dag 3 – min barndom som jag upplevde den som



Min barndom var väl rätt OK, men den var allt annat än lätt. Jag blev mobbad i skolan fram till gymnasiet och många gånger slagen hemma. Jag åt knappt ett äpple om dagen, men jag har aldrig haft anorexia. Min storasyster Jennifer var även då ett "pain in the ass". Hon tog mina kläder och mina saker och sålde de för pengar som hon sedan köpte godis för. Hon slog mina vänner och gjorde redan då mitt liv till ett helvete! Visst, hon har ju en utvecklingstörning och lite andra sjukdomar, så hon kan ju inte hjälpa de.

Jag och Jennifer var rätt mycket när vi gick i högstadiet. Vi tog alltid samma buss/tåg till skolan. Skolkade samtidigt och gjorde vad ungdomar gjorde då. Vi tjuvrökte och de ända vi gjorde hemma var att sova, sen stack vi tidigt på morgonen igen. jag hade 60 poäng när jag gick ur 9an - inget jag är stolt över och hade jag kunnat ändra de så hade jag gjort de.

Vet inte om jag kan berätta så mycket mer. Kommer i vart fall inte på något mer, men har ni frågor så ställ de gärna! :)

Tankar

Först vill jag bara säga att detta inlägg är precis mina känslor & tankar! Jag skriver de inte här för att få empati eller liknande utan för att jag faktiskt startade denna bloggen just pga att jag ibland har en stund som denna, då jag behöver skriva av mig.

Varför säger man saker man egentligen inte menar, utan säger de "bara för att"?
Varför vandrar tankarna oftast iväg till de negativa?
Varför gör man saker man vet man kommer ångra efteråt?

På senaste tiden har jag blivit mer ärlig. Både mot mig själv & mot andra. Vet att de kanske alltid är så bra, men de sägs ju att det är ärligheten som varar längst. Jag kan ju inte påstå att jag inte tänker på de som hände för snart 2 veckor sedan. Det är de första jag tänker på när jag vaknar & det sista jag tänker på innan jag somnar. Jag har även drömt om en av dom, några gånger sen dess & jag måste medge att jag kunnat vara utan det! men denna gången var de dom/den som gick för långt! Vet inte om h*n fattar varför, men just nu kan jag inte bry mig mindre! Jag har alltid varit den som har sagt förlåt, ibland helt utan anledning & det är väl knappast så det ska vara?!

Dem senaste åren har jag blivit mer känslosam. Visst kan de vara både negativt som positivt, men de är genom att gråta (& prata med mina nära) som jag faktiskt bearbetar de jag gått igenom. Mina nära har många gånger inte vetat hur de ska hantera situationen om jag får t.ex en ångestattack men med tiden har dem blivit bättre och de hjälper både dom och mig.

Ibland kan jag, som alla andra, ha en dålig dag/period. Det är ju inte mer än normalt? Man kan ju inte alltid ha ett leende på läpparna och alltid ha positiva tankar. Inte ens världens gladaste människa (om de nu finns en sådan) kan alltid vara glad o på topp?!
 
Peter är den som står mig närmast - efter mamma, och jag älskar honom, varje liten del! ♥
Men ibland känner jag att jag inte förtjänar honom. Han jobbar ju röven av sig och gör allt, verkligen allt för att vi ska ha de så bra som möjligt. Det är jag verkligen tacksam för, men jag hatar att det ska vara så sjukt svårt att få ett jobb! Jag vet att jag vill vara med Peter, men någon gång kommer han tröttna på att alltid betala allt, vilket jag absolut kommer förstå. Jag är INGENTING utan honom. Jag blir lätt ledsen och sårad för saker han säger ibland, men de som sårar mest är att jag aldrig har fått chansen att visa att jag oxå kan vara bra på något. Varken för honom eller någon annan. Alla tycks bara tro att jag tar han för givet. Det gör jag absolut inte! ALDRIG!! Jag älskar honom mer än jag älskar livet! Det må låta sjukt men de är sant!
Jag blir lätt ledsen för småsaker, speciellt när jag inte mår bra inombords & det är nog det som gör honom mest arg av allt.

Antar att jag borde säga detta till honom men de får bli en annan gång. Borde nog sova nu, men som vanligt när mina tankar flödar iväg så lär de ta ett tag... Godnatt iaf! ♥

(Bilden har ingenting med Peter att göra!!!)


dag 2 – om min familj

Min familj består av mamma Eva-Mari, pappa Björn, storasyster Jennifer, lillebror Timmy & lillasyster Emma.
Mamma & pappa har varit sklida sen jag var 1½ år. Jennifer och jag är helsyskon medan jag och Timmy är syskon på pappas sida, o jag och Emma är halvsyskon på mammas sida.
Pappa flyttade till hit till skåne för ca 16 år sen så han var jag oftast hos på loven. Annars har jag alltid varit mamma lilla flicka .
Jag kan inte minnas att varken mamma eller pappa någonsin har kommit överens med varann. Så alla jular jag har firat, har jag o mina syskon fått välja om vi vill vara hos mamma eller pappa. Dock inte Emma då hon har en annan pappa.

Min familj har alltid varit splittrad, tyvärr!

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig

 

  • Jag älskar att läsa! Har i o för sig perioder men att försvinna in i en annan värld är sjukt kul ;)
  • Jag älskar att skriva.
  • Jag tycker de är jättekul att laga mat, men jag suger på att baka!
  • När jag var liten sa jag till nästan alla jag kände att jag hette Magdalena. Kommer ihåg att jag tyckte de var finare än Madelen. (?)
  • Har egentligen kritvitt hår, men trivs bättre i att vara brunett :)
  • Älskar mina vänner och familj! ♥
  • Jag har klaustrofobi, ångest och hatar insekter!
  • När jag gick på högstadiet, hatade jag att shoppa kläder, skor och väskor.
  • Min kärlek för väskor har jag fått efter min mamma. Kan inte gå in i en väskaffär utan att köpa en ;)
  • När jag gick i 4an klippte jag mitt hår så de slutade ovanför öronen och blev många gånger kallad för pojke.




28 November 2011

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.

dag 2 – om min familj.

dag 3 – min barndom som jag upplevde den som.

dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.

dag 5 – ett beroende som jag har.

dag 6 – typ av killar jag faller för.

dag 7 – vad jag skulle göra om jag hade obegränsat med pengar.

dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.

dag 9 – bild på mig och min bästa vän.

dag 10 – vad det är som har format mig till den jag är idag.

dag 11 – någonting jag oroar mig för.

dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.

dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.

dag 14 – någonting jag ångrar.

dag 15 – min favorit årstid och varför.

dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

dag 17 – mina matvanor som jag har.

dag 18 – min favoritbok och varför.

dag 19 – min favorit film och varför.

dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.

dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

dag 22 – någonting jag vill ha mer än något annat just nu.

dag 23 – min favorit tv-serie och varför.

dag 24 – min favorithögtid.

dag 25 – ett fint minne jag har.

Dag 26 – ett jobbigt minne jag har.

Dag 27 – en bild på mig när jag var liten.

28 – min musiksmak och varför.

29 - mina favoritbloggar och varför.

30 – mina framtidsplaner.

31 – det absolut bästa respektive sämsta med mig


23 November 2011

Hej! Måste först bara säga att inspirationen till att blogga har varit superdålig! Känner inte för att skriva nu heller egentligen men ändå känns de som jag skulle behöva skriva av mig. Orkar inte.. De får bli en annan dag! Puss

18 November 2011

Hej!

Jag valde imorse att sätta lösenord här på bloggen av olika anledningar, men har under dagen kommit fram till att jag inte behöver de, då jag faktiskt skriver för min skull.

Tänkte bara säga att allt är okej med mig. Jag hoppas de är bra med er oxå! Det är ju faktiskt helg! Den är väldigt efterlängtad! Tycker veckan har varit otroooligt lång, så denna helgen ska jag ta vara på mina nära och kära

XOXO, M ♥



(ps, bilden har inget med varken texten eller min livssituation just nu! Just so u know! )

Betydelsefulla personer ♥

Tänkte skriva lite om personer som betyder allt för mig. Dom kanske inte så många, men dom är äkta och de är det som räknas!



Mamma: Vi har alltid haft ett starkt band trots allt vi har få uppleva. Du är alltid den första jag ringer till om de har hänt något och du får mig alltid på bättre tankar. Vi är så lika, på så många olika sätt! Vi kan prata om allt och jag vet att jag alltid kan ringa dig, dag som natt! Tack för allt du gör! Älskar dig, mer än ord kan beskriva! ♥



Emma: Du är den bästa systern man kan ha, fast jag blir irriterad på dig imellanåt. Vi har många helt underbara minnen tillsammans. Vi har fått uppleva en hel del, men du vet vart jag finns om du behöver de och tvärtom! Du är underbar och jag älskar dig! ♥



Peter: Min fina kärlek! Du är allt jag vill ha. Du gör mig lyckligare än vad hade vågat drömma om att vara. Du betyder allt och jag vill aldrig vara utan dig. De är du och jag mot världen. Negativa människor som försöker förstöra, behöver vi inte! Tillsammans klarar vi allt! Är jag ledsen eller arg, så vet du precis vad du ska säga eller göra för att få mig att skratta igen! Tack för allt du gör! Du är mitt allt, hjärtat! Jag älskar dig! ♥



Linn: En av mina närmasta vänner. Du ställer alltid upp och vi kan verkligen prata om allt! Du en av de som verkligen får mig på bra humör! Älskar dig! ♥



Harriet: vi har känt varann nu i ca 3-4 år och vi klickade med en gång. Fast vi bor på varsin sida av Skåne så finns vi alltid där för varann. Du och dina töser är underbara. Du är vacker och unik och så underbar att de inte går att beskriva! Tack för att du förgyller mitt liv med din närvaro! Älskar dig! ♥



Sabina: Jag vet att vi inte har världens bästa kontakt men när vi väl hittar på nåt så har vi alltid jättetrevligt. Du har både familj och jobb så vi hinner inte alltid träffas lika ofta som jag hade velat. Du är en av de som står mig närmast fast vi kanske inte pratar varje dag! Men jag älskar dig lika mycket för det! ♥



Jonna: Vi har en massa minnen tillsammans och även om de är typ 50 mil emellan oss så vet jag att jag alltid kan räkna med dig. Du kommer alltid med bra tips och du vet precis vad du ska säga för att få mig på bra humör. Vi har stått varann nära innan och glidit isär pga avståndet men de betyder inte att vi har tappat kontakten ändå. Du är en av de bästa! Tack för allt! ♥ Älskar dig!


Finns alldeles säkert fler jag borde skriva om men dessa är de som betyder mest! ♥

  


Lite tidsfördriv

SENASTE:

1. Dryck: Apelsinsaft

2. Telefonsamtalet: Peter

3. SMS: Sanna

4. Sång du lyssnade på: We found love - Rihanna

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: nej

7. Har någon varit otrogen mot dig: ja

8. Varit kär: är kär

9. Förlorat någon speciell person: förlorat som i dött, eller förlorat, tappat kontakten? isf ja på båda

10. Varit deprimerad: inte deppig, har snarare haft dagar jag bara vill gräva ner mig

11. Varit så trött att du somnat sittandes: yes

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Rosa

13. Svart

14. vit

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Yeah

16. Fått ditt hjärta krossat: Ja men inte pga av kärleken

17. Skrattat så att du har börjat gråta: hiiihihi ja

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Oja!!

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ja

21. Kysst en kompis: tror inte de

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: har ingen koll på de

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 2-3

24. Har du några husdjur?: nej

25. Vill du ändra ditt namn: Nooo

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Åkte hem till mamma

27. Vilken tid vaknade du idag: 09:47

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: sov

29. Någonting som du längtar till: tråkigt nog tills peter kommer hem

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: waaay to much

32. Vad lyssnar du på just nu: har tvn på i bakgrunden, så den

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jonas: ja

34. Vad gör dig irriterad just nu: Inget för tillfället

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Madelen

37. Singel/upptagen: Upptagen

38. Stjärntecken: Kräfta

39. Kille eller tjej: tjej

40. Grundskola: sinntorp/brattås

41. Gymnasie: Kunskapskällan/Sundler/stenforsa

42. Högskola: None

43. Hårfärg: Mörktbrunt

44. Långt eller kort: Långt

45. Längd: Hm, jag är nog 1.58

46. Vad gillar du gällande dig själv: Nada

47. Piercings: Ingen

48. Tattoos: inte än

49. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:

51. Operation: har inte haft nån större men har tagit bort 2 födelsemärken.

52. Piercing: tungan

53. Tatueringen: ingen

54. Bästa vän: Petra

55. Sporten du spelade: ingen

56. Husdjur: Katt

57. Vaccination du minns: Röda hund/ stelkramp

58. Konsert: Backstreet boys

60. Alkohol du drack: Smirnoff Ice

JUST NU:

61. Äter du: inget

62. Dricker du: apelsinsaft

63. Är du på väg att: göra klart denna listan

64. Lyssnar du på: fortfarande tvn

65. Väntar du på: peter

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: Ja, klart

67. Vill du gifta dig: kanske

68. Karriär i åtanke:  whatever

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Båda

70. Kramar eller pussar: Kyssar ;)

71. Kortare eller längre: Längre

72. Yngre eller äldre: Samma ålder eller äldre:)

73. Romantisk eller spontan: Båda;)

74. Snygg mage eller snygga armar: whatever

75. Tatueringar eller piercingar: Both

76. Känslig eller inte: Mitt i mellan

77. Ragg eller förhållande: Förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: nada

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: ja

80. Gjort något sjukt spontant: mh

81. Tappat glasögon eller linser: yapp

82. Har du svarat ärligt på dom här 82 frågorna: Yes box

83. Krossat någons hjärta: Nee, det hoppas jag inte

84. Har någon krossat ditt hjärta: jaa

85. Har du blivit arresterad: Haha nej

86. Dissat någon: Jaaa

87. Gråtit när någon dött: Ja, det är klart

88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): no

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: ibland

90. Mirakel: Ibland

91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja

92. Himlen: kanske

93. Tomten: neje :)

94. Att kyssas på första dejten: Ja, why not ;)

95. Änglar: No not really

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: Ja men de va flera år sen

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Haha noo

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja, självklart

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Alla mina nära och kära!


Förlorad



Trodde denna dagen skulle bli lång men bra fast den bara dryg och fylld med ångest. Har sagt upp kontakten med ett par personer jag trodde jag betydde något för, men tydligen hade jag fel. Känns inte direkt bra, men jag kändes att de behövdes då de gick way to far! De gick på Peter utan någon som helst anledning och sånt tål jag inte då han inte hade nåt med saken att göra. Men nu är de ute ur mitt liv och de finns ingen chans att de kommer tillbaka! Vill inte ha såna människor i mitt liv, sånna som bara ska trycka ner och tro att man tar hur mycket skit som helst!


Tur jag har min Peter, mamma, Emma och mina vänner! Ni betyder! ♥
Jag älskar er och hade aldrig klarat mig utan er! ♥

Jag är OK, även och jag är väldigt sårad och ledsen. Men jag kommer väl tillbaka!
Ta hand om er så länge! Love You! ♥

16 November 2011

Goddag!

Tänkte börja med en bild, men de går inte att ladda upp några nu, så får testa igen senare.

Sitter iaf vid köksbordet och varvar ner lite. Håller på att skriva in mig på olika bemanningsföretag och sen ska jag fixa så jag kan skriva ut mitt Cv någonstans. När de är fixat ska jag skaffa busskort sen blir de att åka ut till alla möjliga affärer, företag, dagis, förskolor mm och bara söka jobb! Motivationen är på topp, mer än någonsin! Feels great!  

Funderar på att ta något att äta. Blir en middag, all by myself idag. Peter skulle jobba över så han är hemma vid 21 ikväll. Loong day, or what?!  Får se vad jag ska äta.. Är ju inte kul att sitta o äta själv, men vad ska jag göra?!


Ha en bra dag!

Puss & Kram! ♥


14 November 2011

Hej på er!

Sitter o småtittar på Plain Jane 2 på MTV. Rätt bra program när de inte finns nåt annat att kolla på .
Alldeles strax ska jag borsta tänderna och sen beger jag mig mot bussen som tar mig till Vä o frisören .
Vet inte alls hur jag ska ha de, men jag vet att jag kommer få klippa ett par cm, då jag inte har klippt mig på typ ett år! Hoppas jag blir nöjd!

Nej, nu ska jag fixa de sista innan jag beger mig mot bussen!
Puss! ♥




10 November 2011

Godkväll!

Klockan närmar sig 12, och jag borde egentligen sova men de gick inte, är för pigg så här sitter jag. Tänkte öda lite tid genom att uppdatera här och sen ska jag läsa lite till i min bok och förhoppningsvis bli trött nog att sova.

Det har inte hänt allt för mycket de senaste dagarna. Har däremot fått ett samtal av min handläggare på arbetsörmedlingen, som jag sökte i över 1 vecka utan några som helst resultat. Fick till slut nog och ringde hans chef och då tog de inte ens en halvtimme innan han ringde! Sjukt de där! Men nu har jag iaf slutat på Kristianstad Lego och ska fixa intyg på att jag har ångest och sen hoppas jag kommer ut på ny sysselsättning innan de nya året! Ville egentligen hitta egen plats, men de hade massa intressanta platser så ska kolla på deras alternativ först! Blir inget inom vården iaf!

Imorgon kommer Sebastian & Joakim hit. Det är Peters systersöner. Blir antagligen badhuset med dom och sen blir de pizza efter de. På lördag tar vi de förhoppningsvis lugnt & på söndag ska vi tvätta på morgonen, sen får vi se vad som händer. Måndag blir en lugn dag, sen ska jag till Vä, för att klippa mig! Äntligen! Tänkte ändra min friss lite, men har ingen aning hur. Ska se vad Pernilla (frisören) tycker jag passar i. Exited!!! :D

Ska till Legot någon dag och lämna lite grejer där, och säga hejdå till alla. Synd att de blev som de blev, för jag trivdes verkligen! Alla var så fina från första början! I´m going to miss them! :'( ♥


Du är inte värd det!

Du är inte värd att vara i mina drömmar!
Du är inte värd vår tid.
Du är inte värd oss!
Allt vi har slösat på dig, är du inte värd!

Jag önskar dig ur världen, för du är inte värd att få vara en av oss! Du ska bort från våra liv!
JAG HATAR DIG FÖR ALLT DU HAR GJORT OCH ATT DU ENS TROR ATT DU KOMMER NÄRA OSS IGEN, SÅ HAR DU FEL! JAG SKULLE NOG PASSA MIG OM JAG VAR DU!!! HATET VÄXER!


Whatever!



Hej igen!
Rätt bra uppdatering idag, eller hur! Vet inte hur de kommer sig, men skitsamma!
Sitter i sängen nu o ska vika tvätten och renbädda sängen. Peter är på väg hem nu så jag tänkte bli klar innan han kommer hem. Ska mysa en massa med han när han kommer. Saknat han idag! ♥
Ska sätta igång här nu, så vi hörs imorgon igen!

Puss!

Let your past make you better, not bitter.

Rubriken har ett bra budskap, fast jag ibland känner mer bitter än något annat. Jag har inte åstadkommit något bra med mitt liv och bara av att prata om de, bildas en klump i magen. Jag får ångest, negativa tankar och allt bir bara negativt. Ikväll är jag ensam hemma till ca kl 22. Det får mig att känna mig ensam, mer ensam än innan.

Så fort jag kommer hem till Peters familj, där hans bror johan är, så får jag alltid höra hur lat jag är som inte jobbar och hur trög jag är för att jag inte har ett jobb o tjänar pengar. I o för sig så borde jag väl vara van, då jag alltid har fått höra detta även av min egen familj, men samtidigt kan jag tycka att man inte ska bli van då negativ kritik är den värsta kritiken, fast man kan ju samtidigt lära sig av den. Det har inte jag gjort, för allt jag hör blir kanske till en början bra, men sen blir de negativt igen.



Jag har tagit de beslutet att sluta på min praktik på Kristianstads Lego, där jag var ledsagare, för min ångest kom tillbaka. Under tiden jag var där, blev den allt starkare o starkare och pga det, har jag kommit fram till att jag ite ska vara inom äldrevården. Jag kan inte skilja på fritid och jobb, inte inom äldrevården iaf. Det är därför jag har varit "sjuk" de senaste veckorna. Jag kan inte gå hem till en brukare och låtsas som om allt är ok, när de inte är det. Jag är inte sådan. Självklart hade jag gärna varit kvar där men nu blev jag sjuk igen, och jag har pratat med min chef om de. Nu gäller de bara att få tag i min jävla handläggare oxå. Har sökt han i 1 veckas tid nu, men han svarar varken på telefon eller mail. Ska ringa en annan handläggare imorgon.

Ibland känner jag mig så sjukt ensam. Jag vet verkligen vilka som är äkta vänner och vilka som inte är det. Och jag vet att jag inte är bäst på att höra av mig, men de två st i en vänskap eller hur? Det är inte bara upp till mig att höra av mig, eller? Det finns vissa som jag inte har hört av på månader som ändå "gillar" varenda sak jag skriver på facebook. Det kan jag störa mig nåt enormt på, men samtidigt är ju jag oxå dålig som fan på o höra av mig. Det finns så många saker man säger att man stör sig på, men har ni någonsin stannat upp o kommit på er själva med att göra exakt samma sak, som ni stör er så mycket på?

I somras, när jag o Peter var uppe i Göteborg, fick jag 2 bankböcker av min mormor. En till mig o en till min storasyster. Jag blev jätteglad när jag såg summan och jag o Peter planerade vad jag skulle spendera pengarna på. Jag fick ont i magen av längtan. När vi kom hem var jag tvungen att förnya mitt leg för att kunna ta ut pengarna, men när jag o Peter skulle ta ut pengarna, fick vi reda på att kontot har varit avslutat sen 2006. Jag blev genast jätteledsen, men de fanns inget vi kunde göra. Pengarna fanns inte. Så alla planer vi hade sett fram emot bara blåste iväg.

Detta är en sån typisk händelse, liknande saker händer heeela tiden! Jag är trött på att alltid vara negativ, på att alltid få höra hur sämst jag är! Så till alla er som säger alla negativa saker till mig: JAG VET ATT JAG ÄR SÄMST! TACK VARE ER VET JAG DET!

Tyck vad ni vill om detta inlägget, men jag vill att ni ska veta att jag har grävt fram allt detta. Allt detta var långt in i mig igår, men nu bara släppte jag löst allt! Som sagt... tyck vad ni vill!


3 November 2011



Goddag!

Är allt bra med er? Med mig är allt ok. hade en bad day igår. Tårarna kom utan anledning, men jag vet orsaken till de och jag försöker bearbeta allt. 
Vaknade kl 6 imorse, när Peter åkte till jobbet och om 40 minuter är de dags att börja tvätta. sen ska jag fixa lite här hemma såsom att diska o plocka iordning. Städade gjorde jag i tisdags så de behövs inte idag igen :p

Peter ska jobba över idag. Det skulle ha öppet hus på hans jobbså han är inte hemma förrän 22 typ. Så blir nåt lätt till middag idag. Får se vad de blir ;p 


Nu ska jag ta de lugnt fram tills de är dags att gå ner til tvättstugan :) Hade hellre haft en tvättmaskin i lägenheten så man slipper springa iväg hela tiden, men de är bara att gilla läget, eller hur? ;)

Puss, M ♥

1 November 2011



Hej! Hur är de med er? Själv är de rätt bra. Sitter och tar de lugnt nu efter att ha städat i tre timmar. har diskat, dammsugat, torkat golven, städat toaletten, dammtorkat och vädrat sängkläderna. Nu ska jag sitta här o ta de lugnt tills de är dags att laga mat. Peter ska jobba över idag, så vet inte när vi ska äta. Kanske ska ta en macka så länge. Känns som de behövs!

Hörs senare! Puss ♥


RSS 2.0