Torsdag 31 Maj 2012

Man kan ju inte älska alla, verkligen inte! Men kom igen! Vissa människor borde fan kolla upp om de ens har något innanför pannbenet. Jag snackar inte skit utan ren fakta!

Ni alla har väl hört talas om Hanna widerstedt? Hon, problembarnet från Big brother?



Visst, jag känner inte människan, but come an! Är hon verkligen så sjukt jävla korkad som hon verkar vara?

För ca en timme sen kollade jag på tv3 dokumentär, där Hanna var med. Var verkligen tvungen att byta kanal pga henne! blääää!

Ryser bara jag tänker på henne! hahaha

Btw, detta inlägg jag har lagt upp. enligt det s¨har hon fobi för fattiga människor, om inte hon var känd och hade ett vanligt jobb och inte bloggade så hade hon ju oxå vart fattig, right?

Vill ha en ny bloggdesign!

Jag är så sjukt trött på hur min blogg ser ut och har därför ingen motivation till att blogga. Har under de seanste veckorna fått blogga antingen från min mobil eller Peters dator och där får jag inte ladda ner nåt. Har ju inget virusskydd på min dator för tillfället och man vet aldrig när han får tummen ur och fixar det! Hahaha, jag har ju ingeeeeen aning om hur man gör och jag vill ju knappast förstöra hans eller min dator. Hur ska jag då kunna överleva? Hahaha!!

Nu kom Natalie, så nu ska vi fixa mitt hår och en massa annat!

Puss!

Ps, har ni tips på en bra sida med gratisblogg designer?


Godmorgon!

Hej, hoppas allt är bra med er! Själv är jag lite irriterad över att jag har varit vaken sen ca en timme tillbaka pga Peter och hans satans väckarklockor! han reagerar ju inte på dom så de slutar oftast med att jag är klarvaken fast jag skulle kunna få sova ett par timmar till.

Annars då? Idag ska jag först fixa lite här hemma och i eftermiddag kommer Natalie hit för att klippa mina toppar. Sen ska vi äta och sen blir det att sticka till Näsby vid 18 för att hon ska göra naglar hos en bekant till mig :) Peter jobbar fram till 16 och sen ska han vila lite innan han sticker till Sölvesborg och jobbar till 02 inatt.

Har lagt mig ute i soffan nu och har gett upp hoppet om att få sova några timmar till. Kan ju hoppas att jag blir trött här ute men det tror jag inte! Haha!!

Ha en bra dag!
Puss


Torsdag 24 Maj 2012



Godmorgon i sommarvärmen ☀
Trivs ni i sommarvärmen? Det gör jag iaf!
Har ju inte jobbat så mycket denna veckan så jag har ändå haft fullt upp!
Igår tvättade jag på förmiddagen och vid 13 kom Pernilla, Thomas & deras dotter Natalie hit. Vi fikade här på min balkong och sen gick vi till en lekpark här i närheten och busade runt. Sen när vi kom tillbaka, hade jag och Natalie ett litet vattenkrig vid fontänen här utanför, skitkul! 

Snart är det dags för mig att cykla mot jobbet. Jobbar till halv 8 ikväll och imorgon bllir det en heldag med min vän Linn, då vi ska fixa lite inför lördag då det faktiskt blir utgång för min del ;) Var typ 2-3 år sen jag var ute sist, så detta ser jag fram emot!  :) Sen är ju Linn en av mina bästa vänner & hon är ju så underbar så det kan ju inte bli mer än kul! 

ta hand om er & ha en bra dag!
Puss ☀ 


TIsdag 22 Maj 2012



 Har försökt uppdatera här via mobilen men det har inte funkat.
Vet inte alls varför!

Annars då? Jag jobbar mycket, vilket är så otroligt kul och jobbar jag inte så är jag med vänner eller myser med Peter. Skulle bara ha jobbat lördag denna vecka men blev inringd igår och jobbar torsdag med, denna veckan.
Ska börja diska snart, sen vill jag ut i solen och sola. Ska höra med Matilda om hon vill komma hit.

Har skaffat instagram oxå och uppdaterar där hela tiden så följ mig där!
madelenbergstrom heter jag där!

Puss


Tisdag 15 Maj 2012

Hej!

Har i stort sett varit vaken sen 05:30 imorse av den anledningen att jag trodde jag skulle jobba. Gjorde vif mig, fixade frukost och mat att ha med till jobbet och cyklade till jobbet. Väl på jobbet får jag reda på att de var 15 juni jag skulle jobba, inte 15 maj... Sikken tabbe! Lite pinsamt sådär, men de händer många ;)

Sen besökte jag min vän klint på hans jobb och sen lite efter 8 har jag varit hemma och inte gjort nåt vettigt alls. Har haft ont i huvudet och halsen nästan hela dagen och är Peter kom hem, hade han halstabletter med sig och sen dess har jag haft ont i magen oxå.. Nu har jag ätit en gurkbit och jag hoppas min mage behåller den.

Imorgon blir de jobb 09:45-19:30 och sen hem och ta de lugnt i 2 dagar sen blir de jobb lördag och söndag. Sen jobbar jag inte på 5 dagar. Så är det att bara var timanställd även om jag nöjer mig med de, för nu iaf ;)


Torsdag 10 Maj 2012

Godmorgon!

Ska snart iväg till jobbet. Jobbar till 17 sen ska jag hem och sen måste vi handla. Peter har även lovat att jag har ensamrätt på han ikväll så då ska de fan mysas. Det händer inte så ofta längre då både han och jag jobbar, sen har vi köpt en ny leksak som tar mycket tid sen har vi alltid någon här och då känns de inte bra att sitta och mysa.

Även om jag bara jobbar som timanställd så får jag nya timmar hela tiden. Jag klagar inte men lite mys har ingen dött av ;)

Nej nu ska jag fixa de sista innan jag ska cykla mot jobbet!
Men vi hörs nog inte förräns imorgon!

Ha de bäst, puss!


Musiktips


Today is just one of those days

Jag kan inte hjälpa att jag ibland tänker på alla negativa saker. Jag kan inte hjälpa att mina tankar styr iväg mot sånt som gör mig arg och ledsen. Det är OK att vara ledsen och jag är inte den som skäms när jag är det. Många säger att vuxna männsikor ska låsa in sina känslor, för det är bara barn som gråter osv.

Innan var jag också sån. Jag grät aldrig och brydde mig inte om någon, inte ens mig själv, men det var också så min ångest började.. Jag log mot alla fast jag var ett vrak inuti. Mina blåmärken jag fick, döljde jag alltid med tröjor/byxor eller så sa att jag hade ramlat fast det inte alls var så. Jag ville skydda mina syskon, jag tog hellre stryk än att se de lida.. Jag satte alltid mig själv sist fast det inte alls har verkat så om man ser på hur jag var innan. Jag bearbetade aldrig det jag fick gå igenom utan jag låtsades som ingenting. Mobbningen i skolan är också en av de saker som påverkade min ångest. Jag hade ingen jag kunde prata med och umgicks med de personer som i skolan, mobbade mig. Låter helt sjukt och än idag kan jag inte förstå hur jag tänkte då, men jag hade inga andra och jag ville inte vara hemma eller ensam.

Idag låter jag tårarna rinna när jag känner att jag behöver gråta. Alla har känslor, vare sig man vill eller inte.
Många tycker jag är löjlig när jag gråter, för jag är 24 år och gråter ibland som ett litet barn, men det är också så jag bearbetar min ångest och allt jag har inom mig.

Detta kanske inte är sånt ni vill läsa men jag skriver inte heller för er skull, utan för min skull.


Why do it feels like I miss something in my life, that I love so much?

Jag har fått höra att sen jag började jobba, så har jag blivit gladare, mer självsäker och jag känner själv att mitt självförtroende har höjts en aning om man jämför med innan. Jag älskar mitt liv och allt vad de innebär, förutom vissa negativa saker, men någonstans känns de som det fattas något. Jag kan inte sätta fingret på de, men det är något. Vet inte om de är sorgen efter mormor som gör de, för hon är ju med mig hela tiden vare sig jag vill eller inte, vilket jag givetvis vill.

Jag är så nyfiken, både på gott & ont. Jag vill verkligen veta vad de är som fattas, för just nu känns de som ett stort hål inom mig. Jag börjar ju trotsallt bli "gammal" och många av mina vänner ska få familj eller redan har en egen familj, men jag vet inte om det är det som fattas. Kan ju vara vad som helst så ta inte att jag vill ha barn nu på stort allvar, för jag vill men inte nu även om det skrivs här. Bloggen är ju ändå till för mina tankar och känslor utan att det ska snackas, vilket det säkert kommer göra ändå...

wäää, jag hatar att känna såhär!


Äntligen sommar ☀

Hej på er i sommarvärmen!

Är ledig från jobbet idag och det känns kanon med tanke på att vädret är amazing! Enligt termometern på datorn är de 21 grader ute, och de känns även om de blåser lite.

Har varit ute med min vän Matilda idag. Har inte setts på evigheter och både hon och jag var lediga idag och vi båda ville utnyttja de fina vädret och vi båda behövde handla lite så vi gick till och från Maxi och pratade om allt och ingenting. På väg till affären märkte jag att jag fick skoskav så fick köpa plåster på apoteket de har där och när jag kom hem märkte jag även att jag har fått en vattenblåsa(!!) under ena stortån.

Nu är jag hemma igen och sitter på balkongen och tar de lugnt innan Peter kommer hem, för då blir de matlagning även om jag inte har någon lust alls att stå vid spisen i denna hettan. Men vad ska man göra, man måste ju äta eller hur?

Ha en fortsatt trevlig dag!
xoxo


Musiktips



har haft denna låten på hjärnan i flera dagar nu och videon har precis släppts! love it! :)

RSS 2.0