen sa att om jag får mer ont så måste jag komma in igen men annars skulle den försvinna av sig själv. Fick även stränga order om att vila och inte springa runt för mycket så kvällen och resten av helgen, tillbringar jag i soffan med kudde och täcke.

Så om det inte blir någon uppdatering, så vet ni iaf varför!

TTYL ♥


Fredag

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Har inte alls mått bra de senaste dagarna och inatt var jag på sjukhuset. Har ont vid livmodern, typ mensvärk fast 10000 gånger värre. Kan knappt gå, kan inte ligga ner och så fort jag rör mig känns de som att någon hugger mig i magen och vrider om. Inte skönt med andra ord.

Dem på sjukhuset tror jag har UVI (urinvägsinfektion) men jag har haft det ett antal gånger förut och det har aldrig gjort såhär ont. Ska till min husläkare 15:40 och prata lite med han och förhoppningsvis kan han hjälpa mig. Får se när jag uppdaterar igen. Min hälsa kommer i första hand nu!

TTYS ♥


Måndag

Så då var det måndag igen. Veckorna går ofattbart fort men det innebär bara att värmen snart kommer till oss . Fyra dagar sen sist jag uppdaterade. Kände inte att jag har nåt att skriva om mer än på helgerna nu och jag hade ingen inspiration alls. Men nu är jag tillbaka.

Har precis ätit en fralla med en kopp honungsvatten. Hittade en vattenkokare i ett av våra skåp igår och den har aldrig blivit använd så nu har jag invigt den . Bättre sent än aldrig.

Helgenhar varit bra. I fredags var vi med Grahn på han jobb sen åkte vi hem och kollade på film. I lördags sov vi länge sen var Peter och Grahn och sköt lerduvor medan jag stannade hemma och fixade lite. Sen kom killarna hem igen vid 15 men fick vända i dörren då de snöat hela dagen så de stack igen för att salta några vägar. Började tvätta vid 17 och sen kom Sabina och Lukas på fika. Även Johan kom senare så de blev barnprogram för Lukas och kortspel i köket för oss vuxna. Tiden gick riktigt fort och vid 24 åkte jag och hjärtat till åhuskärr för att hämta Grahn. Igår sov vi länge igen, åkte hem till Sabina med familj för lite mer kortspel. Åkte hem vid 20 för matlagning sen var de soffmys hela kvällen fram till läggdags.

Detta var verkligen en underbar helg!
Tack alla inblandade!

TTYL ♥

Onsdag




Förlåt för att jag klagar men, fyf*n vad jag fullkomligt hatar att vara sjuk. Näsan rinner nonstop och vad jag än gör så hjälper de inte. Jag har fortfarande inte rört mig från soffan, som jag låg i sist jag uppdaterade och jag har inte sovit heller. Nu är de snart 9 timmar sen jag vaknade och jag börjar bli trött nu så jag ska väl ta en powernap på en timme och måste jag ut och gå så jag piggnar till även om jag inte sovit mycket alls. Hoppas bara jag får mer sömn inatt.

TTYL, ♥


Sjuk igen!



Som ni redan vet så mådde jag inte alls OK igår och idag har jag ont i halsen, alltså mer än igår och min näsa är täppt, inte lika mycket som igår but still. Vi gick o la oss vid 22:30 igår och det tog ca en halvtimme sen sov Peter som en gris. Själv var jag vaken till 01:30 sen sov jag till 5:00 imorses och har varit vaken sen dess. Peter ska jobba över idag så jag har hela dagen att ta de lugnt. Kanske blir en promenad istället för att sova. We´ll see. 
 
TTYL, ♥


What´s makes you feel good



Har precis tvättat håret och huvudvärken släppte och jag känner mig mycket piggare nu även om halsen fortfarande gör lite ont i halsen. Ska iväg o handla så fort hjärtat ringer så då ska jag köpa halstabletter.
Wellwell, TTYL ♥


Tisdag




Wääää, jag känner mig inte alls OK idag. Är täppt i näsan, lite ont i halsen o hängig. Inte alls kul! Tänkte ta en kopp te men jag tycker inte alls om varma drycker, förutom var oboy då, så jag vet inte alls vad jag ska göra.
Sen är jag skitvarm ena sekund o 2 sekunder senare fryser jag.
Har iaf diskat idag så nu tönkte jag se om det finns nåt kul på tv och förhoppningsvis bli bättre.

TTYL ♥


Ångest!!!!!!

Jag vill färga mitt hår igen men, jag kan inte bestämma mig om jag ska vara blond eller om jag ska var brunhårig! Snälla säg vad ni tycker? Gärna varför oxå




Bloglovin

Följ mig via bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2186505/madelenbergstrom?claim=5xy9hpz2vq2">Follow my blog with Bloglovin</a>

Måndag

Hej!

Hoppas eran helg har varit bra. Min har varit bra med en massa mys och filmtittande. Peter, en av hans vänner och jag var o sköt lerduvor i lördags, sen blev de film och pizza. I går var de Peter som tvättade medan jag diskade och fixade här hemma. Sen åg vi på soffan framför tvn hela kvällen. Var och köpte godis och kollade på Änglagård 3. Har bara sett 2an o 3an. Får väl ta en maraton med de filmerna snart då borde 2an och 3an var skitbra. Brukar ju inte tycka om svenska filmer annars.



Annars idag har jag vikt tvätt och ska snart fixa i köket o tills sist laga mat. Blir nåt med falukorv men jag är inte alls sugen på de men den har varit uppe sen igår så får väl göra nåt med den bara för att.
Peter ska till en kompis ikväll och spela Fifa så jag har yttligare några timmar att döda. Dock kommer han hem och käkar o så innan.

Nu börjar OC igen!

TTYL ♥

Torsdag

Asså vafan är de för fel?! Det går inte att ladda upp bilder. Blir tokig.

Hade planerat att uppdatera mer här igår men hade som sagt spänningshuvudvärk igår och mådde illa och så. Senare på kvällen blev jag dålig i magen och kräktes så jag trodde min mage skulle följa med upp. 
Hade så ont i magen att smärtan gick bak i ryggen, vilket den aldrig gjort innan. Efter en stund gick de över och jag gick ut på balkongen för frisk luft samtidigt som jag drack vatten. Har känt av de onda lite men inte så som igår. Som ni kanske vet hade jag spänningshuvudvärk igår. Var och handlade på kvällen och sprang inom apoteket och köpte en bettskena och i o med att jag inte alls är van så har jag knappt sovit nåt inatt, men idag har jag ingen huvudvärk!
 
Så jävla gött! Men dagen är ju inte över än så den kommer väl bara för de.
Har inte kunnat äta idag, eller ja, inte vågat äta i rädsla över att kräkas igen.
Hatar att kräkas! Har bara druckit Proviva nypon idag.
Den är skitgod men jag är hungrig. Jag vill äta!!

Yeah yeah, ska inte tjata en massa skit nu.
TTYL ♥


11 Januari 2012

Blääää! Jag mår skiiiit! Har haft ont i huvudet i 3 jävla dagar och jag har tagit värktabletter men den vill inte försvinna ändå! Jag vet att jag spänner mina käkar när jag sover, men huvudvärken har aldrig varit såhär intensiv innan. Kan illamåendet ha nåt att göra med huvudvärken? Brukar oftast inte må illa annars.
Borde få gjort saker här hemma och så men det är inte lätt när man känner hur illa man mår.




I just feel like crying my eyes out!


Tidsfördriv

1. Hur gammal är du om fem år? 29

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mig själv, änså länge

3. Hur lång är du? 158

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Reel Steel med Peter

5. Vem ringde du senast? Peter

6. Vem ringde dig senast? Peter

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Snart" från Emma

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda!

10. När såg du senast din mamma? I somras

11. Vilken ögonfärg har du? Blåa

12. När vaknade du i dag? Vid 10

13. Vilken är din favoritjulsång? Gläns över sjö o strand

14. Vilken är din favoritplats? Hmm, i sängen med pojkvännen!

15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus o kyrkogårdar

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj, ingen aning!

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Monster o spöken!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Americas funniest home videos

19. Hur stor är din säng? 140 tror jag

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Helst naken;)

22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 st

23. Hur många landskap har du bott i? 2

24. Vilka städer har du bott i? Lindome, hällesåker, kållered, herrljunga, knislinge, hanaskog & kristianstad.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor inomhus, helst dubbla med tofflor på. Fryser fruktansvärt mycket om mina fötter nämligen.

26. Är du social? Ja

27. Vilken är din favoritglass? Alla möjliga utom magnum!

28. Vilken är din favoritefterrätt? Äter aldrig efterätt knappt.

29. Tycker du om kinamat? Love it!

30. Tycker du om kaffe? Hatar de!

31. Vad dricker du till frukost? Oboy

32. Sover du på någon särskild sida? Nepp, rullar omkring mest haha!

33. Kan du spela poker? Ja

34. Tycker du om att mysa/kela? Det är det bästa som finns!♥

35. Är du en beroendemänniska? Vad är det?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp

37. Vill du ha barn? Absolut!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet! Fast ändå.. både och?

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder?

42. Äger du dyrbara smycken? Vet inte!

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Oj, vet inte!

44. Kan du rulla med tungan? Nej

45. Vem är den roligaste människan du känner? Känner allt för många för att kunna välja ;)

46. Sover du med gosedjur? Nej, jag har min Peter ♥

47. Vad har du för ringsignal? Vet inte :p

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej ?

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Ett prydnadshjärta på tvbordet

50. Flirtar du mycket? Nej, jag har ju pojkvän.

51. Kan du byta olja på bilen? Haha nej!?

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej.

53. Vilken var den senaste boken du läste? Någon självbiografi

54. Läser du någon dagstidning? Nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.

56. Dansar du i bilen? Haha nepp!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Minns inte.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Recept på pannbiffar

59. När var du i kyrkan senast? På min styvsysters konfirmation

60. Är du lycklig? Ja, jag tror det!


9 Januari 2012

Pheeeuw... Har städat i 2 timmar här hemma så nu är här rent och fint. Luktar fräscht gör de oxå.
Helgen har varit kanon. Peter var ledig i fredags i o med att det var röd dag så vi sov länge och mös hela dagen. Oftast har vi inte mer än kvällar o helger tillsammans så när han är ledig vill jag bara vara med honom, därför har det inte blivit någon uppdatering. Men helgen har gått fort, som vanligt, så jag kommer knappt ihåg vad vi har gjort! hahahha...

TTYL ♥


5 Januari 2012



Hej!

Har faktiskt gjort lite nytta idag, känner mig lite duktig iaf! Har vikt tvätt, det är skit tråkigt men även det måste göras. Annars idag har jag bara kollat på klockan hela tiden. Anledningen till att jag har gjort det är för att jag ska hem till min vän Mattias senare för att mysa med hans dotter! Hon är 3 dagar gammal och jag som älskar bebisar har sett fram emot detta sen hans tjej Josefine blev gravid. så nu nu siter jag här och väntar på att Peter ska komma hem så jag kan få sniffa bebis snart!

TTYL ♥

3 Januari 2012

Blää.. Känner inte för nåt alls idag. Är illamående med mensvärk och skittrött! Har börjat sova kasst igen. It sucks I know! Funderar på att sova ett par timmar till. I eftermiddag/kväll bjuder Peters pappa på middag men mår jag illa då så tror jag att jag stannar hemma faktiskt. Min mensvärk kan vara så elak ibland att jag knappt kan gå vissa gånger. Första dagen är ju värst. Jag hatar kvinnliga bekymmer! Bläää


2 Januari 2012

Heeej!

Nytt år nu och det betyder massor med nya möjligheter. Hade ni en bra nyårsafton? Min var lite otäck men jag försöker inte tänka på de. Detta nyåret firade jag o Peter på egen hand. Vi lagade god mat och mös i soffan fram till 23:30 ca. Sen åkte vi till "vår" plats där man ser hela stan egentligen men såklart var de dimma ute så man såg ingenting. Istället åkte vi in mot stan och stora torg och de första vi ser är en kille bli slagen och sparkad på av ett gäng utländska killar. Liten är jag men jag kan inte skita i sånt om jag ser det. Totalt omöjligt. Det var ingen som avbröt bråket och ingen polis fanns i närheten. Jag skrek och tyckte Peter skulle avbryta bråket, då han faktiskt är entrevärd om helgerna ibland. Men nu när jag tänker efter så va de rätt bra att han inte la sig i mer då killarna faktiskt kunnat börja slå på honom oxå. Inte för att de hade haft en chans but you'll never know. Det som störde mig mest var att de var sjukt mycket folk runt omkring som inte gjorde ett skit för att stoppa bråket. Det gjorde kanske inte jag heller but still. Efter att den ensamma killen sprungit iväg så tyckte Peter att vi skulle gå mot andra hållet så vi gick förbi allt folk och in på en gata där de inte var lika mycket folk och precis innan folkmassan tog slut kom det en sådan jävla smäll och hela marken skakade. Då var det någon idiot som hade tänt fyr på en raket mitt bland allt folk. Mina ben blev spagetti så jag var tvungen och sätta mig ner. Sen kom 00:00 och det firades in med en kyss från den finaste människan på jorden. Min Peter ♥

Är vaken tidigt idag och lär nog vara vaken ett tag till. Idag blir det lite fix här hemma och lite jobbsökande. Sen kan jag ju inte sluta tänka på att min vän Mattias och hans tjej faktiskt ligger inne på BB nu och snart ploppar de ut en liten. Han kommer ju bli världens bästa pappa!   Så nu väntar jag bara på att man ska höra eller läsa nåt på Facebook och bli så exalterad av glädje för deras skull.

Har ju några vänner som blivit föräldrar nu under December oxå. Så sött! Vill oxå ha, men det får allt vänta.
Nåja, det var allt för denna gång  

XOXO, M ♥



RSS 2.0