31 Oktober 2012

Livet är bra, men de kunde varit bättre. Jag behöver ett jobb, även fast jag vet att jag suger på att söka. Jag vet att jag måste ta tag i de. Både för min och Peters skull. Men varför gör jag de inte bara då?! Jag har ju allt jag behöver för att söka. Dock är jag rädd att alla bara kommer säga nej, och då är jag nere i skiten igen. jag hatar att allt ska vara så svårt, men som de sägs så blir de vad man gör de till så egentligen är jag rädd för att bli nekad. För jag vet med mig själv att om jag blir nekad så kommer ångesten igen och man kan aldrig veta hur allvarlig den faktiskt blir.
 
I´m afraid of failing, but at the same time I want to prove to people that I can be what I want. Why do I make it so hard, when it suppouse to be the other way around?
All I ever heard, is that I can never ever be anything in life, that is what makes me so unsure that I don´t want to take the step of proving them wrong. I´m afraid of them, laughing in my face, and say that I failed in their eyes no matter what. My feelings are gonna get hurt no matter what I do. I need to hear that I can do anything, if I only trust myself.
 
I have goals in life, just as any other of you, but I do not know how to get there without words of encouragement from my family & friends.
 
I want to be unfearless & prove to people that I belong here and are worth just as much as them!

Frågor & svar

Vad gör du nu för tiden? Jobbar du inte, du har inte skrivit något om det på länge?
 
Nu för tiden går jag bara hemma. Söker givetvis jobb men annars agerar jag hemmafru ;)
Nej, jag jobbar inte längre. Det jag hade var bara en timanställning, så efter semestern hade de inga fler tider så jag var tvungen att sluta, tyvärr.

Frågestund!

 
Tänkte köra en frågestund, så sätt igång!
Ask me anything!
Jag svarar senast fredag!
 

17 oktober 2012

Kom på precis att jag inte har uppdaterat på några dagar nu, så tyckte de va dags.
I helgen va ju Peters systerson hör och de gick bättre än förväntat. Vi åt god mat, spelade på Xbox och sen va killarna på badhuset medan jag låg hemma och kollade på film.
På söndagen tvättade vi och bara tog de lugnt och sen stack killarna på innebandyträning så jag kollade på Awkward och Snooki & Jwoww.
I veckan som varit så har jag fixat här hemma och igår var jag hos min vän Linn i några timmar & nu ska jag in till stan för att träffa Kina & hennes dotter Freya. Så nu ska jag dricka upp min varma oboy och sen borsta tänderna och ta bussen in till stan.
Ha en bra dag, xoxo


12 Oktober 2012

Fredag idag och som vanligt har hela veckan gått fort. Hinner nästan inte med, haha!
Har precis städat här hemma så nu är här rent och luktar gott.
Ikväll kommer Peters systerson Joakim hit och hanska vara hela helgen.
Vet inte vad vi har för planer för ikväll men imorgon ska de till badhuset och vara med Peters bror och hans andra systerson där. Har ingenlust att följa med då jag tänkte att de kunde bara få vara grabbarna. Sen på söndag ska de till halmstad och köra gokart medan jag är hemma och tvättar.
 
Ha en bra helg,
xoxo
 

The loneliness is killing me.

De låter helt sjukt men så fort jag är eller blir ensam hemma och inte har några planer alls för dagen så kommer alla negativa tankar. De är höst, jag vet, men de är verkligen bara när jag är själv som allt blir så sjukt negativt. Igår hade jag saker att göra, i princip hela dagen och mådde sjukt bra, men idag.. Nä då mår jag piss och har ingen att prata med för alla är upptagna. Fun life, huh?!
 
Jag och Peter har börjat prata om att skaffa hund. Typ en mops eller fransk bulldog. Jag är ändå hemma hela tiden och om jag itne är de så finns de ju alltid någon som kan passa den. hade nog mått bättre om vi hade haft en hund, för då hade jag varit tvungen att gå ut, vilket jag inte är nu direkt. Hoppas de blir av snart bara, jag som absolut älskar hundar.
 
Nu ska jag skita i allt negativt och gå och diska.
xoxo

5 oktober 2012

Sitter på min favoritplats i köket, diskbänken vid köksfönstret, och tittar ut. Det ösregnar ute och allt är bara grått. Depp depp depp.. Jag förstår verkligen att folk blir sjuka i detta urtråkiga vädret. Med sjuka menar jag att många blir deprimerade osv och de är inte alls konstigt med tanke på allt regn och rusk. Är inte jättekul att gå ut när de regnar liksom.

Imorgon är, eller skulle de vara mormors födelsedag. Första födelsedagen sen hon lämnade oss. Det är tufft, fast jag vet att hon inte vill att vi ska vara ledsna.

Peter kommer inte hem förrän kl 22 ikväll. Hans chef har slutat så de ska ha en avslutningsmiddag med honom ikväll. Sen blir de nog en tur in till stan på fyrhjulingen om vädret tillåter.

Vi hörs,
Xoxo


4 Oktober 2012

Nu är de Oktober vilket menas med höst med regn och rusk. De ända positiva med hösten är nog färgerna och mysiga filtar och en massa tända ljus.
Går bara hemma om dagarna och fixar här hemma och på kvällarna blir de oftast en massa mysig kvalitetstid med Peter, så kan ju säga att det hända allt för mycket, tyvärr.
 
Har några planer att åka upp till Borås och min familj där uppe inom en snar framtid. så blir väl innan oktober är slut hoppas jag.
 
Ta hand om er, ♥
xoxo

Mormor ♥



Detta fina, underbara halsband är nu mitt.
Min mormor hade de innan men jag fick ära och ärva de efter henne.
Kanske syns lite dåligt, men alla kan se att de är en hästsko och
på den högra kanten är de en fyrklöver

Min storasyster Jennifer var i Borås, hos mamma förra veckan och
hon var så snäll att hon tog med detta hem till mig då jag själv
inte haft eller har någon möjligthet att åka dit.

Jag bara älskar de! ♥


Mormor ♥


RSS 2.0