31 Augusti 2011

Hej!

Bloggen är lite åtsidosatt nu de senaste veckorna då jag verkligen har fullt upp med mitt jobb och de händer inget annat än att man är hemma hela kvällen, äter och sover. Har lyckas bli sjuk oxå, men inte är jag hemma för de! Har haft huvudvärk (och en jobbig sådan) i 5 dagar.. Den försvinner men kommer tillbaka igen starkare än innan.. Gör sjukt ont! Ska fan visa att jag vill och kan & jag har fått många fina kommentarer :) blir så glad. I och med att jag har tystnadsplikt så får jag inte berätta nåt som är för privat så de är lika bra att vara tyst så jag inte råkar säga nåt som inte borde sägas!

Kom hem för ca en halvtimme sen. Var hos Pia & Amir o spelade kort, vilket gick förvånadsvärt bra för min del :) Hjärtat står i köket och slänger ihop en blåbärspaj, som jag aldrig har ätit innan! hahaha inte vad jag vet iaf ;p



Puss


24 Augusti 2011

heej..

som vanligt suger jag på att uppdatera men samtidigt skäms jag inte. jag har inte nåt spännande som händer just nu så jag känner att jag inte har nåt att skriva å de har jag inte nu heller egentligen, men jag tänkte bara tala om att jag lever och att jag mår bra. trivs med jobbet och de jag gör, goa arbetskollegor osv. känner oxå att jag börjar tröttna lite på bloggen eller bloggar, men läser ändå av ren nyfikenhet (fel anledning iknow!) men så e de ibland! hoppas på att de blir bättre uppdatering snart, men jag vågar inte lova nåt! ha de bra, puss! ♥


En saknad som aldrig kommer försvinna...

Jörgen Ahlgren ♥ (tryck på namnet för att höra låten)

Jag menar inte själva videon utan låten.. Den får mig att tänka på dig.
Du betydde och betyder fortfarande sjukt mycket för mig.
Du trodde på mig när ingen annan gjorde de och du fanns alltid där med öppna armar om jag behövde de.
Jag saknar dig, men jag vet att du finns runt mig och du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
Jag tycker jag ser dig till dig ibland. I´ll never forget you! ♥





Jag älskar dig! ♥ / Din Fiskbulle!

13 Augusti 2011



I know, I know.. Jag har inte skrivit på 4 dagar.
Har inte hänt nåt speciellt och har därför inte haft nåt att berätta.
Har börjat praktisera på Kristianstad Lego, som ledsagare.
Slappa dagar, men jag trivs! 

Igår åkte Peter bort för helgen, men Johanna kom o gjorde mig sällskap några timmar här.
Vi snackade en massa o hade jättetrevligt.
Hon har börjat akryl(?)naglar, så hon fick öva lite på mig och jag kan nu inte sluta kolla på dom!
Skiiitsnygga!

Man ser inte färgerna så bra men jag har ljusrosa, aprikos och ljusblå där alla har glitter i sig :)
Madde is veryveryvery happy! :) ♥

9 Augusti 2011



Godmorgon!

Sitter här o försöker vakna till liv. Ska cykla mot jobbet om ca en timme så jag har tid på mig. Vet inte när jag slutar idag, men de är senast 16, sen blir de hem och ha ännu ett minikalas för Peter, tror jag! Annars blir de bara soffan hela kvällen.

Idag har jag mitt första "uppdrag". Ska vara på jobbet kl 9 och sen börjar uppdraget kl 10 inne i stan. Ska bli spännande, men samtidigt sjukt nervös!

I helgen kommer Johanna hit. Hon har börjat görja naglar så hon ska få öva på mig :) Sen blir de nog lite go dricka till :)

Puss ♥

8 Augusti 2011

Godmorgon!

Är uppe före tuppen idag. Första gången på väldigt länge som jag faktiskt måste gå upp tidigt. Börjar ju praktisera idag. Ska snart cykla, men tänkte uppdatera lite här först!
Ska iaf börja praktisera som ledsagare på Kristianstad Lego, en bit från mig. Ska cykla varje morgon, sen får vi se hur vi tar oss till olika kunder. Beror lite på var vi ska..
Är riktigt nervös och kan inte få i mig mina mackor, men de är ett bra sätt att veta att allt kommer gå galant!
Litar på magkänslan!

Nu ska jag packa ner frukosten, leta efter mig headset och borsta tänderna sen i eftermiddag blir de kalas här hemma för Peter som fyller år idag! ♥

Puss ♥


5 Augusti 2011

Heeej!

Sitter här och funderar lite.. Fick precis reda på att Peter inte ska sova hemma nästa helg, som han sa att han skulle. Är rätt trött på att aldrig veta hur saker blir förrän i sista sekunden.. Men man blir aldrig nöjd, eller hur?!
Så jag antar att jag får sova heeeelt ensam den helgen då fast jag egentligen inte vill...

Nu ska jag slänga in mig i duschen och fundera ännu mer...
Hörs!

4 Augusti 2011

Hej!

Har mycket tankar i huvudet just nu och de är därför jag inte uppdaterar som innan. Jag håller de flesta tankarna inom mig för att inte såra eller irritera någon i min närhet. Bäst så!

Vad som än händer så är de alltid jag som tar ansvaret och försöker fixa de utan att såra någon. Som att berätta saker som egentligen inte ens är min sak att berätta. jag håller oftast de mesta inom mig för att fundera ut hur jag ska säga de till människor de brör, utan att såra de, såklart!  Det tar ett tag, men de kan de vara värt!

Det finns mycket jag vet om min familj, som de andra i min familj inte vet... Tyvärr!

Nu ska jag tänka lite mer innan de är dags för frukost.

Novell del 3

Tankarna flyger iväg och många frågor poppar upp i huvudet. Vad ska jag säga på sjukhuset? Sanningen eller ska jag ljuga ihop något? Om jag berättar sanningen, kommer Tobias bli gripen då? Ska jag verkligen lämna den man jag älskar? Vågar jag göra det? Kommer han i så fall hämnas eller kommer han låta mig vara? Frågorna är många och jag hade velat veta alla svaren men jag vet att jag inte kommer få de svar jag vill ha. Vi får sitta på akuten i ca 4 timmar innan vi får hjälp. Sköterskan som tog emot mig var supersnäll och bara genom att se på mig så insåg hon vad jag hade råkat ut för.

Hon undersöker mig på hela kroppen och käken. Hon antecknar lite på sin dator innan hon säger: - Din käke är bruten på tre ställen. Du måste röntgas och så innan du kan få den att läka. Jag hoppas även du inser här att jag har tystnadsplikt och även en plikt som säger att jag måste anmäla detta till polisen. Jag tackar henne och hon går ut från rummet. Efter en stund kommer hon igen. Denna gång ber hon mig och mamma följa med till en annan våning. Mamma håller min hand hela tiden. Det känns bra att ha henne där. Jag röntgas och de pysslar om mig. Jag får instruktioner om min käke och hur jag ska få den att läka som bäst. När vi kommer ut i korridoren, möts vi av två poliser.

-          Hej Mikaela, jag heter Göran Andersson och detta är min kollega Markus Olofsson.. Vi skulle vilja prata med dig, går det bra? Frågar den ena polisen. Jag nickar tills svars och drar med mig mamma. Jag tänker inte gå igenom detta utan henne. Efter nästan en timme är vi klara med vårt samtal och jag har bestämt mig för att anmäla honom. Jag ska lämna den jag älskar, det kommer bli tufft men det måste göras! Det är det ända rätta!

Jag vet att det finns hjälp att få, även om det kommer bli det tuffaste jag någonsin kommer få uppleva, men samtidigt måste jag visa att det inte funkar att behandla en människa på det sättet. Mamma och jag åker tillbaka till lägenheten och packar ner det nödvändigaste i en stor bag. Jag tänker inte vara kvar här, det är för otryggt. Åker hem till mina föräldrar och stannar där ett tag och jag hoppas innerst inne att han lämnar mig ifred. Min mobil piper till och jag märker nu att jag har fått ett antal sms, både från mina kompisar och hans. Alla tycks stå bakom mig men vem har han kvar då? Okej, detta är ju helt hans egna fel så jag tänker inte ta skiten för det här! När vi kommer hem till mina föräldrar, välkomnas vi av hela min familj. Jag kramar om alla, säger godnatt och går upp till mitt rum för att packa upp och sova.

Nästa morgon vaknar jag av min sms signal. Jag tar upp telefonen och ser att jag har fått nästan 70 sms samt 40 missade samtal. Allt är inte från Tobias utan de är även en del vänner som har hört av sig. Jag raderar allt från Tobias och skickar svar till mina vänner, så de vet att jag lever. Jag går ner till köket där mamma och resten av familjen är. Alla tystnar när jag kommer in i köket, de tittar på mig och mamma o mina systrar börjar gråta. Jag känner även att mina tårar är på väg men jag vill inte så jag biter ihop så länge som möjligt, men de går inte till slut. Tårarna forsar nerför mina kinder och jag kan knappt andas. Vi behöver bara titta på varann för att veta vad de andra tänker. Dagen går och jag hör min ringsignal mest hela tiden, men ignorerar den.


1 Augusti 2011

Heej!

Är de inte sjukt att det redan är augusti? Detta året är mer än halvvägs redan! Detta låter säkert jättenegativt men snart är de jul och nyår och då är de en massa jävla snö ute.. Bläää! Nej sommaren är fortfarande kvar så jag ska försöka njuta medan den är kvar. Dör lite av värmeslag här nu och sen fryser jag och så håller de på hela tiden. Sjukt jobbigt då de är 23 grader ute idag. Är illamående men har fel vecka så tro inte jag är gravid. Vet att man kan vara de ändå men såhär brukar jag må första dagen om ni fattar vad jag menar.

Tänkte bege mig ut på en liten promenad men vet inte om jag orkar. Har sovit dåligt hela natten och vaknade av mensvärken imorse så har vart vaken sen 8 typ. Är fortfarande trött och funderar på att stänga av tvn och lägga mig för att vila på soffan en stund.

Hörs senare!
Puss ♥

RSS 2.0