dag 22 – någonting jag vill ha mer än något annat just nu


Mellandagsrean here I come!

Tjaaa, jag ska strax ta bussen in till stan där jag möter upp Pernilla och henne dotter för lite shopping. Har ju inte haft lust att åka in själv direkt och jag har inte träffat pernilla sen i typ oktober så tyckte de var dags nu. Behöver lite saker samtidigt som jag vet att jag kommer slösa en massa. Det är omöjligt att spara! hahaha!

Well well, har ni haft en bra jul?


Dan före dopparedagen!

Halloj! Kan knappt fatta att det är dagen innan julafton idag. Har inte några julsaker uppe och ska inte äta julmat imorgon och har inte heller varit på några julbord detta året. Rätt skönt men lite mer julkänsla borde jag nog kunna få. idag slutar Peter tidigt så nör han har kommit hem blir det storstädning. Ska hinna äta frukost oxå såklart!

Igår var vi inne i stan på ett bankärende innan vi mötte upp ett par vänner för lite snack. Gick till trendi och där mötte vi upp Marina och Carola o strax efter kom Jocke, Jossan och Jessica. Åt lite innan vi begav oss ut på stan igen. Efter ett par timmar åkte vi hem till svärmor på lite fika och sen körde vi till Eko och till sist Maxi där vi handlade allt inför julafton . Blev även pizza igår, så sjukt gott! Nu ska jag äta min frukost innan Peter kommer hem, ska även börja på disken! 

TTYL ♥

 

dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Min reaktion är väl inte jätterolig. Jag har aldrig haft bra självförtroende fast jag ibland kan tycka jag är söt eller se bra ut men oftast är det bara när jag har plattat håret, sminkat mig och inte har några glasögon på mig! Jag fullkomligt hatar mina glasögon.


Jag utan smink med glasögon

Jag med smink och utan glasögon

20 December 2011

Jag vet att detta kommer bli ett av alla gnälliga inlägg...

Jag känner att detta kommer bli en rätt jobbig period. Mycket tankar och jag vill vara överallt på samma gång.
Hos mormor, hos mamma och här hemma, synd att man inte kan klona sig! Tankar spelar mig ett spratt så fort jag inte har nåt att göra, så jag borde ha nåt att göra hela tiden.

Jag har nästan varje julafton, firat den med mamma. Tyvärr inte i år då hon valde att vara med sin pojkvän o min storasyster istället. Förra året var hon här nere i tre veckor och vi hade så kul tillsammans o jag saknar henne hela tiden, vissa dagar mer än andra. Visst pratar vi varje dag, flera gånger om dagen om allt o ingenting. Vi har ett band som ingen någonsin kommer förstå sig på! 

Mamma, jag saknar dig! ♥

 


dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu







Har större delen av mitt varit blond fram till för 2-3 år sen. Jag tröttnade och testade kastanjebrun och trivdes jättebra i det. Blir nog aldrig blond igen!

dag 19 – min favorit film och varför

Min absoluta favoritfilm Step up med Channing Tatum och Jenna Dewan Tatum.
Jag älskar dans och dansfilmer och jag har sett alla step up filmer.
Channing är ju så sjukt sexig oxå och det är omöjligt att inte dregla över honom.
Har alltid varit svag för bad boys

Sen finns de andra dansfilmer såsom Honey 1&2 & Save the last dance,
men step up (klicka på länken för att se vad filmen handlar om) ligger etta på min lista!

(Skulle ladda upp en bild här men de funkade inte!)

16 December 2011

Herreguuud, vilken natt jag hade. Natten till idag var inte alls OK! Jag och Peter gick o la oss redan 20:30, vilket vi aldrig gör annars men båda höll på att somna på soffan så lika bra. Jag sov asgött fram till 23, sen var de helt omöjligt att somna om så jag var vaken till kl 03, sen gick jag la mig i sängen igen och sov till 08:30 då min kära lillasyster skickade ett sms. Sen somnade jag om, igen coh sov till 11:30.
Har tagit de lugnt hela dagen typ och bara duschat och gjort vid mig. Nu väntar jag bara på att Sabina ska ringa så jag kan gå ut och möta henne vid bussen. Sen är de bara hon och jag resten av denna fredagen!
Vi ska äta tacos och typ kolla film och sånt mysigt. Kommer bli nice som fan!


dag 18 – min favoritbok och varför

Jag har alltid älskat o läsa, ända sedan jag lärde mig. Har betat av ett tusentals böcker i mina dagar. Har dock fastnat för självbiografier som Magdalena Graafs bok, Emma Jangestig (mamman ifrån arboga, som blev brutalt misshandlad och som förlorade sina barn Max o Saga) den läser jag nu och har läst den i ett par månader. Den är rätt seg att läsa, ärligt talat och sen är nog lite av en periodare när de kommer till att läsa.

Jag kommer ihåg när första Harry Potter. Jag fick boken samma jul och läste ut den på 2 dagar. Helt fast var jag. Detta med att läsa ligger verkligen i släkten. Farfar älskar o läsa, än idag och både mamma o pappa är likadana så jag vet var jag har fått de ifrån!

Så att välja bok är svårt, men de blir nog Magdalenas bok - "Det ska bli ett sant nöje att döda dig"


Bitch!!



I´m done!


dag 17 – mina matvanor som jag har

Vet inte om man kan kalla de vanor,
då jag äter när jag är hungrig.
Så har de alltid varit och kommer
nog alltid vara faktiskt.
Jag kan äta frukost halv tre på dagen
och middag halv tolv på kvällen.
Och ibland äter jag knappt
något alls beronde på hur jag mår.

Vet att de inte är bra,
men jag trivs med de och
min kropp har väl vant sig
vid mina oregelbundna måltider.




15 December 2011

Goddag!

Egentligen borde jag inte uppdatera nu. Håller på att städa här hemma inför imorgon kväll. Men jag har bara några saker kvar och min rygg börjar göra ont så jag vilar den lite. Jag ska snart fortsätta med städandet och sen blir de att hitt på nåt till middag. Har inte en aning om vad men vi får väl se. Min fantasi är absolut inte den bästa. Har iaf "bara" dammtorkningen, torka golven och toaletten kvar sen är jag så gott som färdig. Ska ner med lite sopor sen bara. Har hållt på sen kl 11 men då var de bara lite småpill såsom disk och sånt.

Nu ska jg ta nåt att dricka innan jag dör här

TTYL ♥

dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Personen jag skulle vilja byta liv med är nog faktiskt Kenza. Hennes garderob är to die for och sen att hon är hur ursnygg som helst är ju inte heller ett minus direkt .



(kommer inte på nåt mer jag kan skriva så de blev ett väldigt kort inlägg!)

I have nothing left to say...

När jag vaknade imorse trodde jag att detta skulle bli en bra dag. Jag var på ett sjukt bra humör och alt såg ljust ut. Sen ringde mamma vid halv 11 och berättade en sak om min mormor och då brast allt. Min mormor opererades i höstas för polyper i urinblåsan och samtidigt hittade dem cancer på urinblåsan. Det jobbiga är att den sitter för långt in på urinblåsan så den kan inte ta bort den. Hon mår så dåligt att hon inte ens orkar gå längre. Hon som alltid har varit så stark och så pigg är nu helt slut och trött i kroppen.

Jag är så rädd att hon inte ska finnas kvar. Det är livets gilla gång, I know, men ingen vill väl att någon släkting eller vän ska bara försvinna. Jag vill till henne, mer än något annat just nu. För nästa gång jag ska upp, då kanske de är försent.

Ibland hatar jag att bo så långt ifrån Göteborg, som jag gör nu. När något sånt hät händer känner jag mig hjälplös, för jag vill kunna finnas där och hjälpa till.



Denn bilden är tagen 17 juli 2011.
Då var min fina mormor pigg o glad, men de är hon inte idag och de gör så ont i mig.

Jag vet att du kommer läsa detta, mormor men jag sa till dig idag att jag älskar dig och det gör jag verkligen. Hade inte kunnat ha en bättre mormor. Du har alltid ställt upp när jag har behövt de och nu är de min tur att hjälpa dig även om vi är på varsin sida av Sverige. Jag är så jävla rädd, för jag vill inte förlora dig! Du som alltid har varit så pigg! Åhhh , allt detta gör så onnnt! Mormor, jag älskar dig! ♥


14 December 2011

Är lite nedstämd idag så de blir nog inga inlägg idag.
TTYL ♥



dag 15 – min favorit årstid och varför

Jag älskar, verkligen älskar sommaren! Del för att jag fyller i mitten av den (15 juli) och sen för att man kan bada, grilla och gå utan tjocka jäckor med stora halsdukar virade 30 varv runt halsen.
Jag älskar att vakna och se solens strålar och att man kan åka bil med hög musik och ha nervevade rutor



13 December 2011



Hallå på er! 


Som vanligt sitter jag i soffan o slötittar på tv medan jag kollar Facebook och andra bloggar. Det är faktiskt inte de ända jag har gjort idag, believe it or not . Har varit ute ett par timmar oxå. Hade ett bankärende som jag var tvungen att ta tag i idag. Skulle gjort de igår men då låg min legitimation låg i Peters plånbok som han givetvis hade med sig till jobbet så de fick snällt vänta tills idag.
Vaknade av Peters helevetesalarm kl 6 imorse. Mer död än levande men jag kollade på Vakna med the voice och va inne på Facebook en stund innan jag blev trött och somnade i soffan. Sov i 2 sköna timmar innan Peter ringde och väckte mig, gick upp och åt lite och gjorde vid mig innan jag tog min cykel och cykla mot stan. Väl på banken så va de en före mig i kön o precis när det blev min tur, då släcks typ hela banken och ett lucia tåg kom och sjöng. Har inte haft någon julkänsla alls då, vi inte juldekorerar hemma så fick lite där, men den försvann typ när alla lampor tändes igen . Efter en stunds pratande med tjejen som hjälpte mig, så visade de sig att jag behövde min bankbok, som jag givetvis hade glömt hemma, så de var bara att cykla hem igen och sen cykla in till stan igen. Så nu har vi beställt lite fler papper så jag antar att de kommer i slutet av veckan eller början på nästa och då ska jag in till banken och se vad de är som har hänt. Hoppas verkligen på de bästa.
Så idga har jag cyklat ca 4 km (!!) och jag är så slut i mina ben och tänker ligga på soffan ett tag till innan jag ska börja på maten.

Nu ska jag fortsätta prata med min vän Linn!

TTYL ♥

dag 14 – någonting jag ångrar

Tja, som ni säkert vet så hade jag sjukt dåligabetyg i högstadiet. Det är något jag ångrar. Jag vill kunna vrida tillbaka tiden och göra de bästa jag kan, för jag vet med mig att jag hade klarat de!

Jag ångrar oxå att jag valde omvårdnad som linje, även om de var det jag ville göra då. Nu vet jag att det är inget med vård jag vill göra, även om jag har alla betyg!

Det kanske inte är så mycket att ångra, men alla ångrar vi något?!


dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen



Detta är jag på nyårsafton förra året. De är så nära ett årsen jag kan komma, vad jag vet
Vet inte vad mer jag kan skriva ;p hahaha!

Vilka är ni?

Hallå!

Jag ser varje dag på min statistik att jag har mella 10-15 läsare, inte så många kanske men jag så nyfikna på vilka ni är! Kan ni inte berätta?  

Puss ♥


10 December 2011



Hej!

Jag sitter o slöar lite i soffan. Har inget bättre för mig ikväll. Peter är o jobbar ikväll igen så, jag är ensam hemma. Vi hade planerat en filmkväll med chips och mys, men vid halv 5 ringer hans bror o säger att de inte finns någon entrevärd så, Peter fick hoppa in o jobba. Visst, extrapengar är aldrig dumt, men jag blir lite besviken då vi faktiskt hade planer! Dock så har vi haft lite kvalitetstid idag. Låg och myste i sängen till strax efter 13, klev upp o åt frukost, satte oss i soffan och kom på att vi kunde kolla om bowlingcentret hade öppet, vilket de hade så vi bokade en bana kl 15, handlade på vägen hem och hann äta tacos innan de var dags för Peter att köra till Sölvesborg så nu sitter/halvligger jag här i min otroligt bekväma soffa och är så otroligt uttråkad. Är bara skit på tv, och jag har inga bra filmer (har redan sett alla) så jag får roa mig så bra jag kan tills jag tröttnar och går in till sängen för att sova.

Ha en bra lördagskväll!
Puss ♥

dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.




Jag valde herrljunga. Har bott där så jag vet inte om de gills men detta kortet är taget i somras.
Thats the story! ;)

Fylld av kärlek! ♥

Jag sitter och tänker på min kärlek till Peter. Han är så otroligt fantastisk! Det finns ingen som får mig att må så bra som han gör. Jag vet att han älskar mig & han vet att jag älskar honom. Det finns ingen/inget som kan ändra på det! Jag vet att jag har sagt saker långt innan jag blev tillsammans med honom, som jag inte borde ha sagt & jag ångrar att jag sa de, då jag förlorade en väldigt nära vän pga det. Samtidigt kan jag tycka att "what the hell? Borde inte hon vara glad för vår skull?", fast jag kan förstå henne oxå. Anyway, idag (10/12) har jag & min beloved Peter varit tillsammans i 1 år & 10 månader! Det är sjukt vad tiden går fort! Jag älskar han verkligen med hela mitt hjärta & vår kärlek blir starkare för var dag. Visst bråkar vi och kommer inte överens om allt, men så är alla förhållanden? Peter Gunnarsson, the love of my life! ♥




Idolfinal & minispa




Sitter o kollar på Idolfinalen och ska strax börja med mitt minispa ;) Orkar inte kolla på hela finalen då man ändå kommer veta vem som vann imorgon . Började kolla på Idol när Amanda Persson åkte ut så jag kan ju inte påstå att jag har följt de?! Nej nu blir de att tvätta av sminket och sen slänga på en ansiktsmask!
 Vem vill ni ska vinna idol?

Hörs imorgon!
Puss

9 December 2011



Hej!
Idag har jag en vilodag. Har ont i huvudet och i ena sidan av käken.
Blir en lugn dag idag.
Peter ska jobba ikväll igen så jag ska kolla på Idolfinalen och ha ett litet minispa här hemma
dvs ansiktsmask, raka benen, duscha och hårinpackning. Ska fixa ögonbrynen med

Btw, idag är det 1 år sen jag startade denna bloggen. Helt sjukt vad fort det har gått!
Jag mår betydligt mycket bättre nu än vad jag gjorde då.


dag 11 – någonting jag oroar mig för.

Where to begin? Jag har alltid varit en som oroar mig för massa saker. Onödiga eller inte. Jag oroar mig hela tiden. Tyvärr ska jag väl säga.

De jag oroar mig mest för är nog framtiden. Att jag inte kommer få ett jobb eller inte kan få biologiska barn. Jag vill ha barn. Gärna nu, men jag vet att jag borde ha ett jobb först så barnen får vänta. Jag vill se de växa upp och bli en bra människa.

Sen oroar jag mig alltid för människorna som jag älskar. Om Peter när han kör hem från jobbet, att han råkar ut för en olycka eller mamma för att hon bor långt bort och något kanske händer henne. Emma likadant. Och såklart mormor, farmor och farfar, de är gamla och man vet aldrig när deras tid är kommen . Fel att tänka så, men de kan ju hända precis när somhelst. Det värsta är nog att jag bor så långt iväg att jag inte kan göra nåt för dom. Usch! Detta blev mer ett deppat inlägg än jag ville men jag kan inte komma på nåt annat sätt att skriva på.


dag 10 – vad det är som har format mig till den jag är idag.

Det finns rätt många anledningar till både hur jag var innan jag flyttade ner till Skåne och varför jag har blivit den jag är idag pga av personer som har hjälpt mig igenom allt här nere.


Jag måste erkänna att jag var lite av en slyngel innan. Gjorde vad jag ville, när jag ville utan att tänka på konsekvenserna av de. Jag har många gånger ångrat att jag aldrig var i skolan, att jag tjuvrökte och skolkade. Jag hade 60 (!!!) poäng när jag gick ur 9an. Nothing I am proud of. Jag gick bara på de lektionerna jag tyckte var roliga eller om jag inte hade något bättre för mig. Jag hade läxor men de var inte ofta jag gjorde dom. Jag var istället med mina storasyster och åkte runt. Lindome, kållered, mölndal och ibland in till Göteborg. Hade vi ingen att vara med, tog vi en buss åkte bara åkte runt tills vi tröttnade och åkte hem. Det är kanske inte i "värstingstadiet", men de fanns saker jag gjorde då jag önskar att jag inte gjorde.

2006 flyttade jag till pappa i knislinge. Började skolan, träffade Nina och Emelie. Jag följde med dom till resecentrum där alla "coola" hängde. Där träffade jag stoffe "shrek" första gången. Vi träffades för andra gången typ ett år efter de. Då kom han och 2 kompisar hem till mig när jag bodde i Sibbhult. Nina var oxå där och stoffe sa att han ville ha henne. Men de blev han och jag istället. Vi blev tillsammans och han gjorde mig till en bättre människa och han vet att jag är mycket tacksam för det. Ibland kan jag sakna den jag var innan men samtidigt inser jag att jag är vuxen nu. Någon gång måste man ta ansvar och växa upp. Man kan inte alltid bete sig som en liten skitunge. 

Peter har oxå haft en stor inverkan i mitt liv och även om vi inte har varit tillsammans mer än 1 år och 10 månader så har han ändå lyckats lugna ner mig betydligt mycket.

Så allt detta och lite till har skapat mig, den person jag är idag! I wouldn´t change for the world! Jag gillar den jag är och jag vet att jag borde tycka om mitt yttre mer än jag gör, men de är något jag jobbar på. It will take time, but it will come when I need it the most!

 
Madelen - 2011


Madelen - 1990

6 December 2011

Jag har en konstig känsla inom mig som får mig att känna mig ignorerad. Jag tycker inte om den känslan. Ingen tycker väl egentligen om att bli ignorerad och lite halv bortglömd?  Alla vill vi ha uppmärksamhet av personer vi bryr oss om.

Jag har kanske inte så många vänner, men de jag har ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Vi kanske inte hörs av varje dag men jag vet att om de är något så vet jag att de finns där för mig. De lyssnar, kommer med råd och de vet att jag alltid kommer finnas där för dom, dag som natt. 

Jag älskar mina vänner! ♥
Ingen nämnd, ingen glömd! ♥


dag 9 – bild på mig och min bästa vän

Jag har två bästa vänner men jag har ingen gemensam bild på mig och Sabina.
Så ni får en på bara henne och sen en gemensam bild på mig och Linn.

 
Här är en bild på Sabina & hennes söta son Lucas  
Detta är taget för ca 2½ år sen eller nåt sånt!



Sen har vi Linn & jag.
Vi kan aldrig vara seriösa på en bild utan måste alltid göra någon konstig grimas

Love the both of them with all my heart! ♥


5 December 2011

Hej!

Vaknade kl 6 imorse. Jag fattar inte varför men de är omöjligt att sova när Peter inte ligger bredvid mig! Det går fan inte! Gick upp, satte mig i soffan och kollade på Vakna med the voice. Gick o la mig igen vid 09:30 o vaknade igen strax innan 12. Nu sitter jag i soffan igen och har precis sökt lite jobb. Nu blir de att slöa lite innan jag ska in i duschen o sen göra vid mig. Min vän Linn fyller år idag så jag och 2 till ska hem till henne på fika senare.

På tal om något helt annat - vädret är sjukt konstigt här. Helt ointressant kanske men ena stunden snöar de och sen regnar de och sen kommer solen fram.. Skumt!

Nu väntar jag på att oth ska börja på 5an, sen blir de att göra vid sig!
Hörs senare!
Puss ♥


dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade

En dålig vana har väl alla men jag önskar att jag aldrig började knäcka med mina fingrar. Det är totalt omöjligt att sluta! Jag knäcker dem ju inte hela tiden men ibland kommer jag på mig själv att knäcka dom. Jag tänker ju inte ens på de. Hör jag t.ex andra knäcka med sina fingrar, rygg eller nacke så måste jag med göra de. Helt sjukt! 

Är det farligt att knäcka fingrarna?






Vi alla har säkert någon gång knäckt fingrarna. Och vi alla har säkert någon gång fått höra av vår mamma att det är farligt. Men är det verkligen så skadligt som man tror? 

Våra ben kopplas ihop och hålls samman med hjälp av ligament och bindväv. Bindväv är en sorts geléaktigt vätska som omringar benen. När man sträcker eller böjer fingrarna drar man isär benen och töjer därmed på binvävskapseln. Vid uttöjning av denna bindvävskapsel ökas volymen i den. I och med denna volymökning minskar trycket vilket gör att gaser blir mindre lösliga. Detta gör i sin tur att det bildas bubblor i vätskan. Vid tillräcklig böjning av fingrarna och uttöjning av bindvävskapseln minskar trycket så pass mycket att dessa bubblor spricker. Och det är detta ljud som vi hör när vi ”knäcker fingarna”. Det är alltså gasbubblor som spricker och inga ben.

Risker

Men är det då farligt att ”knäcka fingarna”? Hade vår mamma rätt? Det har gjorts en speciell studie om detta kan orsaka ledskador. Men det visade sig att knäcka fingrarna inte kan leda till någon som helst ledinflammation eller sprickbildning. Däremot finns risken att handens greppstyrka kan minska. Annars kan ”knäckandet av ben” till och med vara stimulerande och bidra till ökad rörlighet. Det är därför så många besöker kiropraktorer. Musklerna blir mycket mer avslappnade vid ”knäckandet” av större områden som rygg, nacke, armar och ben.


Källa: http://studentreportrarna.sh.se/eresa/article5601.ece


3 December 2011

Godkväll!

Sitter och zappar omkring bland alla kanalerna på tvn, men de är bara skit rent ut sagt! Inget kul alls! Är uttråkad men kommer säkert vara uppe ett par timmar till.
Peter jobbar ikväll igen, så jag hoppas han är hemma runt 03:30 ungefär.
Spelar lite wordfeud imellanåt men allt känns bara tråkigt ikväll. Blää!

Imorgon ska peter få sova länge sen blir de förhoppningsvis en runda till både mediamarkt och eko. Ska bara kolla lite . På måndag fyller min vän Linn år så då ska jag hem till henne o fika lite för att fira henne. Ska köpa något lite till henne även fast hon inte vill .

Hörs imorgon, mina vänner!
Puss ♥

dag 7 – vad jag skulle göra om jag hade obegränsat med pengar

  • Tagit körkort
  • Bjudit med Peter utomlands tillsammans med familj och några vänner
  • Köpt bil
  • Betalat hans lån
  • Köpt körkort till mamma och lillasyster + bil
  • Köpt allt vad mina nära & kära behöver för att må bra!

Gjorde en lista då det blev lättare så. Kan inte komma på mer just nu, så detta får duga sålänge!

Puss! ♥


dag 6 – typ av killar jag faller för

Vad för typ av killar jag faller för? Hmm, ingen lätt fråga, men jag har kommit fram till att jag och mamma gillar typ samma saker när de gäller män eller ja, killar. Sådan mor, sådan dotter stämmer vääldigt bra där. Jag tycker om killar som är snälla men som bestämt ändå visar var skåpet ska stå (absolut inte med våld). Vet inte om man kan kalla dem för farliga men mystiska och de ska såklart vara snälla, roliga och ärliga.

Peter är allt detta och jag älskar allt med honom! Han är genomsnäll även om vi bråkar ibland eller att jag blir sur för småsaker, men vad gör det! Jag vet att jag har träffat mannen i mitt liv! ♥ Vi har oftast sjukt kul tillsammans och det tycker jag är jätteviktigt!

Mina ex har oxå varit snälla och vi har oxå haft kul tillsammans men det fattades något där, men jag har hittat det nu och mitt hjärta och min själ är completed! (guud, var jag låter gammal? hahaha!)

My love gets stronger with every breath I take! ♥ Peter ♥



Bjuder på denna vackra bild! ;) ♥

2 December 2011

Godkväll!

Sitter o tittar på Idol som precis har börjat. Ikväll är de i Göteborg och uppträder! Saknar mitt älskade Göteborg ♥
Är ensam hemma ikväll. Peter är o jobbar i Sölvesborg som entrévärd. Alla julbord börja ju typ idag, men han ska bara jobba ikväll och imorgon kväll sen jobbar han inte förrän den 16 igen. De är rätt skönt å jag inte tycker om när han jobbar på kvällarna, men what to do?!

Nu poppas de popcorn som jag ska äta tillsammans med ett stort glas apelsinsaft

Nu börjar Idol igen! Hörs imorgon!
Förresten, vad tycker ni om listan om mig och min upplevelser?

Puss ♥


dag 5 – ett beroende som jag har

Oj, detta är ju enkelt

Jag är beroende av lypsyl! Har jag inte ett lypsyl med mig 24/7 så blir jag galen! Lypsyl är ett måste.
Sen har jag en annan sak jag gör utan att jag tänker på de, men jag vet inte om man kan kalla de för beroende..
Iaf så knäcker jag mina fingrar, ibland även ryggen och nacken.
Har varit beroende av cola oxå, love it! Inte själva berondet, älska jag inte men när jag är stressad över något och tar ett glas cola så blir allt mycket bättre och hela jag blir lugn


dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar

Jag har rätt svårt att se vad mina mål och drömmar är. Jag har nog aldrig riktigt haft någon dröm, mer än att få åka till till New York eller simma med delfiner, men mer än så har jag inte. Mitt mål just nu är att få ett jobb, jag skulle kunna jobba som precis vad som helst! fast helst av allt sitta bakom en kassa  
Vissa kanske tycker"fyfan, hur kan du tycka det är kul??" eller "är de verkligen DET du vill göra??". Det tog låååååååång tid för mig att inse vad jag verkligen vill göra, vad jag tycker är kul, utan att bry mig om vad någon annan tycker. Det är ju ändå mitt val och mitt liv. Men för att nå den drömmen så måste jag skapa mig mer erfarenhet och de tar på krafterna. Jag menar jag är 24 år och har aldrig haft ett jobb. Det suger! Jag hatar de! Som jag skrevi igår så ångrar jag verkligen att jag aldrig var i skolan (högstadiet) , hade jag varit de och gått ut med bra betyg så hade jag haft ett jobb idag! Dock gick jag heeelt fel linje på gymnasiet och det vet jag nu, men nu är de försent. Det finns inte en chans att jag kommer klara av att läsa alla kurser som ingår i handel och klara av de! Det finns många som jag känner som gick fel linje på gymnasiet. Vissa som har gått HR, jobbar inte alls med mat osv.

Det finns säkert fler som är lika gamla som jag, som inte har en aning om vad dem vill göra/ jobba med egentligen, men som har ett jobb för att de var duktiga i skolan. Själv har jag alltid hatat skolan, mycket oga mobbning men oxå för att jag alltid har haftproblem med matte och andra ämnen. Det ända jag tyckte om var englska. Språk har jag alltid haft lätt för medan matte har varit så svårt att jag alltid har fått gå hos en hjälplärare.

Hahahaha, ser nu att detta inlägget handlar mer om min skolgång än om mina drömmar och mål! Iaf, mina drömmar är att en dag väldigt snart få ett jobb där jag kan skaffa mig erfarenhet till att en dag få jobba som kassörska  och sen få upptäcka New York tillsammans med Peter ♥


RSS 2.0