Trötta efter en dag på Ullared!

Hej! Sitter i bilen i Falkenberg nu och har precis ätit lite. Är på väg hem från Ullared , men ska inom hans syster på vägen hem o lämna av lite saker vi köpte till henne. Blir nog inget långt besök, de hoppas jag inte iaf. Jag längtar hem! Har inte varit hemma sen igår ;) Peter sitter just nu o sover bredvid mig. Han ska sova typ en kvart till sen ska vi ut på vägarna igen! Fick köpt en del tröjor o lite annat smått som jag tänkte visa senare. Nu ska jag oxå sova en stund! Hörs senare eller imorgon! Puss

28 Oktober 2011

Hej!

Hur är de? Med mig är allt ok. Är lite trött och har beslutsångest över en sak. Men mer om de senare!
Igår åkte jag hem till Johan & Johanna. Johanna är tjejen som gör mina naglar, skulle egentligen tagit bussen ut till fjälkinge och jag trodde att smsbiljetterna även funkade på regionsbussarna men jag hade fel, så de var bara att vända och ta första bussen hem igen. Efter ca en timme kom Johanna istället och hämtade mig och vi började med naglarna nästan med en gång när vi kom dit. Vid 17:30 kom Peter & Johan hem o började laga mat. Blev Peters pannbiffar (de är sjukt goda!) oxh vid ca 18 kom Sanne, Kjell och Agneta, som oxå skulle på middag hos Johan o Johanna. Maten var jättegod och alla var nöjda! Satte oss sedan ute i tvrummet och spelade Wordfeud mot varann, hahaha!

När jag o Peter kom hem var kl ca 21, satte oss i soffan o kollade på tv innan vi gick in o la oss i sängen för att sova. Somnade snabbare än vad jag brukar o jag har faktiskt sovit otroligt bra, fast jag har vaknat en massa gånger inatt!

Gick upp vid 10:30 och satte igång Lejonkungen, som jag lånade av Johanna igår! Jag fullkomligt älskar den filmen! Jag älskar Disney, överhuvudtaget! ♥





I eftermiddag kör vi mot Skånes Fagerhult för att fira Peters syster Marina som fyllde år häromdagen, sen sover vi över där tills imorgon och imorgon bitti kör vi mot Ullared & Gekås! :D ♥

Hörs nog imorgonkväll, efter vi har kommit hem från Ullared!
Puss, M! ♥


27 Oktober 2011

Hej!

Har suttit inlggad här i en halvtimme (?) och skulle bara ta en bild innan jag började skriva. Gjorde en video, utan musik (hahhahaha!) som jag tänkte fortsätta med sen! Nu ska jag snart gå till bussen. Ska till Peter brors sambo o göra naglar! Got to go! Puss

whatever, right?

Jag frågar mig själv ibland varför allt jag gör, blir fel? För de känns verkligen just så. De är jobbigt och de kväver en sakta men säkert. Jag är den jag är och jag gör de jag känner för, just när jag känner att jag kan de, men ändå blir allt så fruktansvärt fel. Det tär på en, ger en ångest! En person sa idag att jag bara tycker synd om mig själv och de går nu på repeat i mitt huvud. Är jag så självisk att jag bara bryr om mig själv? Är jag inte alls så omtänksam som jag vill och kan vara? Visst ska man kunna unna sig att vara ego då och då, de måste man ju nästan vara. Men att jag bara tycker synd om mig själv? Så hemsk är jag väl inte?

Jag älskar och bryr mig om en massa människor ju. Vill ju alltid deras bästa, oftast innan mitt eget bästa. Så har jag och kommer alltid vara. Jag kan inte låta bli. Thats who I am.

Jag vet inte om jag gör fel i att alltid, o då menar jag alltid ta saker på fel sätt. Allt blir liksom negativt, så negativt att jag inte ens ser de positiva innan de negativa. Jag ber oftast om ursäkt utan att jag ens vet varför.

Jag är ett hopplöst misstag!
Antar att jag kommer få ännu en sömnlös natt fylld med ångest!



Jag vill ha lördag!!!

Åååh, jag vet att de inte var längesen vi va på Gekås, (var där i maj med Peter och ett par vänner) men de är alltid kul med nya kläder o andra småsaker :) Tänkte ge bokhörnan en chans denna gången o se om jag hittar någon bra bok som vill åka med mig hem. Blir säkert en massa koftor och strmpor som är mysigt nu när de är kyligt ute. Åååh, jag vill åka nuuuuuuuuuuu! :D

Var på apoteket innan och köpte nässprayen, (som f.ö kostade 394 kr, dock var de 3 flaskor, but still!) fick lite ångest på vägen hem o jag känner fortfarande hur den är kvar. De ordnar sig väl så som allt annat gör.

Nu ska jag göra en äggmacka!
Hörs imorgon!

Puss, M! ♥


Ihopdragna trumhinnor!

Hej!

Kom precis hem igen, efter ett rätt onödigt läkarbesök. läkaren kallade in mig och kollade i öronen och jag fick konstaterat att mina trumhinnor har dragit ihop sig, därav min nedsatta hörsel. Så senare ska jag åka till apoteket för att hämta nässpray med kortison i. Jag HATAR (!!!) nässpray! Har alltid gjort och kommer alltid göra! Tror inte de finns nåt positivt med den sk medicinen what so ever!

 

Nu ska jag kolla på tv o krypa ner under täcket!

Puss, M! ♥


24 Oktober 2011

Vad f*n gör jag vaken? En heltimme innan jag ens behöver gå upp. Knappt irriterande, eller hur? Hahaha :)
Men what to do, right?

Annars då? Jag mår bra, trots att mina öron fortfarande jävlas, men am up and ready to go. Känns som om de kommer bli en seg vecka, de hoppas jag dock inte.

Hade helst av allt dragit Peter i sängen o myst en stund, fast han inte ens är hemma. Av någon anledning är jag som mest myssugen på morgonen, love it! ♥ 


Ska snart göra lite frukost, fortsätta kolla på vakna med the voice och vid 8- 8:30 cykla mot Lego för jobb. Kommer hem igen vid 11, så vi hörs säkert då!
Ha en fin dag!

Puss, M ♥

21 Oktober 2011

Hej!

Nu är de fredag igen och jag har varit hemma hela vecka pga av smärta i öronen och en förkylning som inte vill ge med sig. Min mage har dock fått något i sig som den inte tycker om, vet inte vad men har sprungit på toa sen kl 12 typ. Inte kul alls!

Igår hade jag lite besök av en vän o hennes två barn. Var jättetrevligt, då vi inte har träffas på ett tag, men om de blir såsom vi har planerat så åker jag ner till dom 4-6 november :) Ska bli kul o se hur de bor :)
Annars har de inte hänt så mycket och kommer antagligen inte göra de i helgen heller. Blir kanske en runda in till stan om en stund, om min mage vill ge med sig. Har druckit avslagen cola o de brukar hjälpa, så jag hoppas på de bästa!

Ha en fin helg, Puss! ♥


varför?

Jag fattar inte! Jag kan fan inte sova om nätterna längre. Jag har slutat sova på dagarna och när jag väl sover så drömmer jag mardrömmar! Just nu ligger jag i soffan och tänkte läsa en bok jag lånat av en vän. Brukar alltid bli trött av att läsa så jag hoppas på att somna. Dock lovade jag peter att komma in till sängen sen men jag kommer säkert somna här för att redan vakna av han när går upp till jobbet imorgon. Hörs imorgon! Puss

19 Oktober 2011

Hej!

Tänkte börja inlägget med en bild, men den vägrar så skitsamma! Nu sitter jag iaf här, som jag har gjort större delen av dagen o veckan. Har precis rakat benen och sitter här med en ansiktsmask som snart ska av. Sen blir de duschen o därefter sängen med Peter. Blir antagligen hemma imon med. Känner mig fortfarande inte ok. Fick slemlösande tabletter av Peter idag när han kom hem o de har blivit lite bättre.

Nu är ansiktsmasken av. Nu väntar jag bara på att Peters program (Hawaii five-0) ska ta slut så vi kan hoppa in i duschen!

Hörs imorrn! ♥



Jag & min fina lillasyster för flera år sen! ♥


18 Oktober 2011

Lite tråkig rubrik kanske, men det blir lättare att hålla reda på dagarna då! Mår iaf lite bättre efter att ha skrivit av mig innan. Det är skönt skriva av sig ibland. Har hållit de inom mig en tid så nu var de dags. Har fått lite kommentarer o meddelanden angående mitt förra inlägg o de känns bra att veta att ni finns där. Funderar på att visa Peter inlägget men vet inte om jag kan med de. Jag är rätt bra på att stänga av omvärlden när jag får mina små ångest attacker. Tycker ni jag ska visa han? Svarar ni inte så tar jag de dom ett nej o tvärtom. Nu ska jag fortsätta kolla på tv, sen blir de sängen med hjärtat! Hörs imorgon!

My life has been a mess seens the day I was born!

Jag är inte mig själv just nu. Jag vet inte vad anledningen är till att jag har tappat bort mig själv, men jag vet att jag måste hitta mig själv igen och de måste vara snart. Jag har dagar där jag mår skitbra och där jag ler hela tiden tiden, skämtar med alla underbara människor runt omkring mig och dagar där jag ibland bara vill gräva ner mig själv.

Igår var en dålig dag. Satt ensam hela dagen, o den enda jag prata med var mamma. Givetvis höll jag tyst om hur jag mår, för jag vill inte belasta henne med mina problem. Jag vet att de är "fel" men jag fungerar så. Jag håller tyst tills bägaren rinner över o då vet jag att hon alltid finns där.

Är inne i en depperiod där jag knappt sover, äter eller pratar med min omgivning. Där jag bara sitter med mina tankar som bara blir mer o mer fyllda av hat, ångest och hämnd. För de är just de jag vill! Hämnas och hata!

Ni som läser min blogg vet inte vad jag pratar om. Inte alla iaf. Jag har lovat en vikig person i mitt liv att aldrig säga nåt, o de tänker jag hålla! Och även om h*n är där h*n hör hemma nu så finns de alltid i bakhuvudet.
Jag skulle tagit med dig till skåne, när jag flyttade hit. Då hade de aldrig hänt! Men samtidigt vet jag att de inte är varken ditt eller mitt fel. 

På nåt skumt o konstigt sätt är de alltid de som dyker upp i huvudet först, när jag har ångest o deppdagar. Kanska för att de påverkade en så stor del av de som betyder mest för mig.

Peter märkte på mig att de var nåt igår, när vi låg i sängen för att sova. Han vet hur jag blir när tankarna vandrar iväg till alla dåliga tankar och de räcker med att höra att de kommer ordna sig - för det vet jag att de kommer göra, så småningom.

Jag vet inte om de är för att hösten som har med att göra att jag inte är mig själv just nu. Kan vara så eller så är de dags att stiga upp tidigt om morgonen igen och cykla till praktiken och få tankarna på annat håll.
Sen vill jag dock inte riskera att smitta någon, då jag har blivit förkyld igen. Näsan rinner, huvudet gör ont, öronen gör ont och hela kroppen känns seg.

Nu har jag skrivit av mig lite och de känns bättre nu. Måste hitta mitt självförtroende igen, och börja tro på mig själv även om de är svårt när inget går som man vill.

Ta hand om er! ♥

I´m walking on sunshine!

Hej! :D

Är hemma idag - igen! Har ont i öronen o ryggen. Ska strax gå och diska och sen blir de matlagning lagom tills Peter kommer hem. Han började på sitt nya jobb idag. Och han gick upp utan att jag ens behövde säga till han. Det har aldrig hänt innan! :) Men han vet att han måste, så de är bara att bita i de sura äpplet.

Nu ska jag läsa lite bloggar o sen ta tag i disken!
Puss ♥


Rubrik saknas

Hej igen!

Är hemma igen efter att ha varit å handlat med hjärtat. Sitter nu i varsin ände av soffan o kollar på kung fu panda 2. Testar för andra gången att uppdatera bloggen via appen man kan ha på iphone. Hittills har jag inte haft några problem! Härligt va?!

Efter filmen blir de att laga mat! Köttbullar o potatismos blir de idag! Gött!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen :)
Hörs imorgon!


15 Oktober 2011

Hej!

Har ingen bra dag. Är irriterad och uttråkad. Peter jobbar fast han lovade att bara ta de lugnt denna helgen, me tanke på att han börjar på sitt nya jobb på måndag. Varför jag är irriterad är för att han sa att de skulle ta ca 2 timmar att göra vid bilen, men han åkte kl 8 imorse o är hemma typ nu!!! Gaaah, hörs sen!

14 oktober 2011

Hej på er!

Sitter i bilen i stan med Natalie. De är svinkallt ute så vi värmer oss lite. Ska låta Natalie sova lite o gå ut o vara social mot folket! Hörs imorgon.. Puss


One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.



Hejsan!

Är hemma idag igen! Har sjukt ont i ena örat, vet inte om de är början till öroninflammation eller om de kan vara något annat. Men de återstår att se. Har inte haft de mer än 2-3 dagar men de blir typ värre o värre för var dag.
Not fun!

Jag stannade hemma från jobbet idag, ifall de skulle vara öroninflammation. Vet inte om de smittar men varför ta risken? Så nu sitter jag här och kollar lite på tv. Tänkte hämta täcke o kudde och mysa ner mig i soffan nu, så vi hörs senare!

Puss ♥


Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

Hej!

Sovit gott? De har jag, fast jag som vanligt vaknar 2-3 ggr/natt. Störigt? Ja, men de finns inget jag kan göra åt de. Har varit vaken i ca en timme och har klätt på mig, ätit frukost och pratat med mamma. Börjar kl 11 idag så just nu sitter jag i soffan och kollar på Rachel Ray.

Ser nu att de är 4 grader ute, brrrr! Kallt! Så de blir att ta bussen till mitt första jobbuppdrag! Sen blir de hem igen och sen in till stan igen vid 14.





Hörs senare!
Puss ♥


12 Oktober 2011

Hej, ska snart sticka igen så de blir bara en snabb uppdatering.
Ska ut till Vä och promenera med ett gäng pensionärer.
Hoppas bara de är någon som vill ut idag.
Är konstigt väder ute, men förhoppningsvis så börjar de inte regna!



Är hon inte grymt vacker?


Lönt? Nej, inte direkt!

Hej!

Kom precis hem igen. Va en snabb runda inne i stan för att gå ut på en promenad med några pensionärer. Dock började de regna, så de blev inget. Så de blev bara att vända om och åka hem igen och här är nu jag. Ska in till stan igen vid 13 och då blir de garanterat jobb.

Vissa kan ju tycka att de inte ens är lönt att åka dit för en promenad, men den personalen som jobbar har nästan aldrig tid och de är därför vi åker dit. De gamla uppskattar de fast de kanske inte säger de. Bara att de får komma ut en gång om dagen betyder så mycket, annars sitter de inne på de småtråkiga ålderdomshemmet. Man ser hur de skiner upp när de ska ut och hur ledsna de blir när de inte blir av - som idag! Det skär som fan i hjärtat :( Men tyvärr kan vi inte ändra vädret och de flesta vill verkligen inte gå ut när de regnar och de har inga regnkläder heller.


11 Oktober 2011



Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag fast som vanligt vaknar jag emellanåt. Men de är en sak jag är van vid nu. Nu är jag klar för att jobba. Börjar om en halvtimme så måste sticka snart! Blev bara en liten snabb uppdatering och de blir säkert en till när jag har kommit hem igen.

Hörs då! Puss ♥


Svar på 40 knepiga frågor:

1) Hämta din iPod, tryck på shuffle och säg de tre första låtarna som kommer fram.
Taylor swift - Mine
Linkin Park - Crawling
Miley Curys - When I look at you
2) Om du fick chansen att möta vem som helst, även omöjliga, vem hade det då varit?
Jörgen hade varit en av dom. Annars min morfar, hann aldrig träffa honom. Och Jeanette!
3) Ta boken som ligger närmast dig, bläddra till sidan 23 och skriv ner rad 17- " Att maneterna kommer till stan på fredagarna."
4) Säg något du tänker på flera gånger varje timma?
Peter, mamma, emma och en massa andra :)
5) Vad står det i ditt senaste SMS i inkorgen?
Snart
6) Sover du naken eller i pyjamas?
Naket
7) Vad är du bra på?
Är bra på att intiativ o skratta
8) Har någon sagt “för alltid vi” till dig och sedan lämnat dig?
Nej, inte vad jag kan komma på.
9) Gillar du Red Bull?
Ja då! Love it!
10) Tänk tillbaka på början av år 2011. Träffar du fortfarande samma personer?
Några stycken har på något sätt alltid funnits där, medan andra har funnits där och försvunnit. Men de som betyder mest är kvar och kommer alltid finnas kvar ♥
11) Har du någon konstig fobi?
Grodor, spindlar, råttor och en massa andra äckliga kryp!
12) Skulle dina föräldrar bli arga om du inledde ett förhållande?
Hahaha, nej. Och hade det varit så, så har dom ändå inte så mycket att säga till om. ^^,
13) Föredrar du att vara framför eller bakom kameran?
Både och faktiskt! :)
14) Tror du på karma?
Ibland
15) När skrattade du senast så du fick ont I magen?
Förra veckan :) Jag o mammapratade med varann och båda hade en flumdag och då kan de sluta hur som helst, hahaha! :)
16) Någonting är fel. Första killen du berättar dramat för?
Peter ♥
17) Första tjejen du berättar dramat för?
Mamma. ♥
18) Finns det någon som ogillar dig pga någonting riktigt dumt du har gjort?
Det gör de säkert, men jag slösar helst inte min tid eller energi på såna. Dem betyder nada för mig!
19) Är du arg på någon, varför?
Nej, inte just nu!
20) Vad hindrar dig från att satsa på killen du är kär i?
Jag är så kär man bara kan bli och han är min, bara min! ♥
21) Vilken är din absoluta favoritlåt?
Oj! Det finns alldeles för många men just nu är de Chris Medina - what are the words och min o Peters låt. Dock vet ja inte vem som sjunger den eller vad den heter ;) Good job! (Y)
22) Vad har du fortfarande som tillhör ditt ex?
Nej, he´s out of my life and so is his stuff! ;)
23) Kan du helt ärligt säga att du sovit över hos en kille och bara sovit?
Haha, ja det klart.
24) Har du någonsin varit otrogen ?
Japp, men inte mot stoffe eller peter...
25) Beter du dig annorlunda när du umgås med den du gillar?
Nja, enda skillnaden är väl att jag är lite mer fnittrig :) 
26) Vilka kan du berätta precis ALLT för?
Mamma & Peter ♥
27) Är du nöjd med att vara människan du är?
Både ja & nej!
28) Vilket ljud hatar/älskar du?
Kommer inte på några nu!  
29) Gillar du lukten av bensin?
Ja, love it!
30) Har du några smeknamn?
Mini, Madde, Madelen, Hjärtat, Älskling!
31) Kan du döda insekter?
Ja, de har jag inga problem med!
32) Har det någonsin spridits ut rykten om dig, hur reagerar du på det?
Ja då, vem har inte fått de? Hur jag reagerar? När jag får höra själva ryktet, blir jag arg och ledsen och vill typ slå ihjäl idioten som ens kom på ryktet, men efter ett tag slutar jaag bry mig. Har komit på att de inte är någon idé att slösa tid eller energi på såna idioter! 
33) Har du några knep för att få den du gillar?
Nej. Man får ju bara vara sig själv, låtsas man vara någon annan sticker ju den man gillar åt andra hållet när den ser vem man är egentligen är.
34) Tänk dig in i det här. Du är på väg till jobbet, och ser en hund som håller på att drunkna i en sjö. Din chef har sagt till dig att du måste komma i tid till jobbet annars får du sparken, vad gör du?
Räddar hunden! Utan tvekan!
35) Om du skulle få en gratis flygbiljett till vart som helst i världen, vart hade du åkt då?
New york!
36) Om du kan radera en hemsk upplevelse från ditt minne, vilken hade det då varit?
En massa men egentligen är de en del av livet och allt jag har gått igenom har ändå skapat mig till den jag är idag. Och även om jag inte är nöjd med mig själv så vet jag att de finns människor nära mig som älskar mig för den jag är!
37) Säg en fråga du är rädd för att svara på ?
Det kan jag ju inte göra! Då svarar jag ju ändå på frågan jag inte vill svara på, haha :)
38) Är du söt?
Inte enligt mig, men många andra tycks tycka de.
39) Vem fick en puss senast?
Peter ♥
40) Säg ett tips?
Du kan aldrig vara någon annan än dig själv. Och de kommer alltid finnas folk omkring dig som vill förstöra o trycka ner dig. Slösa inte din tid på dom utan visa dem att du är bättre än dom!


Ångest!!!!!!



Jag vet inte, men jag känner mig så värdelös. 24 år och har aldrig åstadkommit nåt. Bra liv eller hur? Inte direkt! Jag vet precis vad jag vill göra med mitt liv, men jag har inte tillräckligt med meriter för att få ett jobb eller es timanställning! It´s sucks! Många av mina vänner har ett jobb eller utbildar sig och får sen ett jobb direkt efter de, men får jag de? Nej! Jag får inget utan jag måste kämpa tills jag ger upp för jag är så trött på att alltid få negativa kommentarer!

I hela mitt liv har jag fått kämpa mig igenom skolan och även hos nära släktingar har jag fått höra hur dålig jag är och att jag aldrig kommer klara nåt. De måste ha fått se in i framtiden! Samtidigt har jag alltid velat lyckas för att se deras miner när de ser att jag har klarat de. Dock har jag alltid varit de svarta fåret i min släkt medan min storasyster har fått all uppmärksamhet!

Nu vill jag klara allt innan de är försent och kasta de i ansiktet på de som aldrig har trott på mig och skrika :"in your fucking face!!". Men jag antar att de är fel att göra så även om de hade varit jävligt skönt.

Min Peter, min fina Peter som jag skulle kunna dö för - han försöker med hela sitt hjärta, förstå vad de är jag har ångest för och nu när jag tänker efter så kanske de är så att jag aldrig har berättat varför jag har just ångest?
May be hard to explain, men de är värt ett försök! Jag vet att han vill förstå även om han inte vet hur han ska bete sig när de händer och de är svårt att skilja på när jag bara är ledsen eller när jag har ångest.

Mamma är ändå den som förstår mig mest! Jag älskar dig, mamma! ♥

Nu blir de att vila ett par timmar!
Hörs säkert senare!
Puss ♥



"People´s bullshit & fakeness are the main reason why I like to be alone."


Tjena! Är hemma igen på en liten rast. Börjar igen kl 14 fast jag har ingen lust alls.
Bad day I guess :( Den va toppen innan men nu vill jag bara gråta. Jobbigt läge!
Idag ska jag bara ligga o vila när jag kommer hem. Är så sjukt trött!
Vet inte varför, men de är ju höst nu och de kan vara därför.

Antar att jag skriver senare...
Puss ♥


10 Oktober 2011



Godmorgon!
Jag sitter fortfarande här o försöker vakna till.
Har precis klämt i mig en macka och snart fixa de sista innan jag drar o jobbar.
Kommer hem igen vi 11 så vi hörs då! :)
Puss♥


8 Oktober 2011




Halloj på er!

Hur är de med er? Själv sitter jag här med huvudvärk och jag är otroligt seg i hela kroppen.
Har fått en härlig sovmorgon tillsammans med Peter. Låg o myste ett tag innan vi gick upp vid 11:30.
Klädde på oss och bestämde för att åka till café boulevard för att äta frukost tillsammans :)
Nu är han på jobbet o gör vid ett par bilar men han kommer snart hem o då blir de att åka till hans pappa.
Själv har jag tvättat idag. Ska snart ner o hämta de sista o sen vila huvudet innan Peter kommer hem.

Ska leta fram några värktabletter och sen stänga ner både tv o data.
Så vi hörs ikväll eller kanske till o med imorgon!

Ta hand om varann!
Puss ♥

7 Oktober 2011



Trött, ont i magen, ont i huvudet.
Ska lägga mig i sängen nu och sova ett par timmar.
När Peter har slutat jobba så ska vi till hanaskog o
lämna bilen vi fick låna efter vi hade sålt Audin.
Sen blir de Mjönäs till svärfar för att visa bilen &
sen blir de antagligen stan en sväng med :)

Hörs sen!
Puss ♥


vår nya bil :)



Var ju & hämtade nya bilen förut.
Sa ju innan att jag skulle slänga in en bild, so here you go ;)

Både jag & Peter är jättenöjda!
Känns helt sjukt!

Nu kom vi precis hem från tivolibadet.
Blir snart sängen så vi hörs imorgon!
Puss


Karlshamn

Är i Karlshamn med Jesper & Peter på Volvo, där Peter ska börja jobba nästa vecka. Kommer kännas konstigt & jobbigt att han inte kommer vara i Kristianstad längre. Men vad ska jag göra? Är iaf här nu och väntar på att de ska byta däck på bilen så vi kan åka & äta på donken, tror jag de blir iaf :) Bild på nya pärlan kommer sen när vi är hemma, hörs då! Puss

6 Oktober 2011


Är hemma från jobbet idag. Min hals har börjat göra ont igen och min näsa är igentäppt. Not OK!
Så nu sitter jag i soffan och småkollar på tv oh emellanåt spelar jag angry birds ;-)

Om ett par timmar kommer Jesper o hämtar mig, sen kör vi upp mot Peters jobb och hämtar han, sen styr vi mot karlshamn och vår nya bil :-) Är sååå exalterad! :-D

Nu blir de frukost!
Hörs sen, puss ♥

New haircolour



Har ju glömt att tala om att jag färgade håret häromdagen. Är rätt nöjd, förutom att Peter (som färgade håret på mig) kladdade lite i pannan o vid öronen, men de försvinner väl hoppas jag. But hey, thats life!
(har ingen bra bild än, men de kommer!)

Nu har jag o Peter kommit hem från hans jobb. Hängde lite där efter jag hade varit ute i vä. Gick rätt snabbt, tack o lov! Så nu ska vi fixa iordning här hemma, ser ut som fan här ;) Jag ska iaf diska o så. Tänker inte vika tvätten från i lördags.

Btw, imorgon smäller de jävlari! ;) Avslöjar allt imorgon så stay tuned, bitches! ;)


Jobb



Nu ska jag snart gå till bussen för att åka på ännu ett jobbpass.
Blir nog sängen när jag kommer hem!
Är sjukt trött men vi hörs senare!

Puss


5 Oktober 2011

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag bra. Förkylningen har släppt förutom lite av snuvan och lite av hostan. Är på jobbet nu och väntar på att få cykla på första uppdraget om ca en timme. Står utanför jobbet då vi har en som jag och många andra inte klarar av. Hon tror hon är störst bäst och vackrast! Orkar inte med sånt! Blä för såna personer!! Nu ska jag vara social mot Lotta! Ha de fint! Puss

RSS 2.0