31 Juli 2012

Hej!
 
Är snart dags för mig att börja jobba igen. Jobbar samma tid idag som igår och ska göra de nästan hela veckan.
Sen ihelgen ska jag o P till Broby och kolla på ny säng :)
Ha en bra dag, puss
 
 

30 Juli 2012

Hej!
 
Sitter i soffan och ska snart fixa de sista innan jag drar mot jobbet. Jobbar 9:45 - 19:30 så de är verkligen hela dagen. Efter jobbet ska jag duscha, äta och bara rå om mig själv med ansiktsmask och raka benen osv. Alla behöver de någon gång ibland. Jobbar rätt mycket nu och har tider ända fram till 2 september. Och denna veckan jobbar jag ända fram till på fredag sen är jag ledig i två dagar, vilket ska bli väldigt skönt så jag har jag jobbat sen i fredags.
 

Lördag 28 juli 2012

Hej! Halvligger i soffan och kollar på sommarkrysset. Har jobbat heldagen så passar nu på att ta de lugnt! Ska jobba 5 dagar till sen är jag ledig i två dagar. Uppdateringen är som vanligt usel men de beror på att jag jobbar såpass mycket att jag inte hinner eller orkar blogga. Ville bara tala om att jag lever ;) Ha de bäst, puss ♥


Äntligen fredag!

Godmorgon!
Tänkte uppdatera lite snabbt bara. Har ju inte varit allt för bra på de, de senaste dagarna.. I måndags råkade jag och en vän ut för en liten olycka - vi välte med en fyrhjuling i 60-70 km/h. Han fick nästan hela smällen och pajade därmed sin njure. Jag fick ont i rygg, nacke och revbenen, dock bröt varken han eller jag nåt, tack och lov! Jag fick åka hem efter ca 3 timmar på akuten och han fick stanna i 2 dagar. Inne på akuten spännde de fast mig på en spineboard och satte på mig en nackkrage. Till slut blev jag så irriterad av att ligga där (pga smärtan) att jag fick för mig att börja knäppa loss mig själv. Dock blev jag övertalad att stanna kvar där jag låg. Var hemma från jobbet dagen efter och hälsade på min kompis på sjukhuset. Båda mår bättre dag efter dag men jag vet inte om jag någonsin vill sätta mig på en fyrhjuling igen.. Är dock tacksam för att Peter körde bakom oss, dock fick han se hela olyckan men kunde på så sätt hjälpa oss hem till hans pappa där vi lånade bilen och körde in oss till CSK (sjukhuset).

Annars jobbar jag på som vanligt, hade dock riktigt ont i ondags men de som inte dödar, de härdar!

I helgen kommer de inte heller bli mycket uppdatering för idag kommer mamma, emma och mammas kille hit och stannar över helgen. Imorgon ska vi ha ett litet kalas för mig så de är kul att de kunde ta sig hit. Har ju inte träffat mammas kille innan utan bara pratat med han på telefon men han verkar ju gudasnäll!

Ha en bra helg, för det ska jag ha!
xoxo

Min uppväxt del 1

Min familj består av Mamma Eva-Mari, pappa Björn, storasyster Jennifer , lillebror (på pappas sida) Timmy, lillasyster (på mammas sida) Emma. Sen har mamma och pappa nya familjer men de nämner jag mer senare. Jag föddes den 15 juli 1987 på Mölndals bb strax utanför Göteborg. Mamma har berättat på senare år hur varmt och hur fint väder det var den dagen. Mamma och pappa var gifta på den tiden, men när jag blir 1,5 år, skildes de och mamma hade mig och min storasyster nästan jämt. Åren gick och vi gled mer iväg från pappa än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Istället för att vara hos pappa var vi istället mycket hos farmor & farfar ute i Partille och även hos mormor i hällesåker. När jag var 3 år fick jag reda på att pappa hade fått en son, även om man är för liten för att förstå så kom Timmy ändå, fast med pappas nya tjej Helena. Mamma hade oxå träffat ny, Jari hette han och 1992 kom min lillasyster Emma.


11 juli 2012

Godmorgon! Ligger i sängen och leker med min nya mobil. En vit iPhone 4. Hade en trea innan, så jag kan inprincip allt redan. Dock är de alltid kul med nåt nytt och den är snyggare än min gamla iPhone 😉 Är ledig idag, så om en timme ska jag och Peter gå upp (vet inte alls varför jag är vaken nu) för att fixa iordning oss för att sedan åka och hämta svärmor och hennes kille. Sen styr vi mot Malmö där vi ska vara hela dagen. Jag som aldrig varit i Malmö, inte riktigt iaf, ser verkligen fram emot denna lilla resan! Vet inte när vi kommer hem ikväll men de spelar ingen roll! Dock jobbar jag i fyra dagar från och med imorgon. Men tiden går fort när man har roligt! Nu ska jag försöka sova en stund till! Ps ska försöka ta en massa bilder i Malmö som ni kan få se sen 😃 Xoxo, Madde


5 Juli 2012

 
Godmorgon!
I skrivande stund sitter (läs: halvligger) i soffan och försöker vakna till liv efter en underbar sömn inatt.
Peter jobbar ikväll så han sover nu, vilket jag oxå hade velat göra.
Känns som om de är helg idag men de är bara för att han är ledig nu på dagen och jobbar ikväll istället.
 
Tänkte börja skriva om  min uppväxt här och då är de samtidigt lättare för er att förstå varför jag får ångest ibland.
 
Nu ska jag äta frukost och sen ska jag typ vänta på att en kollega ska höra av sig!
ha en underbar dag!
xoxo

4 Juli 2012

Godmorgon!
 
Sitter i soffan nu och ska uppdatera här lite innan jag fixar lite till, sen är de dags för mig att jobba.
 
Angående gårdagens inlägg - mådde inte alls bra igår eller i förrigår. Och igår morse fick jag en panikångestattack. Gick inte att sluta gråta typ. Har aldrig haft en sån attack innan men de kändes sjukt!
har pratat av mig nu med flera personer i min omgivning och har tagit beslut så jag ska kunna må bättre.
 
Peter jobbar ikväll, på killebom så jag blir ensam hemma ikväll. Kan nog behövas lite.
Men vi hörs säkert ikväll!
 
Förresten, vad sägs om att jag berättar om min uppväxt? Hade ni velat läsat om den?
 
Ha en bra dag, puss
 

3 Juli 2012

Hejhejhej! Ville bara informera er om att min uppdatering inte lär bli bättre för tillfället. Mår inte bra just nu, varken i mig själv eller med andra. Vill bara gräva ner mig. Har ingen lust med något! Men jag måste få vardagen att funka, så jag försöker!

xoxo

RSS 2.0