20 maj 2011

Godmorgon!

Sitter & kollar på Rachael Ray. Just nu handlar det om en tjej, vid namn Christina. Hon är 150 cm lång och väger 125 kg. Hon har gått med på att att gå ner i vikt med hjälp av sin familj, men hennes familj äter bara skitmat och verkar inte laga mycket mat hemma. Hon vill gå ner i vikt för att kunna gå på sin bal, då hon aldrig har gått på en. Hon är inte nöjd med sig själv och hon hatar sitt utseende. Hon har inga vänner men när folk i hennes skola såg programmet så kan de fram till henne och gav henne en kram och sa fina saker till henne. Underbart att se att follk stöder sina medmänniskor, det brde alla göra på ett eller annat sätt!

Sitter med tårar i ögonen då jag tror att hon kommer få ett helvete med träningen och den mat hon kommer få äta, men at the end of the day så kommer hon med all säkerhet så amazing ut på sin bal!




"Christina’s story. She’s an 18-year-old high schooler who intends to lose 70 pounds by prom. Every other Friday, Rachael Ray checks in with Christina to learn about her weight loss progress for the week."


Annars idag ska jag bara ta de lugnt. Städade igårkväll och har inget kvar att göra. Frida kanske kikar hit med men annars blir det en lugn dag med tanke på ryggen.

Ha en bra dag, så hörs vi senare!
Puss ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0