Härliga torsdag!

Godmorgon! Är pigg o vaken sen klockan 6 imorse.. Är typ klar, har bara lite smådjur såsom mat till jobbet och byte av byxor, kan ju inte komma med mjukisar till jobbet direkt ;).

Igår jobbade jag till halv 8, var hemma strax innan 8, sen kom Peter och hämtade mig så vi åkte till Dilano och käkade.. Var hemma igen vid 9 och slappade på soffan innan vi gick in för att sova.

Sista jobbedagen, för denna veckan. Känns så jävla bra på jobbet och alla är verkligen hur snälla som helst! Hoppas på att chefen är lika nöjd som jag är!

Nej, nu måste jag fixa de sista! Puuuuuss ❤


Redo för jobbet!

Godmorgon onsdag!
Känns som om de kommer bli en bra dag. Har lite ont i magen men det är inget jag bryr mig om även om de är jobbigt. Idag jobbar jag mellan 12:00 - 19:30. Trivs jättebra o alla är så snälla. Igår, satt jag själv i kassan nästan hela dagen o det kunde inte gå bättre. Visst gjorde jag några småfel men det gör alla i början. Idag blir de kassan igen och jag fullkomligt älskar det! Blir att packa upp lite varor med efter rasten men timmen jag gör de går fortare än man hinner blinka ;).
Behöver ju fortfarande lära mig var alla saker finns oxå, så jag hoppas jag lär mig de snart.
Nu ska jag snart byta om, eller ja jag ska cykla hemifrån om ca en timme så jag tänkte kolla på våra bästa år innan jag cyklar.
Ha en bra dag, puss ❤


20 Mars 2012



Godkväll!
Hoppas att allt är bra med er! Själv är jag lite smått sliten efter en dag på jobbet!
Jajemen, jag jobbar & tjänar pengar, även om de bara är timanställning just nu så måste man ju få börja någonstans, eller hur? Känns iaf jättebra & alla är jättesnälla. Satt själv i kassan idag & även de gick jättebra. Jobbar imorgon & på orsdag med, sedan hoppas jag på att få fler timmar nästa vecka.

Kom hem strax innan 20, & har sedan dess ätit och kollat på tv tänkte göra mig redo för sängen nu och vila t ordentligt till imorgon, även om jag inte börjar förrän klockan 12 imorgon.

Godnatt ♥


1 månad sen...

Idag är de 1 månad sen vi sa farväl av världens finaste människa. Jag saknar dig o jag känner bara behovet av att ringa dig i tala om för sig vad som händer i mitt lov fast jag på något sätt redan vet att du ser vad som händer. Jag saknar dig mer än ord kan beskriva!

Jag älskar & saknar dig, mormor! ❤


Nervös

Är så sjukt nervös! Har lite ont i magen men hoppas de går över snart.. Men är jag nervös brukar de få skitbra så nu ska jag allt visa vad jag går för! Jag vill ju verkligen de här så nu ska jag ta alla timmar jag kan få! Känns ju så jävla bra detta!

Nu ska jag sluta slappa på soffan för att göra mig iordning! Ska inom Ica å handla nåt att äta sen oxå! Hörs ikväll! Puss ❤


15 mars 2012

Hej på er! Jag vet att de var ett tag sen jag skrev här men de finns som ni vet, anledningar till de oxå.
Annars då? Jo de går framåt o jag har praktiserat, sökt jobb osv.
Sökte ett jobb igår, de ringde idag & imorgon börjar jag! Helt sjukt!! Är timanställd men de är sjukt mycket bättre än inget alls! Är så jävla glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Ska försöka bli bättre på att uppdatera, men tills dess får ni ha de så bra! Puss ❤


5 Mars 2012


RSS 2.0