God Jul!

Ville bara skriva här lite snabbt & önska er en riktigt god jul!
Själv ska jag snart iväg till Skånes fagerhult, men innan dess så blir de lite mys hos svärmor :)

Känner mig jättefräsh och fin idag, har nya smycken, klänning & lösnaglar på mig :) Ska nog ta en bild som jag kan slänga upp här nästa gång jag skriver :)

Ha nu en jättebra jul, ät god mat & ta hand om era nära o kära!
Puss

23 December

Känner mig lite smått irriterad idag, men jag har ingen anledning till de. Huvudvärk har jag med.. Känner bara för att sova, men har ju besök så de kan jag inte göra.. Tyvärr!

Känner mig lite småsjuk, iofs så var jag sjuk förra veckan. Men de är nog för att jag har ont i huvudet :(
Ska till stan om ca 2 timmar. Ska köpa de sista julklapparna och sen ska jag bara umgås och ha kul :) Eller försöka iaf.

 Update:

Kom hem från stan för ett par timmar sen. När vi kom in, mötte vi upp P och gick till Ur & Penn där P skulle byta batteri på sin klocka. Själv hittade jag ett halsband (med tingeling på), en ring och ett par örhängen jag tänkte ha på mig imorgon. Sen gick vi till Hm där jag köpte skor och lösnaglar som jag tänkte ha imorgon oxå :). Blir säkert skitbra :) Sen blev de Indiska och Cubus, och lite andra affärer, hann även med en fika/sen lunch, på Trendi. Åt tacotallrik :) Nomnom :) Sen hade P en tid hos frisören kl 15 så vi åkte dit och M beställde med en tid så hon ska klippa sig kl 10 imorgon bitti :) Skönt för henne, hennes hår är faktiskt rätt slitet. Tycker de är bra att vissa har öppet på julafton, tror inte de är många affärer/frisörer som har de. Denna frisörer P & M går till är den billigaste i stan med :)(Y)
Hade oxå behövet klippa mig, iaf topparna men jag får ta de när jag har pengar eller när T har tid.

Annars hoppas jag ni alla får ha en riktigt GOD JUL om vi inte hörs innan!
Sköt om er!

Puss :)








Snart julafton!

Sitter och väntar på att klockan ska gå. M är på väg ner hit :) Just nu har hon precis lämnat Helsingborg och är framme i Hässleholm om en timme:). Ska bli underbart att träffa henne igen :) Har inte träffat henne sen i Augusti :(. Men nu kommer hon strax och ska vara här hos oss i lite mer än tre veckor :) Ska hitta på en massa kul! Hon ska även vara här under jul och nyår då hon inte har någon annan att vara hos och vi ska vara hos Ps syster i Skånes Fagerhult. Jag har pratat med hans syster och hon är mer än välkommen :)

Känns lite som om jag tycker mer om denna bloggsidan än den andra. Vet faktiskt inte om jag ska överge den andra helt ... Svårt beslut faktiskt!

Julen kommer iaf bli den bästa på länge, även om de är skitkallt ute! Men snön är fin även om det är liiite för mycket av den.

M kommer nog tycka om vår lägenhet, det hoppas jag iaf. Dock har hon sätt den på bilderna jag har på Facebook, men den är liiite finare i verkligenheten. Det tycker jag iaf!

Jaja, ha de bra!

Puss


Relativt bra

Mår faktiskt ganska bra sen sist jag skrev. Har inte känt någon som helst ilska över något så därför kan jag inte heller skriva vad jag känner. För nu mår jag relativt bra - idag iaf. Antar att de beror lite på, ja allt möjligt egentligen.

Har gått och blivit sjuk. Näsan rinner, halsen gör ont och hela huvudet känns tungt.
Egentligen har jag ingen aning om något.
Jag glömmer saker jag borde hålla koll på, men jag antar att jag har haft mycket i huvudet och lyckats "radera" de jag inte tycker är viktigt. Det kan ju förståss vara så att jag bara tar och gräver ner mig över detta och ta bort det jag mår bra av. Äsch! Jag vet inte!

Puss

Funderingar

Jag vet vad som väntar dig.
Jag vet att du har överklagat allt detta och att du tror att du ska komma undan med ett lindigare straff.
Dock så hoppas jag att du får hårdare, för det är vad du förtjänar efter allt du har gjort.
Det finns ingen som jag hatar så mycket som jag hatar dig! Du kan inte vara frisk... För ingen frisk människa gör
eller tänker så som du.

Jag behöver verkligen känna efter hur min kropp reagerar på det som har hänt, det du har gjort! Och de ända som jag märker med min kropps reaktion är att jag blir illamående, arg, besviken och ett hat. Ett hat du faktiskt förtjänar... Jag vet att du har haft en stor roll i dessa människors liv. En av dessa människorna riskerade allt för dig! Hur mycket folk än sa till henne att du inte va/är bra för henne, så manipulerade du henne att komma till dig, och skita i dom som verkligen bryr sig om henne. Det är inte en liten del av hennes liv du har tagit heller. Det är år som är försvunna som hon hade kunnat spendera med sin riktiga familj, de som tar hand om henne och bryr sig om henne. Dem gör sånt du aldrig gjorde.. 
Hopppas du känner dig nöjd över detta du har orsakat... 
Ditt svin!!


                 

Detta lär ta ett tag innan allt sjunker in... Jag vet inte hur länge men jag hoppas det går över snart. Att jag och mina nära o kära kan få må bra. För du kommer aldrig nära oss igen!
Hon har iaf insett nu att hon var naiv så fort det handlade om dig och dina behov. Hon kunde inte säga nej i rädsla för att du skulle göra något... Men så länge jag och hennes riktiga familj står vid hennes sida, så kommer hon resa sig upp, och bli mer människa än du någonsin kommer bli!

Puss

Tankar...

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Det har hänt så mycket som behöver komma ut ur mig och mitt huvud. Jag behöver hjälp med att bearbeta allt de som hänt sen i somras. Men jag vet inte hur! Antar att denna bloggen kommer bli min hjälp. Jag vet att jag kanske får de att låta negativt o de kanske de är oxå! Jag behöver bara få ut de men jag vet inte om jag kan med att skriva de här. Jag vet inte om jag vågar.

Kan ju berätta att de har hänt mer än ni någonsin skulle kunna föreställa er! Något jag aldrig kunde tänka mig skulle hända hände. Usch! Jag mår illa av bara tänken på de! Jag vet att vissa av vet vad jag menar o andra inte. Ni som vet, ni vet för jag känner att jag kan lita på er och ni andra litar jag oxå på men kanske inte lika mycket. Jag kommer vara fruktansvärt ärlig i denna bloggen även om jag inte kommer skriva varken namn eller vad detta inlägg kommer handla om.

Jag har börjat vara mer ärlig på sistonde, mer ärlig än vad jag någonsin hade vågat drömma om att vara. Jag vill inte längre dölja vad jag tycker och tänker. Jag vill bara visa att jag oxå finns, att jag och har tankar och känslor. Jag har min egen åsikt och jag står fast den nomatterwhat! Like it or leave it!


Jag mår illa, illa av vad som har hänt. Att Du kunde göra så! Hur fan tänkte Du?! Du kommer få ditt straff för de Du har gjort! Du har gjort illa en människa, en människa som jag älskar mer än mitt liv! Må Du brinna i helvetet! Jag är så arg på Dig att jag skulle kunna göra Dig så illa att Du inte skulle kunna titta, Ditt jävla äckel!
Du fattar nog inte själv vad Du egentligen har gjort?! Ingen frisk människa gör så. Iofs så har jag haft onda aningar om Dig sen första gången jag träffade dig!
Jag gjorde inget av det jag gjorde, för Din skull! Tro aldrig det! Vi trodde alla att vi betydde något för Dig, men jag antar att vi hade väääääldigt fel! Jag tycker inte synd om mig själv, utan de personer Du verkligen har sårat, gett men för livet. Du verkar inte ha mycket innanför pannbenet...


♥ Älskar er, mina vänner! ♥

Ny blogg

Har skaffat nu blogg pga att jag känner att jag behöver en som bara mina närmasta ska få läsa... Då jag har många tankar och känner ibland att jag behöver någonstans att skriva av mig. Tyvärr kan jag inte använda min andra blogg till det, men jag ska absolut fortsätta uppdatera även den.

Är ny på denna sida så de lär ta ett tag innan jag fattar hur den fungerar..

Har haft många konstiga känslor inom mig på sistonde. Vet inte om de är ångesten som kommer krypande tillbaka eller vad de är, men de känns som jag verkligen behöver få ut dom för att kunna må bra.
Vissa dagar har jag bara velat lägga mig ner för att inte resa mig igen, men jag kämpar! Jag ska lyckas må bra, lyckas veta hur jag ska hantera alla känslor!

Det har inget med P att göra! Det är bara jag som behöver lära att känna mina känslor och tankar så därför ska jag hålla han utanför denna bloggen!

Älskar er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0