Musiktips



Tänkte börja köra med lite musiktips här. Hoppas de uppskattas!

Måndag 30 April 2012

Godmorgon!

Just nu sitter jag & kollar på Vakna med the voice, som vanligt skulle jag väl vilja säga .

Helgen har varit lugn. Har inte gjort allt för mycket då jag jobbade mycket förra veckan och missade en massa sömn så nu i helgen har jag sovit ikapp. Annars har vi tvättat och städat så nu är här fint!

Vid 9 är de dags för mig att cykla till jobbet. Jobbar 9:45 - 19:30, alltså det är från de vi öppnar tills vi stänger. Känns segt men what to do?

Ha en bra dag! Puuuuuss


Torsdag 26 April 2012

Godmorgon!

Ska alldeles strax cykla mot jobbet. Jobbar mellan 9:45 - 17 och sen ska jag hem o laga mat eller iaf äta ;)
Är ledig imorgon och hela helgen så jag ska passa på att ta igen all sömn jag har förlorat. Jobbar ju hela tiden nästa, absolut inget klagomål, tvärtom! Men sova måste man :p

Annars händer inte så mycket... Sover och äter och myser med Peter är de ända jag gör om jag inte jobbar och livet rullar på. Fick min första lön igår och de kändes bra, var inne på banken och aktiverade mitt konto och dosa med, hoppas jag får kortet på fredag, sen ska jag på möte på banken på tisdag innan jobbet, så min kort går att använda.

Nu blir de att kolla på de sista av Vakna med the voice och sen ska jag cykla till jobbet!
Ha en bra dag!


Fredag 20 April 2012

Godmorgon!

Vaknade av Peters alarm lite innan 6, så jag har vart uppe sen dess. Är i princip klar, ska bara ta en värktablett, borsta tänderna och packa väskan sen är jag ready 2 go! Jobbar mellan 9:45 - 18:30. Jobbar imorgon oxå så de känns verkligen inte som helg nu. Men de är väl så de ska vara, antar jag! Har aldrig jobbat helg innan men jag tror inte de är så stor skillnad egentligen, mer folk antagligen. Ska bli kul iaf!

Imorse vaknade jag oxå med världens illamående & mensvärk. Fyfan för att vakna så, men what to do?! Det är ju en del av livet, hur mycket man inte gillar det!

Well well, vi hörs i kväll!


Mina favoritlåtar med Nicki Minaj











Onsdag 18 april 2012

Hej o godmorgon!

Ska snart till jobbet så de blir inte mycket uppdatering idag. Slutar halv åtta ikväll så är hemma strax innan åtta skulle jag tro men om vi inte hörs då så görs vi i morgon!

xoxo


Tisdag 17 April 2012

Hejsan!

Fan vad arg jag är på mig själv. Har lyckats paja min mobil. Skulle lägga den i jackan men tappade den på mattan hemma hos svärmor igår o när jag ska plocka upp den så är hela skärmen lös, så nu kommer jag in på den då den inte reagerar på touchen.. Men jag ska fixa de idag. Svärmor kommer o hämtar mig vid 13 så då ska vi åka o fixa den och jag hoppas fan de kan hjälpa mig! Känner mig helt efterbliven utan den! Har ju allt, verkligen ALLT där i!

Så pga allt detta så blev jag skitsur på mig själv och gick o la mig arg o ledsen igår och de sitter kvar idag känner jag! Not good men jag hoppas de går över.

Well well, jag får ju hoppas på de bästa iaf!



xoxo


When you want something you've never had, you have to do something you've never done

Hej!

Tro de eller ej men jag har faktiskt pallrat mig till stan idag. Kände att jag var tvungen att få de gjort så jag slipper ha dåligt samvete för de senare. Sen har jag ju faktiskt skjutit upp de av ren lathet hur länge som helst nu. Jag menar jag behövde bara ta mig in för att skriva på ett jävla papper, hur lat får man vara? Hahahaha!!

Annars idag har jag diskat och pratat med Linn. Tvn har givetvis oxå vart igång men de visar ta mig tusan inget bra längre! Skittråkigt!

Peter är på väg hem från jobbet nu så jag ska väl snart börja med maten! Ibland känner jag mig som en desperat hemmafru! Jag städar, diskar, lagar mat och tvättar! Fattas bara att uppfostra barn med ;) men de får allt vänta!

Nej nu ska jag ringa Peter och kolla hur långt han har kommit!

xoxo


Måndag 16 April 2012

Hej!

Sitter i skrivande stund och tittar på Sjuende Himlen. Vet inte hur länge de har sänts på tv och hur många gånger jag har sett varje program. Kommer ihåg att mamma alltid kollade på det, och många andra program, när jag och mina syskon var små. Så på ett sätt kan man väl säga att jag är uppväxt med de. Tycker dock att de är lite tragiskt att när avsnitten tar slut så börjar de om från början igen..

Idag har jag ingen lust till nåt alls. Har en jobbig känsla i kroppen. Jag vet vad de beror på men de är för personligt för att ens skriva om det. Jag hoppas bara på de bästa!

Annars då? jag hade behövt sticka in till stan men jag pallar verkligen inte.. Sen ska jag väl diska som vanligt...
Usch vilket negativt inlägg detta blev..

Ta hand om er, xoxo




Mormor ♥



Detta fina, underbara halsband är nu mitt.
Min mormor hade de innan men jag fick ära och ärva de efter henne.
Kanske syns lite dåligt, men alla kan se att de är en hästsko och
på den högra kanten är de en fyrklöver

Min storasyster Jennifer var i Borås, hos mamma förra veckan och
hon var så snäll att hon tog med detta hem till mig då jag själv
inte haft eller har någon möjligthet att åka dit.

Jag bara älskar de! ♥


Mormor ♥


“Change your thoughts, and you change your world”

Som alla vet finns de tankar, bra som dåliga. Har man en bra dag blir de automatiskt positiva tankar och tvärtom. De sägs ju att man ska tänka sig för innan man yttrar sig om saker och ting men de kommer alltid finnsn folk i vår omgivning som säger vad de tycker och tänker (inget fel i de) utan att tänka på konsekvenser för det de har sagt.

Jag var sån innan men jag har på ett eller annat sätt alltid sagt vad jag tycker och tänker, men jag har oxå fått betala för de och med de  har jag lärt mig att man inte alltid ska säga sin mening, även om man har rätt till de. Förstår ni hur jag menar?

Ni kanske inte alls förstår egentligen, då jag själv märker hur dumt detta inlägg kommer att bli, men nu är jag insatt i min egna lilla värld och jag behöver dela med mig!

Och livet då? Vad har de för mening? Om man tänker efter så går allt på rutin, vare sig man vill eller inte. Man äter, sover, är med vänner, myser med killen/tjejen, reser, bråkar osv. Rutiner kan visst vara både bra och dåligt och jag har fått för mig att det var någon som inte alls tycker om rutiner, att göra samma saker varje dag, men som sagt, det gör man utan att man kanske tänker på de.

Nu känns de som jag bara babblar en massa och denna texten har säkert ingen sammanhållning alls, men så är de ibland då tankarna bara sticker iväg helt oförberett!



Tänkte oxå kolla med er som läser min blogg, vad ni tycker om en frågestund?!
Vill inte ha en utan att någon kommenterar... Känns lite småfail om ingen frågar nåt liksom ;)

Hoppas ni fattar alla mina tröga tankar nu och kan förstå vad jag menar med de jag har skrivit!

xoxo


Torsdag 12 April 2012

Detta är faktiskt inte riktat mot någon. Just my own silly thougths...

Lik många andra gör jag saker som ger mig dåligt samvete. Säger kanske dumma saker utan att tänka mig för. Jag vet inte varför men på senaste tiden har jag börjat be om ursäkt för allt, till slut känns de inte som om ordet/orden har någon betydelse. Men varför säga nåt man inte menar? Alla har vi vart där. Man kanske har en dålig dag & låter de går ut över fel människor och ja de är fel men när slutar orden ha betydelse? Är de när man har sagt de för många gånger eller är de när man inser att man faktiskt inte vet vad de betyder? Egentligen? Man kan säga samma ord flera gånger men de finns väl olika betydelser ändå? Förstår ni hur jag menar?

Återkommer med fler tankar


Onsdag 11 April 2012



Godmorgon!
Har varit vaken ett tag men har fixat mig samt försökt vakna.
Ska snart bege mig mot jobbet. Idag jobbar jag mellan 09:45-17:00.
Ska bli kul att få jobba igen och när chefen ringde igår
 så hade han fler tider och jag kommer ta varenda tid jag kan få.
Robin var här i stort sett hela dagen igår och han skulle upp till Legot idag men jag får inte tag i han.
Så länge jag inte kommer försent så bryr jag mig inte men jag tycker ändå han borde vara vaken nu :p

Well well, ha en bra dag!
xoxo

 


Tisdag 10 April 2012

Hej på er!

Har haft fullt upp de senaste dagarna så har faktiskt inte haft tid att blogga.
Peter systerson, Jocke åkte hem i förrigår. Innan hans pappa kom å hämtade han så var vi på badhuset från öppning till stängning. Mötte Veronica och hennes 2 söner där och de var väldigt trevligt. Åkte sen till deras resturang och käkade innan vi åkte hem. Efter Jocke hade åkt så kom Grahn & Ronja hit. blev att dricka på kvällen, vilket var sjukt trevligt! De stack vid halv 2 så då blev de sängen för både mig o min kärlek :) drack inte jättemkt så mådde bra dagen efter fast vi vart sjukt sega!




Lördag 7 April 2012

Godmorgon! Ser ni sett bilden här under? Det vaknade jag till idag! Kan säga att jag, som hatar snö, blev oönskat överraskad! Tänkte försöka somna om, men här ligger jag i sängen - klarvaken! Har gjort de i snart 2 timmar . Jocke å Peter sover fortfarande å i o med att Jocke ligger ute på soffan så kan jag inte gå ut dit. Så här ligger jag å fördriver tiden så gott jag kan..

Well well, hörs senare!
xoxo


Mätt & belåten!

Precis så där lagom mätt är jag efter middagen här hos svärmor. Gott att slippa laga mat själv och sen slippa disken ;)

Nu sitter jag & Jocke i soffan & smälter maten medan Pia tar hand om disken och Peter & Amir är iväg en sväng.
Antar att de blir ett par timmar till här, så vi hörs senare!

xoxo


Tvspel

Sitter å spelar tvspel med Peter å Jocke. Just nu spelar Peter då jag inte klarar av vissa saker på spelet, hahaha!

Vid 17 ska vi hem till svärmor där de bjuds på middag. Korvstroganoff blev de nog idag. Ska bli underbart gott!

Xoxo


Vilka är ni?

Statisken rör sig och de menas ju med att några läser.
Nu undrar jag bara vilka ni är, känner vi varann och vad vill ni läsa om?!

Tycker faktiskt ni kan ta er tid att svara! Det tar inte så lång tid!

Tack på för hand!


Torsdag 5 April 2012





FÖRLÅT!


Onsdag kväll med min kärlek!

God kväll på er :)
Ligger i soffan och kollar på när Peter spelar xbox. Var egentligen meningen att vi skulle turas om men jag dör bara hela tiden så de blev att han tog över helt, hahaha! Så kan de gå ;)

Imorgon är de torsdag, vilket innebär att vi får besök av Joakim, Peters systerson. Han ska vara här till på lördag och som alla andra så är Peter ledig på fredag så då blir de möjligtvis stan ett par timmar och på lördag tänkte vi sticka till badhuset :) sounds like fun, huh?

Ser att klockan börjar bli mycket så snart blir de sängen, iaf för min del! Imorgon innan Joakim kommer ska jag fixa lite här hemma. Finns inte så mycket men de finns ju alltid något eller hur?

Nej nu ska jag ta kontrollen från Peter så jag kan få spela en stund, sen är de dags för sängen!

Hörs imorgon!
xoxo

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2374713/images/2012/pic_196966126.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2374713/images/2012/pic_196966145.jpg" class="image">


Onsdag 4 April 2012

Goddag!

Sitter här och kollar på tv. Väntar på att OC ska börja. Har haft ont i både cystan och i huvudet idag så jag har inte gjort nåt vettigt alls idag, men vi alla behöver väl såna dagar. Känner inte för nåt alls idag. Ingen motivation what so ever.

Nu har jag precis varit och hämtat posten. Fick ett paket från mamma med saker från mormor. Lite kort, ett brev jag skrev till henne 1996 och ett fint skärp som va mormor. Jättefint!






Ha en fortsatt trevlig dag!
 
xoxo

Britney ❤







tumblrs



3 April 2012

Vill bara säga att jag ska sluta be om ursäkt för den urusla uppdateringen då de knappt kommer bli någon bättring på den fronten ändå. Har fått lite inspiration att skriva av mig nu så ni får helt enkelt nöja er när jag väl skriver. Om de ens finns några av er kvar här!

Anyhow, idag är de 2 månader sen min älskade mormor lämnade oss, vissa dagar är värre än andra. Så kommer de väl alltid att vara, vare sig man vill eller inte. Jag har sen dess tänkt mycket på både livet och döden och allt vad de innebär och jag kan villigt erkänna att jag är livrädd för döden. Tyvärr är de en del av livet och den vägen ska vi alla vandra, men vart tar vi vägen när vi lämnat jorden? Tror ni på ett liv efter döden? Andar? Har ni sett några?

Jag drömde om mormor inatt. På något sätt känns de som man träffar dom och pratar med dom.
Iallafall så berättade jag allt för mormor som har hänt sen vi pratade sist, då levde hon. Jag berättade om mitt jobb som jag fått och allt annat och minns från drömmen att hon sa att hon är jättestolt över mig. Det kändes så verkligt och jag ville verkligen inte vakna upp från den drömmen! Det kändes ju ändå bra att "prata" med henne och få höra att hon är stolt över mig glädjer mig mer än ord kan beskriva.

Nog om mormor nu.




Ja, jag har fått ett jobb med! Timanställning dock, men bättre än inget alls, right?
Sitter mest i kassan och jag älskar det! All personal är riktiga pärlor och det är verkligen teamwork på hög nivå där! Oj, glämde ju nästan att nämna var jag jobbar!
ÖoB jobbar jag på. Och som sagt jag fullkomligt älskar det!

Nej, dags för frukost!
Puss ♥


RSS 2.0