26 Januari 2011

Hej!!

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag ska fortsätta städa. Har städat lite idag. toan blev min första städstation och sen diskade jag snabbt innan min vän E kom hit o snackade lite :) Tänkte dammsuga lite innan P kommer hem sen ska jag duscha sen plugga även om jag känner mig trött i kroppen så måste jag ta tag i matten nu!

Detta fick duga till inlägg, för nu iaf!
Puss


Ps: vad tycker ni om denna bilden?


25 Januari 2011

Hej, mina vänner!
Hur mår ni? :) Själv mår jag bra, då jag har en slappedag! Sov till 11:30 gick upp o kollade på tv och Facebook, käkade frukost. Sen tog alla bra program på tv, slut så jag bestämde mig för att skippa zappandet mellan alla kanalerna och gick in till sängen (där jag fortfarande ligger) för at läsa. Trodde även jag skulle somna men de har jag för en gång skull inte gjort. Läsandet gör mig annars väääldigt trött så jag är mäktigt förvånad över att jag inte en slumrade till!

Annars då?! Jo, jag ligger som sagt i sängen och väntar på att P ska ringa så att jag kan gå ner till han för att sedan åka för att handla. Sen vet jag inte vad som händer mer än att vi ska till min svärmor för att spela kort med A, P, J o J :P Trevligt värre!

Är faktiskt på strålande humör idag känner jag! :D Awesome!! ;D Dock har jag verkligen inte gjort något alls idag men såna dagar är sköna och såna dagar ska man ta vara på ;) Nej men imorgon SKA jag plugga! Måste sluta skjuta upp allt hela tiden :P

Jaja, nu har ni fått er uppdatering!
Have a nice day! <3

Dåligt samvete

Varför får jag alltid dåligt samvete fast de inte är jag som har gjort fel?!
Varför drar jag upp gamla saker i mitt huvud som inte har med nutiden att göra?!
Är de för att jag är rädd för att göra samma misstag "all over again"?!
Jag vet att jag har gjort och kommer göra många fler misstag, men de är en del av livet, men varför skylla allt på mig?! Varför kan du inte bara erkänna att du faktiskt oxå har fel och har gjort misstag i ditt liv oxå. Du är inte perfekt fast du tycks tro de många gånger..

There's never a right time to say goodbye
But we know that we gotta go
Our separate ways
And I know it's hard but I gotta do it,
And it's killing me
Cause there's never a right time
Right time to say goodbye

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Peter♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Fredag

Äntligen helg!
Inte för att min vecka har vart jobbig men helg är ändå den tiden på veckan man får umgås med den man älskar mest, hihi! I helgen ska de tvättas och umgås och bara ta de en massa lugnt!

Ska strax diska tänkte jag och sen duscha sen blir de att bänka sig framför tvn och kolla på topmodel 10 och finalen av Masterchef USA.

Blev inte ett långt inlägg men de kan komma fler under helgen då de antagligen finns mer att berätta.
Ha en trevlig helg!
Puss

20 januari 2011

Jag blir så trött på folk ibland, speciellt folk som tro sig veta mer än någon annan. Folk som tror att ångest är självförvållat, visst de kan de väl vara men inte i mitt fall. Jag har ångest för att de har hänt saker jag inte har bearbetat och de kommer ikapp en till slut.. Det är därför jag har ångest!

Ångest är jobbigt. Det handlar mest om hur man ska hantera sina känslor o tankar. Vilket jag är väldigt dålig på då jag oftast skiter i att prata om de. Vilket gör de nästan värre...

kan inte skriva mera nu men lovar att uppdatera så fort jag kan igen..

20 januair 2011

Godmorgon!

20 Januari idag, herreguud! Januari är snart slut. Det går fortare än de borde tycker jag nästan ;) haha!
Ska till skolan idag, så de är därför jag är uppe så tidigt. Egentligen ska min klocka ringa om ca 10 minuter men jag vaknade lite innan 5 och kände mig utvilad, faktiskt! Så jag gick upp, klädde på mig och är nu klar för skolan. Synd bara att bussen inte går förräns kl 07:13 härifrån.

Igår va jag duktig, och städade här hemma, diskade och så. Sen vart de meningen att jag skulle plugga men att snacka skit med en tjejkompis tackar man väl aldrig nej till?! Inte jag iaf ;) Tack för den stunden , E! ♥♥

Jaja, nu ska jag nog packa ner skolböckerna o fixa lite innan P kommer upp.
Så ha de nu så bra så hörs vi senare!
Puss ♥♥




14 Januari 2011

Hej!
Idag har jag verkligen, verkligen slappat. Hade tänkt att plugga men som vanligt skjuts de upp, men ska nog försöka lite nu i helgen även om vi har gäster.
Ja, N och hennes R kommer om några timmar för att umgås med mig o P. De ska sova här iaf tills imon då killarna ska iväg o spela soft imorgon, vilket menas med att jag o N får en heldag för oss själva.

Detta är jag igår, hade tråkigt så lekte lite med camen ;)
Ska bli mysigt att umgås med syster <3
Va längesen de bara var hon o jag!
Får se vad vi hittar på :)
Kraaam & Puuuuss


Btw, tänkte bara kolla med er (om de är någon som läser denna blogg) om ni har haft några problem med Facebook idag? Jag kommer bara in via mobilen och om jag försöker på datorn så är den jätteseg och laddar knappt något... Förhoppningsvis så uppdaterar telenor något eller så är de något fel, men isåfall vad?

Är tacksam för svar!
xoxo

12 Januari 2011

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Det är det iaf med mig. Jag har verkligen haft en riktig slappdag idag. Har inte gjort något men de kommer snart.. Måste nämligen diska :(. Men de hör ju till vuxenlivet, I guess ;).


Jag för några minuter sen :)



Jag igen :) och no makeup on ;) hihi

Ser sleten ut men de får man göra ibland ;)
Nej nu ska jag diska och sen blir de förmodligen duschen! :)
Puss


Inre tankar

Just känner jag att jag har en sån där känsla som inte går att beskriva. Jag är varken lycklig, olycklig, glad eller sur. Jag älskar så mycket och många men när ska jag egentligen sluta kämpa? När kommer jag att nå mitt mål? Hur långt är de dit och vilka drömmar har jag?!

En dröm jag har är att få åka till USA/New york innan jag lämnar jorden. En dröm som för mig är bortom allt annat. Jag har en lång väg dit och jag har inte ens hittat vägen.

Av någon anledning har jag alltid fascinerats av New york, ända sen jag var liten. Jag vet inte varför men jag bara älskar den staden. Hoppas min dröm någon gång går i uppfyllelse!

 

Men borde jag inte ha fler drömmar än denna?! Jag menar, jag är 23 år och har hela livet framför mig och jag borde vilja göra fler saker. Resa ut i världen, åka till Egypten med P och köra fyrhjuling i öknen, ta körkort och bilda min egna familj, men för och främst ska ett bra och roligt jobb, jobba med något jag tycker är skitkul!

Jag vet inte mer nu, men jag kommer säkert på något. Det jag borde göra, vill och kan göra innan tiden är inne för mig. Jag vet att de kanske är fel att prata om döden, men de är faktiskt så att jag tänker mycket på den och vad den innebär. Att den kan bara ta en person och man får aldrig träffa personen igen.

Dessa är mina tankar, funderingar och mål.

11 januari 2011

Jag borde egentligen sova, men jag kan inte. Antagligen för att jag la mig alldeles för tidigt! Så egentligen har jag bara mig själv att skylla. Ska ju till skolan imon men om jag inte kommer sova något i natt så kommer jag inte orka så då tar jag de på torsdag istället :)

Det är faktiskt skönt att man kan bestämma lite hur man vill när de gäller skolan även om de kanske inte är så bra i alla lägen. Men är de så att jag inte går till skolan imon så kommer jag räkna och repetera hemma.

Jaja, ska försöka underhålla mig ett tag till, för jag kommer med all säkerhet inte kunna sova inte än på ett tag iaf :(


10 Januari 2011

Måste bara säga att de sista dagarna har vart rätt jobbiga.. De har hänt mycket på bara en vecka och jag inser mer o mer att livet verkligen är sjukt orättvist!
En kompis dog i cancer i förrigår och sen har jag bråkat med folk och sen åkte M hem idag.
Jag har inte gråtit men jag känner verkligen saknad. Önskar jag kunde göra vissa saker annorlunda. Vara där för de som behövde de, när de behövde de som mest. Men man ångrar sig först när man inser att man inte längre kan göra något åt saken.

Som sagt så åkte M hem idag. Jag lovade både henne och mig att inte gråta men när jag kom till bilen, efter att tåget hade lämnat stationen, så kunde jag inte hålla mig. Tårarna rann inte, så jag vet inte riktigt om om jag grät, men mina ögon blev tårfyllda och underläppen darrade :( Ledsamt och trist men jag hoppas verkligen vi ses snart igen! Saknar dig verkligen! ♥

Jag har tänkt på en sak... Om en person (eller två) ska komma på besök.. Och de ska åka buss till dig/er. Vems skyldighet är de då att kolla buss och hålla reda på klockan? Ska man kolla buss innan man åker eller be den men är hos göra de?! Jag kan tycka att de är dom som är på besök ska ha kollat de innan och om man ska byta buss, att man även ska kolla den andra bussen. För de är ju deras ansvar? Men om de missar den sista bussen, då är de väl fortfarande deras ansvar att ta sig hem? Eller har jag fel? Om man ändå ställer upp å kör hem dom, fast man har dåligt med pengar eller bensin, och sen får reda på att de har åkt in till närheten av er igen och tillbringat flera timmar där. Hade ni blivit sura då? Hur hade ni gjort ovh reagerat?!

Jaja, ska försöka underhålla mig själv ett tag till!
Ska till skolan imon så de blir realtivt tidigt i säng ikväll!
Men ha de så bra så hörs vi!


Puss ♥




5e Januari 2011

Hejsan!
Sitter hemma alldeles ensam, för första gången på flera veckor. Känns faktiskt skönt att bara ha en dag för sig själv. Funderar faktiskt på att göra en ansiktsmask :) Det har jag nog inte gjort sen vi bodde på Näsby, så nu är de dags för en! M är i stan o träffar J och P är o jobbar. Jag vet inte när M kommer tillbaka Och P kommer inte förrän kl 16 så jag har några timmar innan jag får sällskap igen.

Hoppas ni har haft en bra jul och nyår! Det har verkligen jag haft :)

Så här såg vi ut på både jul och nyår :) Jo, jag vet att de ser ut som om vi ska på bal men jag lovar, de ska vi inte ;) Haha!

Iaf... Julafton firade vi hemma hos Ps syster i Skånes fagerhult och maten var verkligen underbar (speciellt köttbullarna, som var hemmagjorda)!
Nyår firade vi hos Ps mamma med Ps syster och familj och M var med både på julafton och nyårsafton :)

Nej nu blir de ansiktsmask ;)

Pusshej


Din sovställning kan tala om hur du är som person...




Vilken sovtyp är du?

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

KÄLLA: AFTONBLADET


RSS 2.0