Städ o tvättdag!

Idag blir de mycket gjort här, eller ja, iaf snart. Om ca tio minter ska jag befinna mig i tvättstugan för att tvätta fram till klockan 17. Medan tvättmaskiner sköter tvätten så tänkte jag städa här hemma. Dock har jag ingen mopp så golven får nöja sig med att bli dammsugna. Ska snart införskaffa en mopp. Ska kolla med grannen om man kanske kan låna hennes :P

Nu ska jag ner till tvättstugan!

Puss

Saker jag borde göra...

Jag antar att de alltid finns något att göra i ett hem, hushåll eller vad du nu kallar de. Och desto mer är de om din partner jobbar och du typ får sköta allt, hela tiden. Jag är trött på att de alltid är jag som ska börja tvätta, diska, säda eller vad de nu än är... Jag är trött på att alltid ha något att göra. Jag vet att jag ska ta de lugnt med tanke på att jag har hjärnskakning, men wtf! Att tvätta, diska eller städa är f*n inte att ta de lugnt? Eller?!  


Whatever...

Hjärnskakning

Tänkte berätta lite om de senaste dagarna...

Ifredags kväll när vi skulle gå å lägga oss så skulle jag bara rista täcket innan jag la mig ner. Jag stod upp i sängen då det är lättare för mig att rista täcket då, med tanke på min längd. Sen stod jag antagligen liite för långt upp mot kudden och när jag skulle lägga mig ner så slog jag tillbaka huvudet i sängstommen så jag blev både yr och min näsa började blöda efter bara några sekunder efter smällen. Sen smällen har jag mått illa och även haft konstant hvudvärk och även blödit en massa näsblod. Så igår ringde jag sjukvårdsupplysningen då nästan alla mina nära tyckte det lät som jag hade en lättare hjärnskakning och äve hon jag pratade med på sjkvårdsupplysning tyckte de lät så. Så de var bara att ringa min läkare och fick en tid idag kl 9 imorde och även han konstaterade att jag hade hjärnskakning.

Förra gången jag hade hjärnskakning (då var jag ca 10 år) fick jag vara hemma från skolan i ca tre veckor och bara vila en massa. Jag kommer fortfarande hur tråkigt jag hade de på dagarna och att jag bara längtade att få gå ut o leka med mina kompisar. Men tydligen ska man inte ligga inne och vila längre utan nu ska man ut o röra på sig - långa promenader, 2 gånger om dagen! Så imorgon bitti ska jag ut och gå och sen ska jag även gå ut o gå på eftermiddagen/kvällen. P följer med mig, iaf på kvällarna :) Så på morgonen ärde musiken som gäller. Kan vara skönt att gå själv, rensa tankarna o kanske även blir att jag tar med mig kameran :)

I lördags va vi på sexparty hos S med familj :) Hade skitkul och de blev mycket snack med S, som jag saknat så mycket :) Men nu ska de bli ändring på de ;) ♥

Jaja, nu vet ni vad som har hänt.
Bloggen har fallit offer för att jag inte har mått så bra de senaste dagarna, men när jag mår bättre så blir de alldeles säkert bättre med uppdatering här :)

Godnatt ♥


2011-02-18

Hej på er! ♥

Jag vet att de är sent o att jag förmodligen borde sova nu men jag kan inte.. Är trött men tydligen inte tillräckligt trött. Sjukt jobbigt! Sov ju på dagen idag så de är väl förmodligen därför jag inte kan sova nu.

Ligger iaf ute i tvrummet o tänkte kolla på tv tills jag somnar men de är inget bra på tv vid denna tiden på dygnet. Bara gamla tråkiga repriser eller annat skit man redan har sett :P

Jaha, då vart de fredag igen! Veckorna bara springer förbi, snart är väl sommaren här! Hoppas bara den är här länge detta året ;) Sommaren är helt klart det bästa som finns! ♥

Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist, men nu har ni fått en liiiten uppdatering iaf! ♥

Nu ska jag hämta min lånebok o läsa lite, brukar alltid bli trött av att läsa!

Förresten! Ni har inga bra tips på böcker?!
Skriv gärna lite om vad den handlar om oxå! :D
Tack på förhand!

Godnatt! ♥

2011-02-08

Jag har många funderingar. Funderingar om livet, döden, livet efter döden. Livet är inget man ska ta för givet. Livet är något man ska leva fullt ut och göra något med de som man alltid kommer kunna bära med sig och vara stolt över. Om man ska må bra med sig själv så finns de vissa saker man måste vara utan såsom människor som trycker ner en.. Det kan vara släkt, vänner och till o med främlingar. Det kan vara ett enda ord som du hör, som gör att hela du trycks ner till botten och ett sånt ord betyder ofantligt mycket men på fel sätt.

Jag har gått igenom mycket i mina dagar. Det vet ni som känner mig om. Mobbning, misshandel, kränkningar mm. Jag har alltid sett mig själv som familjen svarta får. Jag fick och får fortfarande alltid skulden för allt, fast jag inte ens har gjort något. Men jag antar att det är något jag måste vänja mig vid. Att alltd höra hur dålig man är, ger en dålig självförtroende och en dålig självbild. Jag har försökt bygga upp den så jävla många gånger att jag tappat räkningen, men på ett sätt eller ett annat så har den alltid slagits ner igen. 

Min mormor o mamma har alltid varit dom som har stöttat mig mest. Även om mormor oxå kan säga saker som gör att jag inte vill vakna upp dagen efter. Men farmor är nog den som är värst. Ibland känner mig genomskinlig när jag är i hennes närhet då hon fokuserar allt på min storasyster. Det har hon alltid gjort och kommer troligen alltid göra det. Synd bara att jag inte orkar lägga energi på att bry mig om att visa för henne att jag faktiskt oxå kan och vill. Men har man ingen som tror på en, så tappar man till slut tron på sig själv oxå. 

Många nätter i mitt liv har jag gråtit för att jag själv inte tycker att jag räcker till. Jag orkar inte bevisa för min familj att jag oxå kan, när ingen tror på mig, när ingen peppar mig och när ingen är där när jag behöver hjälp, råd eller liknande.


  ♥


Men det finns EN jag alltid kan prata med, om allt, närsomhelst!
Min mamma ♥ Hon är den som alltid stöttar, kommer med bra, peppande ord.
Jag vet att hon tror på mig. Vi har en mycket unik relation. Vi är så lika, hon o jag!
På alla möjliga sätt!
Min mamma, är min bästa vän! ♥

Tystnad

Sitter hemma alldeles själv. Ljudet kommer avbrytas snart. Har ingen tv igång o de ända ljud jag hör är klockans tickande och hur mina fingar trycker på tangenterna. P har vart hos en kompis och spelat dataspel och är nu på väg hem igen. Tystnaden avslutas inom kort!

De är skönt att vara själv, att inte höra något annat än klockans tickande. Men jag saknar ändå något, inget ljud, utan en människa att dela denna tystnad med. tyvärr tycker min pojkvän inte om tystnaden utan tvn ska alltid vara på och helst på mycket hög volym.

tystnaden avbryts...

1 februari 2011

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er! I´m fine! Idag har jag städat, vilket innebär dammtorkat, städat toan, vikt tvätt, plockat iordning och diskat. Dammsög gjorde vi häromdagen så de behövdes inte. Kom nyss ut från en uppiggande dusch och sitter nu och kollar på One Tree Hill medan P jobbar över. Sen är de inget fler avsnitt av dom idag! (Han har förbjudit mig att titta på de när han är hemma så jag passar på medan jag kan;))

Annars på senaste då? Jaaa... I helgen har vi bara tagit de lugnt. I lördags var vi i badhuset och umgicks bara han och jag. Sjukt underbart! Sen åkte vi hem till svämor och spelade kort och åt där i söndags. Sen har de inte hänt mycket mer!

13 dagar kvar till alla hjärtans dag! Tiden springer verkligen iväg!

Ha de så bra!

Puss!

RSS 2.0